Istanbul,Altunizadede Newest estetik plastik cerrahi Hastanesi.Hangi hastanede olmuştunuz arzum?
Merhaba doktorunuzun ismi nedir ?Istanbul,Altunizadede Newest estetik plastik cerrahi Hastanesi.
Hasan Fındık.Merhaba doktorunuzun ismi nedir ?
Ben kilo vermeden girdim ameliyata, hata mı yaptım bilemiyorum. İştahım iyi. Şimdi de dikkat etmem lazım aslında fakat çok çok edemiyorum.... bir spor merkezine gitmem şart.Ay ay ay heyecandan ölücem kaldı 15 gün benim . Bende insallah minimum ağrı ve sizi maximum güzellikle geçiririm yaa
Bu kadar kilo verip üstüne 5 yılda estetik için ekleyip 45imde genclesicem i sallah
Alında cnm güzellik ve konfor uğruna bukadar ameliyatlar olmuşken kilo sorunu seni bunalımasın hiç. Ne gerekiyorsa en kısa zamanda basla4sin ve halledersin diye diye düşünüyorum. Yıllar önce takip etmeye başladığım bir sayfa var sana onun adını özelden aticam o sayfayı bi incele o sayfada diyete spora vs ne zaman badlayabileceginle ilgili ayrıntılı bilgiler paylaşıyor. Umarım işine yararBen kilo vermeden girdim ameliyata, hata mı yaptım bilemiyorum. İştahım iyi. Şimdi de dikkat etmem lazım aslında fakat çok çok edemiyorum.... bir spor merkezine gitmem şart.
Çok teşekkür ederim rubi ;-) Ben biraz spor diyet işlerinde tembelim, o yüzden bir merkeze gideyim istiyorum. En kısa zamanda verdiğin o sayfayı inceleyeceğim , sağ olasın.Alında cnm güzellik ve konfor uğruna bukadar ameliyatlar olmuşken kilo sorunu seni bunalımasın hiç. Ne gerekiyorsa en kısa zamanda basla4sin ve halledersin diye diye düşünüyorum. Yıllar önce takip etmeye başladığım bir sayfa var sana onun adını özelden aticam o sayfayı bi incele o sayfada diyete spora vs ne zaman badlayabileceginle ilgili ayrıntılı bilgiler paylaşıyor. Umarım işine yarar
selam benide izler misin ?Fotoğraf da ekledim yorumlarınızı bekliyorum :)
İzledim canım bakabilirsinselam benide izler misin ?
Benide izlermisiniz?kime olmuştunuz siz?İzledim canım bakabilirsin
Kilo vermeden girildiğinde ne gibi zararları oluyor acaba?Ben kilo vermeden girdim ameliyata, hata mı yaptım bilemiyorum. İştahım iyi. Şimdi de dikkat etmem lazım aslında fakat çok çok edemiyorum.... bir spor merkezine gitmem şart.
Bana kilo vermelisin demedi doktorum. Benimde aklıma gelmedi hiç sormak, ameliyat öncesinden kilo vermek lazım mı diyeKilo vermeden girildiğinde ne gibi zararları oluyor acaba?
Bu ameliyat çok aşırı kilolulara yapılmıyor diye biliyorum. Onun dışında tabi ne kadar verdek o kar benceBana kilo vermelisin demedi doktorum. Benimde aklıma gelmedi hiç sormak, ameliyat öncesinden kilo vermek lazım mı diye
Zararının olacağını düşünmüyorum. Kendi doktorunuza sordunuz mu peki ?
Aşırı kilom yoktu. Bilmiyorum aklıma hiç gelemedi doktoruma sormak, O da bahsetmeyice bende yememe hiç dikkat etmedim :)) neticede ameliyat olacaktım. Sonrası daha mühim galiba ...Bu ameliyat çok aşırı kilolulara yapılmıyor diye biliyorum. Onun dışında tabi ne kadar verdek o kar bence
Valla yapıyorlar takip ettiğin kadarıyla. Kocaman karınları alıp ıncecik yapıyorlar. Ama en doğrusu bencede vki sı normal olanlarda daha iyidir diye dusunuyorumBu ameliyat çok aşırı kilolulara yapılmıyor diye biliyorum. Onun dışında tabi ne kadar verdek o kar bence
İnşallah sizde en az ağrı sızıyla atlatırsınız:) bekleme süresi daha zor inanın insanın kafasında bir sürü soru ister istemez geriliyorsunuz..Böyle duydukça moral geliyor daha da rahatlıyorum masallah diyelim insallah bende ameliyattan sonra böyle anlatırım güzel guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?