Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ameliyati olan arkadaşlar, yemek yedikten sonra sizinde karnınız patlayacak gibi oluyor mu ? Bazen benim oluyor da.... her şey yiyormusunuz .?

Arkadaşlar ben iki ayı bitirdim, doktor bana korseyi çıkart dedi ama ara ara kullanıyorum; spora da başladım; doktor bütün sporları yapabilirsin dedi, spor salonuna gidiyorum ama karın hareketlerini yaparken zorlanıyorum. Benim karnımın iç kısmı hala şiş duruyor ama bu ödem şişi değil, hani karnınızda gaz olur gibi şiş olursunuz ya, öyle işte. Doktor bana iç organlarımın yağlı olabileceğini söyledi; çok da zayıf bir kadınım ama... Bu nedenle spor yapmam gerektiğini belirtti

1500tl cok cok uygun karin germe icin önemli olan doktor cok iyi arastirin bence izli ve buyuk bi amelyat geri donusude yok iyi arastirmanizi tavsiye ederim
Araştırıyorum bodrumdayım ben ocak için gün verecek iz ne yaparsak yapalım olurmuş

Nerde oldunuz ameliyati

Canim benim 4 ay oldu halen karin hareketlerinde zorlanıyorum.yqpqmiyorum benimde üç organlar yağlı sanırım.cunku karnımdaki bombe hiç inmiyor sanırım sıkı diyet yapmam gerekli.spor ile beraber

Kizlar bel bölgemde hala cok ödem birikiyor 3 ay oldu artik amelyat olali ödem icin doktoru bi tavsiyede bulunan varmi? Bazi arkadaslar ödem attirici ilac kullanmislar kullaniniz varmi?

Kizlar bel bölgemde hala cok ödem birikiyor 3 ay oldu artik amelyat olali ödem icin doktoru bi tavsiyede bulunan varmi? Bazi arkadaslar ödem attirici ilac kullanmislar kullaniniz varmi?
Üçüncü ayda hâlâ ödem olması gayet normal. Aktarlardan ödem atıcı çay alabilirsin canım

4

4.aydada normali acaba:))
Evet normal :))
Ben üçüncü ayda yavaş yavaş spor salonunda spora başlamıştım. Sabah kalkınca karnım dümdüz oluyordu,öğleye doğru şişmeye başlıyordu yine. Uzun süre korse kullandım ben,çok faydası oldu bence.
Kasımda ameliyatımı olmultum ben,yaza doğru yani altıncı aydan sonra daha oturmaya başlamıştı.

Meraba arzumcum peki ne zaman ödemler tam i nip göbek deliği normallesip vay bee falan olunacak? Benimde 20 gün kaldı ameliyatima
Ödemlerin inmesi tabi altı ay bir seneyi buluyor. Ciddi bir ameliyat bu kolay değil öyle hemen vay beee durumuna gelmesi
Üçüncü ayda yavaş yavaş spora başlamıştım,ondan önce sadece yürüyüşler yapabilmiştim.
Altıncı aydan sonra daha iyi görmeye başladım sonucu. Ondan önce sabahları dümdüz dü karnım,mükemmel görünüyordu. Ama gün ortalarına doğru yine şişkinlik başlıyordu. Kasımda olmuştum ben ameliyatımı,yaza kadar gayet iyi duruma gelmiştim

Iyi canim sevindim bende 3.aydan sonra başladım yavaş yavaş spora
Inss 6.aydan sonra daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…