Arkadaşlarım bu arada benim geri sayım devam ediyor. Ben dün gece düşünürken düşünürken kendimi çok korkuyorum.nspiyorsun sen bu kadar eziyet cekiceksin değermi aylarca sis ödemli geziceksin.o kadar acı cekiceksin diye kendi kendime panik atak oldum sanki. Bugün de hiç tadım yok.cok korkuyorumm[/QUOyapmayınnn:)inanın düşündüğünüz kadar zor ve ağrılı diil..daha öncede dediğim gibi ameliyat öncesi malesef böyle oluyor çok geriliyor insan kafasında bir sürü soru..acı ne kadar olacak vs..haklı olarak tabii...sonunu düşünün :)bi sonraki yaza herşey çokk güzel olacak :) ameliyat sonrası ilk bir kaç gün hareketleriniz oldukça kısıtlı tabii ama sonrasında yavaş yavaş geçiyor hepsi..sezeryan olduysanız bilirsiniz..bana görede sezeryandan daha kolay..
Gerçekten öyleymiş. Ben kendi işlerimi halletmek adına ekimin basında doktora gittiğimde kasımın 21 ine aldım ama şu an osmanım.bu kadar beklemek baya gerdi beni. Şu anda inanılmaz korkuyorumİnşallah sizde en az ağrı sızıyla atlatırsınız:) bekleme süresi daha zor inanın insanın kafasında bir sürü soru ister istemez geriliyorsunuz..
Benim kadar gerilmiş olamazsın sanırım :))) Karın germeden önce resmen etrafa ateş saçıyordumGerçekten öyleymiş. Ben kendi işlerimi halletmek adına ekimin basında doktora gittiğimde kasımın 21 ine aldım ama şu an osmanım.bu kadar beklemek baya gerdi beni. Şu anda inanılmaz korkuyorum
Saol7n ge4cekten bu ara morale ihtiyacım var. Iyi geldi yazdiklariniz tesekkurlerBenim kadar gerilmiş olamazsın sanırım :))) Karın germeden önce resmen etrafa ateş saçıyordumEşim çocuklara uzak durun annenizden diyip gülüyordu Kendi kendime napıyorum ben kendime ,bu çok büyük bir ameliyat ortadan beni kesecekler sakat kalacağım gibi düşünüyordum Ama beklediğimden çok kolay ve ağrısız geçti gerçekten Sadece iyileşme süreci biraz uzun ve sabır gerektiriyor. Dikkat edersen kendine o süreçte iyi geçiyor
Bu stresi yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. İnan korktuğun gibi olmayacak . Hastane yatağı ve ilaçlar sana iyi gelecek. Ben iki gece kaldım hastanede,genelde iki gece yatırıyorlar. Doktorum ilk geceden sonra kendini iyi hissediyorsan çıkabilirsin demişti ama ben kalmayı tercih ettim . İyikide etmişim,çünkü agrı kesici iğneler çok daha faydalı oluyorSaol7n ge4cekten bu ara morale ihtiyacım var. Iyi geldi yazdiklariniz tesekkurler
Allah nasip ederse çarşamba ameliyat olucam. Dr uma dedimki cuma çıkarmıyim olmaz dedi en iyi ihtimalle cumartesi yada pazar dedi. Yani dediğin gibiyse 4 gün sonra çıkıcam insallah toparlanmış olurum. Ya inan dr umda anlattı lipo yok agrım çok olmayacak. Kaslarını dikicez kas ağrısı yaşarsın ama oda çok kötü durumda görünmüyor merak etme ilaclarimiz çok kuvvetli dedi ama iste..Bu stresi yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. İnan korktuğun gibi olmayacak . Hastane yatağı ve ilaçlar sana iyi gelecek. Ben iki gece kaldım hastanede,genelde iki gece yatırıyorlar. Doktorum ilk geceden sonra kendini iyi hissediyorsan çıkabilirsin demişti ama ben kalmayı tercih ettim . İyikide etmişim,çünkü agrı kesici iğneler çok daha faydalı oluyorBana lipo da yapılmıştı,o yüzden biraz daha fazla ağrım vardı. Seninde iki gece kalma ihtimalin olursa kal.
