Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim benim 4 ay oldu halen karin hareketlerinde zorlanıyorum.yqpqmiyorum benimde üç organlar yağlı sanırım.cunku karnımdaki bombe hiç inmiyor sanırım sıkı diyet yapmam gerekli.spor ile beraber
Yani bu ameliyatla dümdüz bir karnım olmayacak anlaşılan.Ama zayıfım üstelik, diyet yapıp kilo versem de kötü olur benim için

Yani bu ameliyatla dümdüz bir karnım olmayacak anlaşılan.Ama zayıfım üstelik, diyet yapıp kilo versem de kötü olur benim için
Ya hiç deme yok benim fazla kilom var ama spor yapıyorum diyete başlayamıyorum vede bekliyorum 6 ve 8 aya kadar oturur odemler o vakit geçer dedi ama gecsede yine dümdüz olmayacak gibime geliyor diyet şart olacak sanırım.

Ötemdendir insallah boy kilo kac sizin bende zayıf sayılırım ama ben karnım dümdüz hatta gerginlikten içe doğru durur ya öyle olacak diye hayal ediyorum . Etmiyimmi dersiniz. Beklentilerimi fazla tutmiyimmi.
Yani bendede yağ yok deri fazlası var. Ama bu şekilde okuyunca kafama takıldı.

Kilo sorunun yoksa bence istediğin gibi bir sonuç olur diye tahmin ediyorum. Moralini yüksek tut . Tabii doktorunun da becerisi önemli..

Merhaba,siz lipo da oldunuz mu?

Kızlar merhaba,uzun zamandır giremedim ben,ben mersin de yaşıyorum ,burada ameliyat olan varmı burada acaba?ben bir dr ile görüştüm 8000 tl fiyat verdi,sadece getme için.lipo gerek yok sadece yanlara yapsak yeter dedi ama kafam karıştı,aranızda liposuz germe olan var mı?

Meraba ya,durucum ben ayın 21 i de olucam insallah ama bana lipo gerek yok dedi zaten yağ yok dedi. Sadece karin germe olacak.

Ya çok uzatıyorum kusura bakmayın lütfen,kilolu değilim,boyum 1.70 kilom 63,ama telafisi olmayan bir ameliyat biliyorsunuz,olmuşken iyisi olsun istiyoruz.aaa bu olmadı seneye bi daha olim diyemicez,doğru karar vermek gerek.liposuz iyi sonuç alınırmı?

Fazla yağınız yoksa bile lipo yapılıp vücut şekillendirme yapılırsa daha hoş sonuç alırsınız. Bel sırta doğru lipo yapılırsa daha kum saati model olur. Muhakkak o bölgede yağlanma vardır.

Fazla yağınız yoksa bile lipo yapılıp vücut şekillendirme yapılırsa daha hoş sonuç alırsınız. Bel sırta doğru lipo yapılırsa daha kum saati model olur. Muhakkak o bölgede yağlanma vardır.
Yazduru arzum doğru cevabı vermiş aslında bende boy 172 kilo 62 kendi adıma konusuyum. Benim vücut şeklim üst beden daha zayıf ama basen var. Ondan dolayı benim ihtiyacım yokmuş. Zaten sırf deri ve kemik gibi bişeyim. Inşallah bende pişman olmam. Ama doktor hayır diyince de ısrar etmek istemedim açıkçası. Ama senin vücut şeklin elma tipiyse üstte yağ vardır o zaman gerekebilir.

Boyum 1.69, kilom 59-60 arası

aralık ilk haftası haftaya dr umla tam karar verilecek anladığım kadarıyla iki ay dinlenmek lazım
Canım şimdiden geçmiş olsun umarım istediğinizden daha güzel olur sonucunuz.

Ben de Ozan Bitik'e olmuştum ve bir ay yeterli oluyor. Tabi benim lipo yapılmamıştı bilmiyorum onun da etkisi olabilir...

insallah canim ödemlerin indi mi şuan nsl ben 82 den 60 kiloya düştüm 4 kilo daha verecem az kaldı ameliyata bakalım hayırlısı olsun
Y9k canım tam olarak geçmedi. Ben bir hata yaptım ameliyattan önce kilo vermeden girdim yani karin ve bel çok zor gidiyor.rejim yapıyordum yüzüm çok zayifliyordu ama karin kalıyordu. O neden le direk girdim .çok şükür eskiye göre çok çok güzel ama yine bir rejim yapmam lazım oda sağlık sorunlarım var şuan yapamıyorum.bekliyecegim bir 6 ve 8 aya arası oturur dedi doktor ondan sonra odemde kalmaz anlarım kilomu yoksa ödemmi?ona göre bir yol çizerim.suan karin kadıda çalışamıyorum ağrıyor daha yani çok ağrı değil ama korkuyorum başka spor yapıyorum ama.inss seninde istediğin gibi olur korkma gerçkten öyle dayanılmayacak ağrı olmuyor.

düzelir insallah canim

Oda sadece bele doğru giden yanlara yapıcam dedi zaten,bu hafta tekrar gidip konuşucam.teşekkür ederim arzum

Oda sadece bele doğru giden yanlara yapıcam dedi zaten,bu hafta tekrar gidip konuşucam.teşekkür ederim arzum
Rica ederim. Bende çok kilolu değildim,ama lipo yapılmıştı karın germe ameliyatımla birlikte. O kadar incelmiştimki herkes şok oluyordu Diyetle falan zor giden bölgesel yağlar oluyor. O bölgelerde lipo çok iyi değişimler veriyor

Canım şimdiden geçmiş olsun umarım istediğinizden daha güzel olur sonucunuz.

Ben de Ozan Bitik'e olmuştum ve bir ay yeterli oluyor. Tabi benim lipo yapılmamıştı bilmiyorum onun da etkisi olabilir...
karın germe ve lipo yapılacak arzum77 de dediği gibi yanlarımda ki yağlarda lipoyla gider inşallah ince bir belim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…