Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Senin bitti korse dönemi ne güzel, bdnim resimlerden son koyduguma bi baksana vajina ustu yani dikişin ustü acayip şiş aynı yermi acaba şiş olan yer göbek deliğidd hep aynı duruyo nolucsk bu böyle

Vallahi ben o bacakliyi hiç kullanamadım karnımı saran bitane aldim onu kullaniyorum
Ben bu ikisini aynı anda kullanıyorum nefes alamıyorum artık dik yuruyemıyorum usttekı kalın korseden

Eklentiler

• 64FEB7E0-007B-4890-9FF9-101325845237.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 52025172-4D7F-4EA2-8738-C5B019C6782E.webp
    6 KB · Görüntüleme: 53
Senin bitti korse dönemi ne güzel, bdnim resimlerden son koyduguma bi baksana vajina ustu yani dikişin ustü acayip şiş aynı yermi acaba şiş olan yer göbek deliğidd hep aynı duruyo nolucsk bu böyle
Canim o şişlik sıvı birikimi olmasın. Bende oldu çekti iğneyle şişlik indi sonra yine oldu şimdi 29 unda randevum var yine çekecek. Sıvı biriktimi hemen yine şişiyo. Sen doktorunla konuş sıvı birikiminden bahset varsa alması lazım

Benimkide böyleydi :) zor evet ama bunlar çıkınca o dönemlerde ilk zamanlarda gaip olmuştum yürümeye korktum korseler güven veriyormuş:)))
Nekadar kullandın peki bende bu kalın olanı cıkarınca rahat edıyorum dikilebiliyorum :) göbek deliğiyle ilgili bişey söylermisin bakıpta fotoma bu delik olcakmı sence seninde böylemiydi ?

Sordum doktor sıvı deil ödem dedi canım en son orası incek dedi ama benim dezavantajım kontrole gidemiyorum yurtdısında oldugum ıcın sadece watshaptan irtibata gecıyoruz

Sordum doktor sıvı deil ödem dedi canım en son orası incek dedi ama benim dezavantajım kontrole gidemiyorum yurtdısında oldugum ıcın sadece watshaptan irtibata gecıyoruz
Banada öyle demisti canim. Hatta bikere cekti gelmedi ama orasi zaman gectikce beni dahada rahatsiz etti sonra tekrar söyledim kontrolde tekrar cekti nasıl sıvı çıktı anlatamam. Şişlik indi rahatladim şimdi yine birikti ama eskisi kadar çok degil. Sen elinle dokundugunda bastirdiginda içinde su varmış gibi hareket ediyormu canım

Canım sıvı birikimi belli oluyor ben zaten anlıyorum sıvı olup olmadığını başka şişlik bu eleldigimuzde beyaz oluyor ya ten öyle yani bence daha ödem var

Merhaba @fitifit öncelikle geçmiş olsun
Bende tam karın germe amaliyatı isitiyorum
Hangi şehirde hangi doktora ameliyat oldun ?
Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum İstanbul doktor tawyesi alAbilirmiyim
Ben daha ameliyat olmadım ama doc dr övünç akdemiri önerebilirim ben görüştüm konuşması vs güven verdi yaptığı ameliyatların sonuçlarını da gördüm istersen bir görüş ekim de benim ameliyatım

Tawsiye için çok teşekkürler peki görüşme için ücret alıyor mu ??

Kızlar selam, ben ameliyat olalı 9 gün oldu, sağ elimde parmak uçlarımda 9 gündür sürekli uyuşma oluyor; böyle bir sorun yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…