Oo süper o zamanAllah nasip ederse çarşamba ameliyat olucam. Dr uma dedimki cuma çıkarmıyim olmaz dedi en iyi ihtimalle cumartesi yada pazar dedi. Yani dediğin gibiyse 4 gün sonra çıkıcam insallah toparlanmış olurum. Ya inan dr umda anlattı lipo yok agrım çok olmayacak. Kaslarını dikicez kas ağrısı yaşarsın ama oda çok kötü durumda görünmüyor merak etme ilaclarimiz çok kuvvetli dedi ama iste..
Yazarken bile heyecan basıyor valla
o korku bende de kaç gün kaldı canım sonuçtan bizede bilgi verirsen sevinirimArkadaşlarım bu arada benim geri sayım devam ediyor. Ben dün gece düşünürken düşünürken kendimi çok korkuyorum.nspiyorsun sen bu kadar eziyet cekiceksin değermi aylarca sis ödemli geziceksin.o kadar acı cekiceksin diye kendi kendime panik atak oldum sanki. Bugün de hiç tadım yok.cok korkuyorumm
Ne güzel işte..baya toparlanmış olarak çıkıcaksınız..duruma göre belki direnler bile çıkabilir 4 gün de..bende baya uzun bir süre ameliyat gününü beklemiştim...sanırım en güzeli karar verip en yakın tarihi almakmış:) sonrası bugün oram şişti buram indi vs bi şekilde geçiyor ama iyileşme süreci uzun işlemler tabiiAllah nasip ederse çarşamba ameliyat olucam. Dr uma dedimki cuma çıkarmıyim olmaz dedi en iyi ihtimalle cumartesi yada pazar dedi. Yani dediğin gibiyse 4 gün sonra çıkıcam insallah toparlanmış olurum. Ya inan dr umda anlattı lipo yok agrım çok olmayacak. Kaslarını dikicez kas ağrısı yaşarsın ama oda çok kötü durumda görünmüyor merak etme ilaclarimiz çok kuvvetli dedi ama iste..
rubi şimdi senden çok ben heyecanlandım ameliyat sonra iyi olursan yazarsın burdan banada cesaret oluro korku bende de kaç gün kaldı canım sonuçtan bizede bilgi verirsen sevinirim
Bende öyle umuyorum insallah atlatayimda sonra buralarda min mık yapayım. ))Ne güzel işte..baya toparlanmış olarak çıkıcaksınız..duruma göre belki direnler bile çıkabilir 4 gün de..bende baya uzun bir süre ameliyat gününü beklemiştim...sanırım en güzeli karar verip en yakın tarihi almakmış:) sonrası bugün oram şişti buram indi vs bi şekilde geçiyor ama iyileşme süreci uzun işlemler tabii
Tabiki insallah benu.de niyetim o yönde ben burda çok çok okudum. Inşallah ende ayrıntılı yazicam ki faydalanan olsunrubi şimdi senden çok ben heyecanlandım ameliyat sonra iyi olursan yazarsın burdan banada cesaret olur
cnm tekrar çok geçmiş olsun. ayrıca çok uygun fiyete yaptırmışsın. ALLAH şifanı versin. ve darısı hayırlısı ile benim başıma.Çook teşekkür ederim övünç akdemir ethica incirli hastanesinde oldum 16bintl
Bende bu stresi yasamıs bırı olarak söylüyorum bosuna strese gırmısım gercekten ıcını rahat tut kombıne oldum ben lipo meme dıklestırme sılıkon karın germe yag enjeksıyonuda var kalca yanlarına ınan korkulacak bısey yokmus ılk gece agrı hıssettım oda arttıgı anda ılac verdıler kesıldı ben bırde narkozsuz epıduralle amelyat oldum bunu cogu doktor uygulamıyor ozellıkle kombınlerde ama cok cok rahat bı yontem narkozdan uyanma etkılerının hıcbırı olmuyor ve katedral hala sende oldugu ıcın agrı cekmene fırsat kalmadan ılac verıyorlar eger ıstersen dojtorunla bu secenegıde gorusebılırsın. Bırde ben karın germeden sonrakı gunlerde neredeyse hıc agrı cekmedım tek sıkıntı ıkı buklum olmak asıl agrıyı veren bence lıpo ve uygun sekılde yatamamakla bıtçrlıkte korse dıkılememekten cekılen sırt bel agrısı gıbı basıt seylerhıc korkma arkadasım sonuca odaklan bırde ıyılesme suresı bıraz uzun okadarAllah nasip ederse çarşamba ameliyat olucam. Dr uma dedimki cuma çıkarmıyim olmaz dedi en iyi ihtimalle cumartesi yada pazar dedi. Yani dediğin gibiyse 4 gün sonra çıkıcam insallah toparlanmış olurum. Ya inan dr umda anlattı lipo yok agrım çok olmayacak. Kaslarını dikicez kas ağrısı yaşarsın ama oda çok kötü durumda görünmüyor merak etme ilaclarimiz çok kuvvetli dedi ama iste..
