Senin bitti korse dönemi ne güzel, bdnim resimlerden son koyduguma bi baksana vajina ustu yani dikişin ustü acayip şiş aynı yermi acaba şiş olan yer göbek deliğidd hep aynı duruyo nolucsk bu böyleCanım göbek deliği benimde halen düzelmedi en son resimdeki gibi halen diyebilirim benim dikiş izindeki ödem tamamen indi ama göbek kısmı halen bombeli bende bilmiyorum iki ay olmak üzere ama inmedi vajina üstüde halen sis.boyle kalıcak diye korkuyorum.benim korsede bitim yeri kesiyor ama mecbur takıyorum yinede bir hafta sonra bırakacağım
Bilmiyorum canım beklemekten başka yapacak bişey yok bakalım ınss duzelirSenin bitti korse dönemi ne güzel, bdnim resimlerden son koyduguma bi baksana vajina ustu yani dikişin ustü acayip şiş aynı yermi acaba şiş olan yer göbek deliğidd hep aynı duruyo nolucsk bu böyle
Vallahi ben o bacakliyi hiç kullanamadım karnımı saran bitane aldim onu kullaniyorumYokkk bende lipoda var ondan üstümden araba gecmiş gibi bel sırt karın :) ondanda iki korse var biri lipo için digeri germe için olan kalın korse sadece göbegi saran lipo korsesi ince askılı yarım bacaklı cnm
Ben bu ikisini aynı anda kullanıyorum nefes alamıyorum artık dik yuruyemıyorum usttekı kalın korsedenVallahi ben o bacakliyi hiç kullanamadım karnımı saran bitane aldim onu kullaniyorum
Canım bende ilk defa görüyorum iki korse birden.her doktor farklı öneride bulunuyorBen bu ikisini aynı anda kullanıyorum nefes alamıyorum artık dik yuruyemıyorum usttekı kalın korseden
Ben bu ikisini aynı anda kullanıyorum nefes alamıyorum artık dik yuruyemıyorum usttekı kalın korseden
Canim o şişlik sıvı birikimi olmasın. Bende oldu çekti iğneyle şişlik indi sonra yine oldu şimdi 29 unda randevum var yine çekecek. Sıvı biriktimi hemen yine şişiyo. Sen doktorunla konuş sıvı birikiminden bahset varsa alması lazımSenin bitti korse dönemi ne güzel, bdnim resimlerden son koyduguma bi baksana vajina ustu yani dikişin ustü acayip şiş aynı yermi acaba şiş olan yer göbek deliğidd hep aynı duruyo nolucsk bu böyle
Nekadar kullandın peki bende bu kalın olanı cıkarınca rahat edıyorum dikilebiliyorum :) göbek deliğiyle ilgili bişey söylermisin bakıpta fotoma bu delik olcakmı sence seninde böylemiydi ?Benimkide böyleydi :) zor evet ama bunlar çıkınca o dönemlerde ilk zamanlarda gaip olmuştum yürümeye korktum korseler güven veriyormuş:)))
Sordum doktor sıvı deil ödem dedi canım en son orası incek dedi ama benim dezavantajım kontrole gidemiyorum yurtdısında oldugum ıcın sadece watshaptan irtibata gecıyoruzCanim o şişlik sıvı birikimi olmasın. Bende oldu çekti iğneyle şişlik indi sonra yine oldu şimdi 29 unda randevum var yine çekecek. Sıvı biriktimi hemen yine şişiyo. Sen doktorunla konuş sıvı birikiminden bahset varsa alması lazım
Banada öyle demisti canim. Hatta bikere cekti gelmedi ama orasi zaman gectikce beni dahada rahatsiz etti sonra tekrar söyledim kontrolde tekrar cekti nasıl sıvı çıktı anlatamam. Şişlik indi rahatladim şimdi yine birikti ama eskisi kadar çok degil. Sen elinle dokundugunda bastirdiginda içinde su varmış gibi hareket ediyormu canımSordum doktor sıvı deil ödem dedi canım en son orası incek dedi ama benim dezavantajım kontrole gidemiyorum yurtdısında oldugum ıcın sadece watshaptan irtibata gecıyoruz
Canım sıvı birikimi belli oluyor ben zaten anlıyorum sıvı olup olmadığını başka şişlik bu eleldigimuzde beyaz oluyor ya ten öyle yani bence daha ödem varCanim o şişlik sıvı birikimi olmasın. Bende oldu çekti iğneyle şişlik indi sonra yine oldu şimdi 29 unda randevum var yine çekecek. Sıvı biriktimi hemen yine şişiyo. Sen doktorunla konuş sıvı birikiminden bahset varsa alması lazım
Ben daha ameliyat olmadım ama doc dr övünç akdemiri önerebilirim ben görüştüm konuşması vs güven verdi yaptığı ameliyatların sonuçlarını da gördüm istersen bir görüş ekim de benim ameliyatımMerhaba @fitifit öncelikle geçmiş olsun
Bende tam karın germe amaliyatı isitiyorum
Hangi şehirde hangi doktora ameliyat oldun ?
Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum İstanbul doktor tawyesi alAbilirmiyim
Araştırıyorum cnm inş iyi bir doktor bulurum bide bebeğim war emziriyorum Emzirme bitince kimisi 1 ay sonra kimisi 3 ay sonra ameliyat diyorBen bursada oldum , istanbulda secenek cok bir suru ıyı doktor var
Tawsiye için çok teşekkürler peki görüşme için ücret alıyor mu ??Ben daha ameliyat olmadım ama doc dr övünç akdemiri önerebilirim ben görüştüm konuşması vs güven verdi yaptığı ameliyatların sonuçlarını da gördüm istersen bir görüş ekim de benim ameliyatım
Canim ben senin için demedim lina86 için demiştimCanım sıvı birikimi belli oluyor ben zaten anlıyorum sıvı olup olmadığını başka şişlik bu eleldigimuzde beyaz oluyor ya ten öyle yani bence daha ödem var
Hayır muayene ücretsiz.Tawsiye için çok teşekkürler peki görüşme için ücret alıyor mu ??
Pardon canım ya benim bu ara sitede bir ağırlık bir problem var zor bela giriyordum kaç gündür karışıklık olmuş.Canim ben senin için demedim lina86 için demiştim
Benim doktorum zaten liposuz karın germe yapmıyor pek.Lipoda varmı sizde sadece germemi? Germeyse 4 hafta yeterlı ama lipoda varsa daha uzun giymekte fayda var
Eğidural anesteziylemi oldu amelyatınKızlar selam, ben ameliyat olalı 9 gün oldu, sağ elimde parmak uçlarımda 9 gündür sürekli uyuşma oluyor; böyle bir sorun yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?