Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim karnımda şişiyo. Ilk gunler daha düz ve inceydi belim. Doktor karninda kilo alcak bisey kalmadi korkma karnina almazsim dedi kilomda ayni ama karnim şişiyo sanki. Kaslarda bazen şişiyo garip şekillere giriyo.

Kızlar bugün kontrole gittim.doktor 6 ve 8 ay arası karnın kasların oturur dedi daha iner dedi yani kasların şeklide en son bu aylarda otururmuş.ama bana zeytin yagi ile masaj yap ve bol bol yürüyüş yap dedi.bir oklava aline al ve aşağıya doğru ekmek acar gibi göbeğinin üstünde gezdir dedi.gobek büyüklüğünü bahsettim 6 ay sonra kuculturuz belki uyutmayiz dedi.yani anlıyacağınız bu durumlar normal olup beklemekten başka tabi yani sira diyet ve yürüyüşle desteklemekten başka yapılacak bişey yok.

Oklavayla öyle yapınca ne olacakmıs canım. Birde göbek deliginin büyüklügünümü sordun. Yoksa bombeyimi. 6 ay sonra nasil düzeltecek yenidenmi operasyon olacakmişsin

Oklavayla öyle yapınca ne olacakmıs canım. Birde göbek deliginin büyüklügünümü sordun. Yoksa bombeyimi. 6 ay sonra nasil düzeltecek yenidenmi operasyon olacakmişsin
Oklavayla göbek üstünde gelindiğinde zeytin yağı masajıyla daha çabuk ödem atmak için ve güzel şekil alması için canım.evet 6 ay sonra ufak bir operasyon geçireceğim göbek düzelmezse küçültecegim. Ama zor olmaz dedi doktor

Yine liposuctuion yapacak o zaman. Aslinda diyetle sporla düzelirdi karnın

Canım bi 6 ay geçsin de duruma göre bakicagiz küçülmez ise küçülecek ufak bi operasyonla pirsing sevmiyorum.kullanamam
Hiiim tamam canim. Benimde kaslar yamuluyo filan ona ssinir oluyorum. Dışardab belli olmuyo kimse anlamiyoda ben kendim gördügumden oyle yamuluyo bi taraf kas şişiyo gibi oluyo. Korseyi çikarttimmi kaslar hemen sişiyo. Ödemler eskisi kadar yok tabii azaldikca kaslar belli oluyo onlarda yamuluyo ediyo bakalim insalah düzelecegiz. Yani ne ameliyatmis yaaa hala geçmedi karnim taş gibi hissediyorum

Teşekkürler araştırıcam şimdiden geçmiş olsun

Merhaba arkadaslar! 8 Ekimde karin germe ameliyati olacagim bel lipo ve popo sekillendirmeyle birlikte.. cok tedirginim kombin islemler gozumu dahada korkutuyor! Surecimi paylasacagim burdan desteklerinizi bekliyorum, herkeze simdiden tesekkur ediyorum ❤

Simdiden gecmis olsun hic korkmayin ben bu amelyatlarin yani sira birde gogus diklestirme ve protezle birlikte hepsini tek seferde oldum 35 . Gunum gayet iyiyim nerde ve hangi doktora olucaksiniz

Bende kombin olucam sonucu düşünerek motive ediyorum kendimi :) meme dikleştirme lipo karın germe uyluk germe

Simdiden gecmis olsun hic korkmayin ben bu amelyatlarin yani sira birde gogus diklestirme ve protezle birlikte hepsini tek seferde oldum 35 . Gunum gayet iyiyim nerde ve hangi doktora olucaksiniz
Tesekkurler, Istanbulda olacagim canim Dr'um Ercan Karacaoglu, kardesimde lipo yaptirmisti yillar once kendisine..

Canım selam verdin mi vermen gereken kilon vardı diye aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…