Ben baya kilo verdim ,düzenli spor yapıyorum ama yinede merak ettim:)Bana kilo vermelisin demedi doktorum. Benimde aklıma gelmedi hiç sormak, ameliyat öncesinden kilo vermek lazım mı diye
Zararının olacağını düşünmüyorum. Kendi doktorunuza sordunuz mu peki ?
Bende aynı hisleri yaşıyorum rubiArkadaşlarım bu arada benim geri sayım devam ediyor. Ben dün gece düşünürken düşünürken kendimi çok korkuyorum.nspiyorsun sen bu kadar eziyet cekiceksin değermi aylarca sis ödemli geziceksin.o kadar acı cekiceksin diye kendi kendime panik atak oldum sanki. Bugün de hiç tadım yok.cok korkuyorumm
Amelyat öncesi eger fazla kilonuz varsa mumnkun oldugunca vermeniz amelyattan alinacak sonucun cok daha iyi olmasini sagliyor tabiki tum doktorlar ayni seyi soyluyor , bu amelyatta amac zayiflamak deil sarkan deriyi alip gerdirmek. Haliyle diyelimki kisi 80 kilo karni sarkik ve yagli karin mumkun oldukca lipoyla yag azaltilip gergin hale getiriliyor sonuc mukemmel ama kisi 55 kilo belki hafif yag orani var ama deri sarkmis oda ayni sekilde islem goruyor sizce hangi sonuc daha basarili ?Ben baya kilo verdim ,düzenli spor yapıyorum ama yinede merak ettim:)
Bu tür ameliyatların epiduralle yapılabildiğini hiç duymamıştım.hiç mi uyumadınız?hafif sersemlik falan olmadımı?dr lar genelde çok tercih etmez epidural anesteziyi.kendi dr ma bir sorucam ama.Bende bu stresi yasamıs bırı olarak söylüyorum bosuna strese gırmısım gercekten ıcını rahat tut kombıne oldum ben lipo meme dıklestırme sılıkon karın germe yag enjeksıyonuda var kalca yanlarına ınan korkulacak bısey yokmus ılk gece agrı hıssettım oda arttıgı anda ılac verdıler kesıldı ben bırde narkozsuz epıduralle amelyat oldum bunu cogu doktor uygulamıyor ozellıkle kombınlerde ama cok cok rahat bı yontem narkozdan uyanma etkılerının hıcbırı olmuyor ve katedral hala sende oldugu ıcın agrı cekmene fırsat kalmadan ılac verıyorlar eger ıstersen dojtorunla bu secenegıde gorusebılırsın. Bırde ben karın germeden sonrakı gunlerde neredeyse hıc agrı cekmedım tek sıkıntı ıkı buklum olmak asıl agrıyı veren bence lıpo ve uygun sekılde yatamamakla bıtçrlıkte korse dıkılememekten cekılen sırt bel agrısı gıbı basıt seylerhıc korkma arkadasım sonuca odaklan bırde ıyılesme suresı bıraz uzun okadar
Evet bende ayni sekilde hic duymsmistim epiduralle olabilicegini ama doktorum bunu onerdi bana ve anlatti cogu yerde uygulanmadigini anestezi doktorlarindan öturu bende guvendim iyiki guvenmisim. Epiduralle birlikte sedasyon uygulanmis bana amelyatim 7 bucuk saat surmus esim meraktan kudurmus bi telefon tutusturdular elime amelyattayken esin seni merak ediyor konusmak istermisin ? Dediler konustum bildigin amelyatta altimda noluyo haberim yok ama bilinc full aciktiBu tür ameliyatların epiduralle yapılabildiğini hiç duymamıştım.hiç mi uyumadınız?hafif sersemlik falan olmadımı?dr lar genelde çok tercih etmez epidural anesteziyi.kendi dr ma bir sorucam ama.
Bravo sana o zaman, hakkını vermişsin :)Ben baya kilo verdim ,düzenli spor yapıyorum ama yinede merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?