yazduru cumadan olup hafta sonu pazar çıkış yapacak şekilde olursa Ankarada ayarlayabilirimKızlar bişey sorucam,hiç böyle hastanede yanımızda kalacak ücretli bakıcılar varmıdır?böyle bişey yapan var mı?annem çok yaşlı,kv dem tarafınada söylemek istemiyorum,duydunuz mu bu tarz şeyler?
mersinde olacaksan malesefyazduru cumadan olup hafta sonu pazar çıkış yapacak şekilde olursa Ankarada ayarlayabilirim
Arzum,kipi ne demek?
Aynen öyleSanirim lipo demek istedi ama bazen klavye değiştiriyor ya yazdığımızı ondan oldu ence
Özel hastanede olacaksan hiç gerek yok bence. Hemşireler gayet iyi ilgileniyor.Kızlar bişey sorucam,hiç böyle hastanede yanımızda kalacak ücretli bakıcılar varmıdır?böyle bişey yapan var mı?annem çok yaşlı,kv dem tarafınada söylemek istemiyorum,duydunuz mu bu tarz şeyler?
Kayinvalidem tarafı demek istemiş benceÖzel hastanede olacaksan hiç gerek yok bence. Hemşireler gayet iyi ilgileniyor.
bi arkadaşın dikişleri açılmış gözüm korktu 2 çocuğum var biri daha bebek insallah benim agrım olmaz çok sevindim sizin adinizaBenim 26gün oldu bugün meme dikleştirme uyluk germe ve karın germe hiç ağrım olmadı bende çok stres yapmıştım dayanabilirmiyim diye inanın ağrıkesici bile kullanmadım ve şuan çarşı pazar geziyorum :) korkmayın hiç
Pardon ben diğer arkadaşla katistirdim:)))Kayinvalidem tarafı demek istemiş bence
insallah arkadaşım benimde agrım olmaz siz böyle yazdıkça moral oluyor banAHayır canım çok ağrı olmuyor korkma rahat ol.ben uyandıktan sonra ağrım oldu hemen ağrı kesici yaptılar bidahada olmadi
Refakatçı olmadan kabul ediyorlar mı konuşmak lazım,biri kabul etmemiştiÖzel hastanede olacaksan hiç gerek yok bence. Hemşireler gayet iyi ilgileniyor.
Ücretli bakıcı arıyorum yazmış. Kendi annesi yaşlıymış,eşinin tarafınada ameliyat olacağını söylemek istememiş . Bu durumda yalnız kalacak hastanede. Ama özel hastaneyse hemşireler ilgilenir gerekmiyor dedim bende.Kayinvalidem tarafı demek istemiş bence
Yani hastaneye göre değişebilir bilemiyorum. Benim ameliyat olduğum hastaneye yurtdışından birçok hasta geliyor tek başına,ameliyat oluyor gidiyor. Hemşireler çok ilgileniyorlar .Refakatçı olmadan kabul ediyorlar mı konuşmak lazım,biri kabul etmemişti
Çok geçmiş olsun. Uyluk germe sonucunuz nasıl? Ameliyat sonrası sıkıntı yarattı mı iyileşme sürecinde ? İz durumu nasıl çamaşır içindemi kalıyor? Çok soru oldu ama :)))Benim 26gün oldu bugün meme dikleştirme uyluk germe ve karın germe hiç ağrım olmadı bende çok stres yapmıştım dayanabilirmiyim diye inanın ağrıkesici bile kullanmadım ve şuan çarşı pazar geziyorum :) korkmayın hiç
Çook teşekkür ederim övünç akdemir ethica incirli hastanesinde oldum 16bintlcnm nerede ve ne kadara oldun. bende bacak ve popo germe düşünüyorum. genetik gevşeme var bu bölgelerde bilgi alabilir miyim?
ayrıca çok geçmiş olsun.
İnşallah anlatıcaksın da :)) boşuna o kadar stres yapmışım uykusuz kalmışım ve korkmuşumBöyle duydukça moral geliyor daha da rahatlıyorum masallah diyelim insallah bende ameliyattan sonra böyle anlatırım güzel guzel
Uyluk için şuan çok erken dikişlerim hala şiş ama çamaşır içine kayacak zamanla. Şimdi bile çok memnunum sadece ilk bir kaç gün tuvalet sıkıntı ister istemez korkuyor insan ama alıştım geçti bitti çok şükürÇok geçmiş olsun. Uyluk germe sonucunuz nasıl? Ameliyat sonrası sıkıntı yarattı mı iyileşme sürecinde ? İz durumu nasıl çamaşır içindemi kalıyor? Çok soru oldu ama :)))
Uyluk için şuan çok erken dikişlerim hala şiş ama çamaşır içine kayacak zamanla. Şimdi bile çok memnunum sadece ilk bir kaç gün tuvalet sıkıntı ister istemez korkuyor insan ama alıştım geçti bitti çok şükür
Hangi hastanede olmuştunuz arzum?Yani hastaneye göre değişebilir bilemiyorum. Benim ameliyat olduğum hastaneye yurtdışından birçok hasta geliyor tek başına,ameliyat oluyor gidiyor. Hemşireler çok ilgileniyorlar .
Çok şükür atlattım şişliklerde gidince çok daha rahatlıycam :)) teşekkür ederimBunu okuduğuma sevindim olanlar hep zorlu diyordu, birde burada olan bir arkadaş bayağı sıkıntı çekmişti şükür sizinki iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?