Ameliyat için gerekli olan anestezi testleriniAmeliyattan önce hangi testleri yaptırıyoruz?
her doktor farklı önerisi var ben 1 ay gece ve gündüz kullandım.2.ayda sadece gündüz kullan dedi .yani toplamda 2 ay kullan dedi doktorum.zaten 29 da 2 aylık olacağım ve birakicagim korseyle.son 9 gunKızlar selam korseyi 4 hafta mı yoksa 6 hafta mı giymek gerekiyor???
Canim pekcok arkadasin kolay oldu operasyonu. Sadece şişlik odem cok oluyo mesela guzellesmek icin ameliyat oluyoruz sonrasinda ilk zamanlar yamuk yumuk araba ezmiş gibi mosmor karinla karşılasınca korkuyo insan. Birde ameliyat sonrasi zor olup olaması alınan yağ oraninana bagli 1-2 litre yağ aldirmak cok zor degilde sanirim 5 litre üzerisi zor vücut şoka giriyo. Yağ hücrelerini aldirmakta zor ama bana sorarsan tavsiyem egerki genetik olarak kilo aldiginda göbegine karnına alan yapın var ise muhakkakki karnindaki yağ hücrelerini aldir boylece bidaha karnina kilo almazsın ama mesela kilo aldiginda orantili aliyosan veya popoya filan aliyosan sadece karnin dogumdan filan deformasyona ugradi ise aldirmana gerek yoktur. Ama tipi vucudun varsa karnindaki yağ hücrelerini aldirt çünkü tekrar karnina kilo alirsin ilerisi için aldirt.[/QUOTE
Lipo yapmaya gerek yok dedi doktorum ama sorarım tekrar
Benim 1 ay bitti devam korseye devam dedi. Aliştimmi noldu bilmem çıkarasimda gelmiyo ilk zamanlar cok rahatsiz oluyodum hep cikartmak istiyodumda simdi alistim. Senin 2 ay olacak canim fotolarda karninda top gibi şişligin vardı azaldımı oher doktor farklı önerisi var ben 1 ay gece ve gündüz kullandım.2.ayda sadece gündüz kullan dedi .yani toplamda 2 ay kullan dedi doktorum.zaten 29 da 2 aylık olacağım ve birakicagim korseyle.son 9 gun
Ilk zamnlar öyle oluyor çıkarmak istemiyor insan ama ne kadar uzun okadar iyi olur korse.benim alt taraf düz ama üst lipo yapılan yerler halen düz olmadı yani bilmiyorum sanırım biraz rejim yapmam gerekli artık bayramdan sonra başlıyacağım rejime ve yürüyüşe devam.Benim 1 ay bitti devam korseye devam dedi. Aliştimmi noldu bilmem çıkarasimda gelmiyo ilk zamanlar cok rahatsiz oluyodum hep cikartmak istiyodumda simdi alistim. Senin 2 ay olacak canim fotolarda karninda top gibi şişligin vardı azaldımı o
Bende eliptiğe başlayamadim ufaklik isal rota virüsüne benziyo aşısı vardı ama yinede etkiledi çok isaloldu bugün 6.cı gün isal azaldı ama hala var biseyde yemiyo üzülüyorumIlk zamnlar öyle oluyor çıkarmak istemiyor insan ama ne kadar uzun okadar iyi olur korse.benim alt taraf düz ama üst lipo yapılan yerler halen düz olmadı yani bilmiyorum sanırım biraz rejim yapmam gerekli artık bayramdan sonra başlıyacağım rejime ve yürüyüşe devam.
Lipoda varmı sizde sadece germemi? Germeyse 4 hafta yeterlı ama lipoda varsa daha uzun giymekte fayda varKızlar selam korseyi 4 hafta mı yoksa 6 hafta mı giymek gerekiyor???
MerhabaSpor derken neyi kastetti doktorun? Umarım fitness falan değildir çünkü çok erken Yürüyüş yapabilirsin bol bol tempolu
sizlerede iyi bayramlar arkadaşlar.yani daha istediğim boyuta gelmedi karnım ama rasim eklerim canım sizlerde ekleyinKızlar buarada herkeze hayırlı bayramlar H hugocuk R ruzgareseri D deryonella ne durumdasınız yeni foto koyan yokmu ?
Benim kiloda var 2 ay kullan dedi doktorum zaten halen ağrıyor dokunduğunda halen eski halime dönemedim.daha ne kadar sürer bilemiyorum ama idem var daha belli oluyor.Lipoda varmı sizde sadece germemi? Germeyse 4 hafta yeterlı ama lipoda varsa daha uzun giymekte fayda var
Bende iki korse var sendede öylemi biri ince olan digeri kalın beyaz sadece karını saranBenim kiloda var 2 ay kullan dedi doktorum zaten halen ağrıyor dokunduğunda halen eski halime dönemedim.daha ne kadar sürer bilemiyorum ama idem var daha belli oluyor.
Ben bursada oldum , istanbulda secenek cok bir suru ıyı doktor varMerhabafitifit öncelikle geçmiş olsun
Bende tam karın germe amaliyatı isitiyorum
Hangi şehirde hangi doktora ameliyat oldun ?
Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum İstanbul doktor tawyesi alAbilirmiyim
Benim ödemler baya azaldı ilk haftaya bakış ama hala var.morluklarımda baya azaldı ama ama tam gecmedi, göbek deliğiiii beni tek düşündüren bu suan neden delik deil düzelmicenden cok korkuyorum birde kesi yerinin üstündeki ödem hiç eksilmeden duruyo nezaman normale dönücek acaba? Korseden heryerim pişik yara oldu lastikli olan yerler derimi kesiyo resmen kaşıntıda ayrı heryerim kaşınıyo uyuz gibi işte bende süreç böyle kızlar yakında yine bi resim koyucamsizlerede iyi bayramlar arkadaşlar.yani daha istediğim boyuta gelmedi karnım ama rasim eklerim canım sizlerde ekleyin
Ben bitane kullanıyorum.yani iki 3 çeşit var ama birini kullanıyorum.sen ikitanemi kullanıyorsun?senin lipo yok belki ondan erken inmiştirBende iki korse var sendede öylemi biri ince olan digeri kalın beyaz sadece karını saran
Canım göbek deliği benimde halen düzelmedi en son resimdeki gibi halen diyebilirim benim dikiş izindeki ödem tamamen indi ama göbek kısmı halen bombeli bende bilmiyorum iki ay olmak üzere ama inmedi vajina üstüde halen sis.boyle kalıcak diye korkuyorum.benim korsede bitim yeri kesiyor ama mecbur takıyorum yinede bir hafta sonra bırakacağımBenim ödemler baya azaldı ilk haftaya bakış ama hala var.morluklarımda baya azaldı ama ama tam gecmedi, göbek deliğiiii beni tek düşündüren bu suan neden delik deil düzelmicenden cok korkuyorum birde kesi yerinin üstündeki ödem hiç eksilmeden duruyo nezaman normale dönücek acaba? Korseden heryerim pişik yara oldu lastikli olan yerler derimi kesiyo resmen kaşıntıda ayrı heryerim kaşınıyo uyuz gibi işte bende süreç böyle kızlar yakında yine bi resim koyucam
Yokkk bende lipoda var ondan üstümden araba gecmiş gibi bel sırt karın :) ondanda iki korse var biri lipo için digeri germe için olan kalın korse sadece göbegi saran lipo korsesi ince askılı yarım bacaklı cnmBen bitane kullanıyorum.yani iki 3 çeşit var ama birini kullanıyorum.sen ikitanemi kullanıyorsun?senin lipo yok belki ondan erken inmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?