Bence 1 ay yeterli olur işiniz çok zor değilse. Işe 1 ay sonra dönülür diye düşünüyorum.ankaradayım ozan bitik doktorum memurum sadece şunu sormak istiyorum ne kadar rapor alırsam kendimi en iyi hissettiğim zamanda başlayabilirim
Ben çalışmıyorum tabi ama evdede hiç boş durmuyor insan helede küçük çocuk var ise. 5 gün den sonra yavaş yavaş ayak işlerini yapıyordum .Bence 1 ay yeterli olur işiniz çok zor değilse. Işe 1 ay sonra dönülür diye düşünüyorum.
Meraba bende 21 kasımda ameliyat olucam karin ve meme olduğu için dr um 1 ay +1 ay rapor vericem tam olarak iyileşmiş bir şekilde göreve başlarsınız dedi. Sizin tarih nedir?çalışan arkadaşlar için bu süreç ne kadar oldu kendinizi ne kadar sürede iyi hissedip başladınız
merhabalar buradan ameliyat olup bizimle paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı çok geçmiş olsun diyorum cesaretimi toparlamamda ve karar vermemde çok yardımcı oldunuz paylaşımlarınızda
bende bir ay sonra karın germe ameliyatımı olacağım inşallah
ankaradayım ozan bitik doktorum memurum sadece şunu sormak istiyorum ne kadar rapor alırsam kendimi en iyi hissettiğim zamanda başlayabilirim
Netleşti mi tarihin hayirlisi olsun nerde olacaktim senmerhaba arkadaşlar benimde ameliyat tarihim yaklaştı heyecan yerini korkuya bıraktı 1.5 ay sonra karin gerdirme ameliyati olacam insallah
aralık ilk haftası haftaya dr umla tam karar verilecek anladığım kadarıyla iki ay dinlenmek lazımMeraba bende 21 kasımda ameliyat olucam karin ve meme olduğu için dr um 1 ay +1 ay rapor vericem tam olarak iyileşmiş bir şekilde göreve başlarsınız dedi. Sizin tarih nedir?
benim annem yanımda olacak oğlumuda kreşe gönderiyorum zaten ama sizi anlıyorum çalışmanın yanında evdede mesai yapan bir insan olarak ne kadar yorucu olduğunu ama dikkat edin kendinizi öncelikli düşünün çünkü siz ne kadar iyi ve mutlu olursanız çocuklar ve eşte o kadar mutlu oluyorBen çalışmıyorum tabi ama evdede hiç boş durmuyor insan helede küçük çocuk var ise. 5 gün den sonra yavaş yavaş ayak işlerini yapıyordum .
Evet aynen canım eşim çok destek verdi.allah onları başımızdan eksik etmesin.benim 4 ay oldu ben artık çok şükür atlattim sayılır.darisi size ınss hayırlısıyla olup kurtulursunuz inş.benim annem yanımda olacak oğlumuda kreşe gönderiyorum zaten ama sizi anlıyorum çalışmanın yanında evdede mesai yapan bir insan olarak ne kadar yorucu olduğunu ama dikkat edin kendinizi öncelikli düşünün çünkü siz ne kadar iyi ve mutlu olursanız çocuklar ve eşte o kadar mutlu oluyor
evet canım 18 aralıkta adanada olacam insallah bende çalışıyorum 2 çocuğum var bebek 4.5 aylık bu ameliyat için sabırsızlanıyorum gündüz bakıcı bakacak çocuklara akşamda kız kardeşim bakacak bana doktorum 20 gun sonra başlayabilirsin dedi ameliyattan sonraNetleşti mi tarihin hayirlisi olsun nerde olacaktim sen
aslında sarkma yok bende göbek deliğinin hemen altında derin çatlaklarım oldu ilk hamileliğinde sırf çatlaklardan kurtulmak için karin gerdirme olucamevet canım 18 aralıkta adanada olacam insallah bende çalışıyorum 2 çocuğum var bebek 4.5 aylık bu ameliyat için sabırsızlanıyorum gündüz bakıcı bakacak çocuklara akşamda kız kardeşim bakacak bana doktorum 20 gun sonra başlayabilirsin dedi ameliyattan sonra
Hayırlısı olsun cnm bu arada liposaksin olacakmı? Birde 20 gün sonra ise başlıcam doğrumu anladım zor olmazmi?aslında sarkma yok bende göbek deliğinin hemen altında derin çatlaklarım oldu ilk hamileliğinde sırf çatlaklardan kurtulmak için karin gerdirme olucam
Tabii ameliyati olup ge iran arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur. En sadece okuduklarından yola çıkıp yorum yapıyorum))aslında sarkma yok bende göbek deliğinin hemen altında derin çatlaklarım oldu ilk hamileliğinde sırf çatlaklardan kurtulmak için karin gerdirme olucam
Işiniz çok zor değilse dönebilir.Tabii ameliyati olup ge iran arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur. En sadece okuduklarından yola çıkıp yorum yapıyorum))
evet canım 20 gun sonra başlayabilirsin ise dedi tabi ben 2 ay heyet vermesi için konuşacam çatlaklarımi görseniz kesinlikle bu ameliyati olun dersiniz o kadar kötü yaniIşiniz çok zor değilse dönebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?