Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

yazduru cumadan olup hafta sonu pazar çıkış yapacak şekilde olursa Ankarada ayarlayabilirim

Özel hastanede olacaksan hiç gerek yok bence. Hemşireler gayet iyi ilgileniyor.

bi arkadaşın dikişleri açılmış gözüm korktu 2 çocuğum var biri daha bebek insallah benim agrım olmaz çok sevindim sizin adiniza

Refakatçı olmadan kabul ediyorlar mı konuşmak lazım,biri kabul etmemişti
Yani hastaneye göre değişebilir bilemiyorum. Benim ameliyat olduğum hastaneye yurtdışından birçok hasta geliyor tek başına,ameliyat oluyor gidiyor. Hemşireler çok ilgileniyorlar .

Çok geçmiş olsun. Uyluk germe sonucunuz nasıl? Ameliyat sonrası sıkıntı yarattı mı iyileşme sürecinde ? İz durumu nasıl çamaşır içindemi kalıyor? Çok soru oldu ama :)))

Çok geçmiş olsun. Uyluk germe sonucunuz nasıl? Ameliyat sonrası sıkıntı yarattı mı iyileşme sürecinde ? İz durumu nasıl çamaşır içindemi kalıyor? Çok soru oldu ama :)))
Uyluk için şuan çok erken dikişlerim hala şiş ama çamaşır içine kayacak zamanla. Şimdi bile çok memnunum sadece ilk bir kaç gün tuvalet sıkıntı ister istemez korkuyor insan ama alıştım geçti bitti çok şükür

Bunu okuduğuma sevindim olanlar hep zorlu diyordu, birde burada olan bir arkadaş bayağı sıkıntı çekmişti şükür sizinki iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…