Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

karın germe ve lipo yapılacak arzum77 de dediği gibi yanlarımda ki yağlarda lipoyla gider inşallah ince bir belim olur
Siz ne zaman,kime olacaksınız? Ben yarın gün almaya gidicem.14 aralık a alıcam.inşallah hayal ettiğimizdende güzel olur:)

arkadaşlar karin gerdirme ameliyati çok ağrılı bir ameliyat deniliyor doğru mu benim ameliyat tarihi yaklaşıyor beni aydınlatır mısınız bu konuda dikişleri acılan oldu mu hic

arkadaşlar karin gerdirme ameliyati çok ağrılı bir ameliyat deniliyor doğru mu benim ameliyat tarihi yaklaşıyor beni aydınlatır mısınız bu konuda dikişleri acılan oldu mu hic
Hiç ağrım olmadı benim. Ameliyat sonra 5 gün antibiyotik ve ağrı kesici verdiler.... ki acıya dayanıklı biri değilimde. Çok şükür ki umduğum gibi olmadı, rahatttım. Acı oluyor , o da kas hareketinden, normal.... ilk 10-12 gün yataktan yardımsız kalkamadım. Daha halen , yataktan kalkarken karın Kasım acıyor.... iç dikişler daha taze.

Ay ay ay heyecandan ölücem kaldı 15 gün benim . Bende insallah minimum ağrı ve sizi maximum güzellikle geçiririm yaa
Bu kadar kilo verip üstüne 5 yılda estetik için ekleyip 45imde genclesicem i sallah

Peki hangi korseyi kullandin cnm bende iki tane var biri lipo icin kullanilan butun bacakli biri beyaz sadece karin germede kullanilan sadece karin bölgemde ben artik sadece beyaz karin germe icin olani kullaniyorum

Hayır canım çok ağrı olmuyor korkma rahat ol.ben uyandıktan sonra ağrım oldu hemen ağrı kesici yaptılar bidahada olmadi

Benim 26gün oldu bugün meme dikleştirme uyluk germe ve karın germe hiç ağrım olmadı bende çok stres yapmıştım dayanabilirmiyim diye inanın ağrıkesici bile kullanmadım ve şuan çarşı pazar geziyorum :) korkmayın hiç

cnm nerede ve ne kadara oldun. bende bacak ve popo germe düşünüyorum. genetik gevşeme var bu bölgelerde bilgi alabilir miyim?
ayrıca çok geçmiş olsun.

Böyle duydukça moral geliyor daha da rahatlıyorum masallah diyelim insallah bende ameliyattan sonra böyle anlatırım güzel guzel

Siz ne zaman,kime olacaksınız? Ben yarın gün almaya gidicem.14 aralık a alıcam.inşallah hayal ettiğimizdende güzel olur:)
evet ben bugün görüşüp gün aldım ozan beyden
bugüne kadar çok rahattım ama tarih belli olunca heyecan ve biraz korku başladı 7 aralık inşallah kolaylık ve en güzel olmuş haliyle uyanırım ağrısız dertsiz

Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlık ve mutlulukla sevdiklerimize kavuştursun ameliyat sonrasında inşallah gönlümüzce olur

Peki hangi korseyi kullandin cnm bende iki tane var biri lipo icin kullanilan butun bacakli biri beyaz sadece karin germede kullanilan sadece karin bölgemde ben artik sadece beyaz karin germe icin olani kullaniyorum
Bu korsenin siyahıydı canım. Evde bunun dize kadar olanı da vardı,onufa değiştirerek kullanıyordum. Bana karın germede kipi da yapılmıştı,bu kullanılmıştı.

Ozan beyi bende çok istiyordum ama,mersinde yaşadığım için plan yapamıyorum,çocukları napıcam,yanımda gelecek kimse yok,buradaki dr da çok içime sinmiyor ama napıcam bilemiyorum((

Kızlar bişey sorucam,hiç böyle hastanede yanımızda kalacak ücretli bakıcılar varmıdır?böyle bişey yapan var mı?annem çok yaşlı,kv dem tarafınada söylemek istemiyorum,duydunuz mu bu tarz şeyler?

Hadi hayırlısı olsun arka arkaya olucaz insallah sen ben yazduru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…