Merhaba burada kepçe kulak ve birlikte 10000Ben bodrumda olucam özeller 15 den başlıyor oralarda fiyat nedir
Oluyordu ilk baslarda ama suan tamamen normale dondu bdnimAmeliyati olan arkadaşlar, yemek yedikten sonra sizinde karnınız patlayacak gibi oluyor mu ? Bazen benim oluyor da.... her şey yiyormusunuz .?
bende görebilir miyimKizlar 3. Ay resimleri yukledim takip ettiklerim bakabilir, yorumlarsaniz sevinirim
Cnm ben ameliyat olmadım henüz bende foto yok yani..canım beni de izler misin Ben de Ocak'ta ameliyat olmak istiyorum bir görmeyi çok isterim
Araştırıyorum bodrumdayım ben ocak için gün verecek iz ne yaparsak yapalım olurmuş1500tl cok cok uygun karin germe icin önemli olan doktor cok iyi arastirin bence izli ve buyuk bi amelyat geri donusude yok iyi arastirmanizi tavsiye ederim
Siz nerde olacaksiniz1500tl cok cok uygun karin germe icin önemli olan doktor cok iyi arastirin bence izli ve buyuk bi amelyat geri donusude yok iyi arastirmanizi tavsiye ederim
Nerde oldunuz ameliyatiArkadaşlar ben iki ayı bitirdim, doktor bana korseyi çıkart dedi ama ara ara kullanıyorum; spora da başladım; doktor bütün sporları yapabilirsin dedi, spor salonuna gidiyorum ama karın hareketlerini yaparken zorlanıyorum. Benim karnımın iç kısmı hala şiş duruyor ama bu ödem şişi değil, hani karnınızda gaz olur gibi şiş olursunuz ya, öyle işte. Doktor bana iç organlarımın yağlı olabileceğini söyledi; çok da zayıf bir kadınım ama... Bu nedenle spor yapmam gerektiğini belirtti
Ankara’da oldum ben ameliyatımı...Nerde oldunuz ameliyati
Bende halen devam ediyorOluyordu ilk baslarda ama suan tamamen normale dondu bdnim
Canim benim 4 ay oldu halen karin hareketlerinde zorlanıyorum.yqpqmiyorum benimde üç organlar yağlı sanırım.cunku karnımdaki bombe hiç inmiyor sanırım sıkı diyet yapmam gerekli.spor ile beraberArkadaşlar ben iki ayı bitirdim, doktor bana korseyi çıkart dedi ama ara ara kullanıyorum; spora da başladım; doktor bütün sporları yapabilirsin dedi, spor salonuna gidiyorum ama karın hareketlerini yaparken zorlanıyorum. Benim karnımın iç kısmı hala şiş duruyor ama bu ödem şişi değil, hani karnınızda gaz olur gibi şiş olursunuz ya, öyle işte. Doktor bana iç organlarımın yağlı olabileceğini söyledi; çok da zayıf bir kadınım ama... Bu nedenle spor yapmam gerektiğini belirtti
Ben oldSiz nerde olacaksiniz
ben oldum zaten 3. Ayim artikSiz nerde olacaksiniz
Üçüncü ayda hâlâ ödem olması gayet normal. Aktarlardan ödem atıcı çay alabilirsin canımKizlar bel bölgemde hala cok ödem birikiyor 3 ay oldu artik amelyat olali ödem icin doktoru bi tavsiyede bulunan varmi? Bazi arkadaslar ödem attirici ilac kullanmislar kullaniniz varmi?
4.aydada normali acaba:))Üçüncü ayda hâlâ ödem olması gayet normal. Aktarlardan ödem atıcı çay alabilirsin canım
Meraba arzumcum peki ne zaman ödemler tam i nip göbek deliği normallesip vay bee falan olunacak? Benimde 20 gün kaldı ameliyatimaÜçüncü ayda hâlâ ödem olması gayet normal. Aktarlardan ödem atıcı çay alabilirsin canım
Evet normal :))4
4.aydada normali acaba:))
Ödemlerin inmesi tabi altı ay bir seneyi buluyor. Ciddi bir ameliyat bu kolay değil öyle hemen vay beee durumuna gelmesiMeraba arzumcum peki ne zaman ödemler tam i nip göbek deliği normallesip vay bee falan olunacak? Benimde 20 gün kaldı ameliyatima
Iyi canim sevindim bende 3.aydan sonra başladım yavaş yavaş sporaÖdemlerin inmesi tabi altı ay bir seneyi buluyor. Ciddi bir ameliyat bu kolay değil öyle hemen vay beee durumuna gelmesi
Üçüncü ayda yavaş yavaş spora başlamıştım,ondan önce sadece yürüyüşler yapabilmiştim.
Altıncı aydan sonra daha iyi görmeye başladım sonucu. Ondan önce sabahları dümdüz dü karnım,mükemmel görünüyordu. Ama gün ortalarına doğru yine şişkinlik başlıyordu. Kasımda olmuştum ben ameliyatımı,yaza kadar gayet iyi duruma gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?