Ben yatin bi kontrole gideceğim. Ama yazmistimda geçer dedi doktorAman Allahım, nolacak bu halimiz? Doktorunuza sordunuz mu??? Offff, iyileşmek istiyorum ben artık
Senin kaç gün oldu bi yarın gideceğim bakalım ne diyecekBen yatin bi kontrole gideceğim. Ama yazmistimda geçer dedi doktor
Üç hafta bitti, haftaya bir ay olacak, ben de haftaya kontrole gideceğim.Senin kaç gün oldu bi yarın gideceğim bakalım ne diyecek
Oyu canım daha senin çok olmamış benim 2 ay bitti halen inmiyorÜç hafta bitti, haftaya bir ay olacak, ben de haftaya kontrole gideceğim.
Oklavayla öyle yapınca ne olacakmıs canım. Birde göbek deliginin büyüklügünümü sordun. Yoksa bombeyimi. 6 ay sonra nasil düzeltecek yenidenmi operasyon olacakmişsinKızlar bugün kontrole gittim.doktor 6 ve 8 ay arası karnın kasların oturur dedi daha iner dedi yani kasların şeklide en son bu aylarda otururmuş.ama bana zeytin yagi ile masaj yap ve bol bol yürüyüş yap dedi.bir oklava aline al ve aşağıya doğru ekmek acar gibi göbeğinin üstünde gezdir dedi.gobek büyüklüğünü bahsettim 6 ay sonra kuculturuz belki uyutmayiz dedi.yani anlıyacağınız bu durumlar normal olup beklemekten başka tabi yani sira diyet ve yürüyüşle desteklemekten başka yapılacak bişey yok.
Oklavayla göbek üstünde gelindiğinde zeytin yağı masajıyla daha çabuk ödem atmak için ve güzel şekil alması için canım.evet 6 ay sonra ufak bir operasyon geçireceğim göbek düzelmezse küçültecegim. Ama zor olmaz dedi doktorOklavayla öyle yapınca ne olacakmıs canım. Birde göbek deliginin büyüklügünümü sordun. Yoksa bombeyimi. 6 ay sonra nasil düzeltecek yenidenmi operasyon olacakmişsin
Yine liposuctuion yapacak o zaman. Aslinda diyetle sporla düzelirdi karnınOklavayla göbek üstünde gelindiğinde zeytin yağı masajıyla daha çabuk ödem atmak için ve güzel şekil alması için canım.evet 6 ay sonra ufak bir operasyon geçireceğim göbek düzelmezse küçültecegim. Ama zor olmaz dedi doktor
Hayır canım lipoyla değil benim göbek deliğim büyük onu küçültecek.Yine liposuctuion yapacak o zaman. Aslinda diyetle sporla düzelirdi karnın
Canim o kadar buyuk degil piercing filan yaptirt yenidenmi ameliyat olacaksin bence yaptirmaHayır canım lipoyla değil benim göbek deliğim büyük onu küçültecek.
Canım bi 6 ay geçsin de duruma göre bakicagiz küçülmez ise küçülecek ufak bi operasyonla pirsing sevmiyorum.kullanamamCanim o kadar buyuk degil piercing filan yaptirt yenidenmi ameliyat olacaksin bence yaptirma
Hiiim tamam canim. Benimde kaslar yamuluyo filan ona ssinir oluyorum. Dışardab belli olmuyo kimse anlamiyoda ben kendim gördügumden oyle yamuluyo bi taraf kas şişiyo gibi oluyo. Korseyi çikarttimmi kaslar hemen sişiyo. Ödemler eskisi kadar yok tabii azaldikca kaslar belli oluyo onlarda yamuluyo ediyo bakalim insalah düzelecegiz. Yani ne ameliyatmis yaaa hala geçmedi karnim taş gibi hissediyorumCanım bi 6 ay geçsin de duruma göre bakicagiz küçülmez ise küçülecek ufak bi operasyonla pirsing sevmiyorum.kullanamam
Teşekkürler araştırıcam şimdiden geçmiş olsunMerhaba
Bende İstanbuldayım 12 eylülde ameliuat günüm doktorum Altan Yücetaş kızıma burun ameliyatı yaptı daha öncede ameliyat olan arkadaşlarım var sorun yaşayan olmadığı için ve ilgili biri olduğu için tercih ettim bi bakın isterseniz
Simdiden gecmis olsun hic korkmayin ben bu amelyatlarin yani sira birde gogus diklestirme ve protezle birlikte hepsini tek seferde oldum 35 . Gunum gayet iyiyim nerde ve hangi doktora olucaksinizMerhaba arkadaslar! 8 Ekimde karin germe ameliyati olacagim bel lipo ve popo sekillendirmeyle birlikte.. cok tedirginim kombin islemler gozumu dahada korkutuyor! Surecimi paylasacagim burdan desteklerinizi bekliyorum, herkeze simdiden tesekkur ediyorum ❤
Bende kombin olucam sonucu düşünerek motive ediyorum kendimi :) meme dikleştirme lipo karın germe uyluk germeMerhaba arkadaslar! 8 Ekimde karin germe ameliyati olacagim bel lipo ve popo sekillendirmeyle birlikte.. cok tedirginim kombin islemler gozumu dahada korkutuyor! Surecimi paylasacagim burdan desteklerinizi bekliyorum, herkeze simdiden tesekkur ediyorum ❤
Tesekkurler, Istanbulda olacagim canim Dr'um Ercan Karacaoglu, kardesimde lipo yaptirmisti yillar once kendisine..Simdiden gecmis olsun hic korkmayin ben bu amelyatlarin yani sira birde gogus diklestirme ve protezle birlikte hepsini tek seferde oldum 35 . Gunum gayet iyiyim nerde ve hangi doktora olucaksiniz
Sonuc insallah guzel olur!! Sen nezaman olacaksin canim?Bende kombin olucam sonucu düşünerek motive ediyorum kendimi :) meme dikleştirme lipo karın germe uyluk germe
Merhaba arkadaslar! 8 Ekimde karin germe ameliyati olacagim bel lipo ve popo sekillendirmeyle birlikte.. cok tedirginim kombin islemler gozumu dahada korkutuyor! Surecimi paylasacagim burdan desteklerinizi bekliyorum, herkeze simdiden tesekkur ediyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?