Çok güzel olmuş, bu yöntemle operasyon izimizi de yok edebilir miyiz? Bu cilt altına verilen bir fondöten gibi bir şey mi canım?!
Şimdi bu konuda fetva vermem doğru olmaz tabi :))Tamam buldum canım tekler caiz midir acaba dövme yaptirsak
Bir sene sonra yapılabiliyormuş evet. Sormuştum çünküÇok güzel olmuş, bu yöntemle operasyon izimizi de yok edebilir miyiz? Bu cilt altına verilen bir fondöten gibi bir şey mi canım?!
Caizmi diye cevap veremem ama haram deil bunu söyleyebilirim , bir kac din adaminin programinda hususi dinledim söyleki dövme icin soylenen sey dövme yapilan yere su deymez ve abdest islemez gibi ama öyle deil cilde su giriyor ve abdestini etkilemiyor dövmesi olan biri olarak bu konuyu bizzat dinledimTamam buldum canım tekler caiz midir acaba dövme yaptirsak
5. Haftada baslayabilirsin dedi benim doktorum doktorunuza sorun benceArkadaşlar cinsel hayatınıza kaçıncı haftadan sonra döndünüz? Eşim yurt dışında, umarım geç gelir...
3.cü haftaArkadaşlar cinsel hayatınıza kaçıncı haftadan sonra döndünüz? Eşim yurt dışında, umarım geç gelir...
:)))yinede tsklerŞimdi bu konuda fetva vermem doğru olmaz tabi :))
Tekler canım ozamn yaptırmak gerekCaizmi diye cevap veremem ama haram deil bunu söyleyebilirim , bir kac din adaminin programinda hususi dinledim söyleki dövme icin soylenen sey dövme yapilan yere su deymez ve abdest islemez gibi ama öyle deil cilde su giriyor ve abdestini etkilemiyor dövmesi olan biri olarak bu konuyu bizzat dinledim
Hesabı ne bakıyım bendeİnsta hesabından bakıp bilgi alabilirsin .
Eklediğim fotonun üst sol köşesinde yazıyorHesabı ne bakıyım bende
Aynı durum canimKızlar karındaki şişlik ve sertlikleriniz ne durumda? Azalan var mı?Kendini artık iyi hisseden var mı?
Eklediğin foto nerde :)Eklediğim fotonun üst sol köşesinde yazıyor
Teşekkür ederim ..Eki Görüntüle 2186380
Al burayada ekleyeyim bari :))
Rica ederim :)Teşekkür ederim ..
Benim ayni durumdayida gecti artik sistikce sisiyorum aslinda noldu bilmiyorum ilk amelyat oldugum gunle ayni gibiyimAynı durum canim
git gide daha cok sisiyorum gibiKızlar karındaki şişlik ve sertlikleriniz ne durumda? Azalan var mı?Kendini artık iyi hisseden var mı?
Aman Allahım, nolacak bu halimiz? Doktorunuza sordunuz mu??? Offff, iyileşmek istiyorum ben artıkBenim ayni durumdayida gecti artik sistikce sisiyorum aslinda noldu bilmiyorum ilk amelyat oldugum gunle ayni gibiyim
git gide daha cok sisiyorum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?