Hakkında çok iyi şeyler duydum,inşallah istediğiniz gibi olur.Bülent cihantimur a estetic international da olmayı planlıyorum.
Çok teşekkür ederim. Benimde doğumsal olrak göbek deliğim büyük ve dışarıdaydı doğumdan sonra daha da dışarı çıktı. Okadar kötü görünüyor ki sırf onun için olmak istiyorum bu operasyonu halbukiHakkında çok iyi şeyler duydum,inşallah istediğiniz gibi olur.
merhaba bence 2. cocuk düşünüyorsanız bu ameliyati erteleyin derim çünkü yine aynı sonuçlarla karşılaşabilirsiniz benimde ilk hamileliğinde çok kötü çatlaklarım oldu 2. yaptım aralık 18 de karin germe ameliyati olacam insallah yinede siz daha iyi bilirsinizÇok teşekkür ederim. Benimde doğumsal olrak göbek deliğim büyük ve dışarıdaydı doğumdan sonra daha da dışarı çıktı. Okadar kötü görünüyor ki sırf onun için olmak istiyorum bu operasyonu halbuki
İkinci çocuğuda düşünüyorum ama böyle yaşamak istemiyorum
benim ameliyatım adana epc hastanesinde olacak o yüzden merak ediyorumarkadaşlar merhaba adana epc hastanesinde karin germe ameliyati olan var mi varsa bilgi verebilir mi
Size mini karin germe yapilicak demekki, tam germe de göbek deligi muhakkak degisiyorBenim dr kızlar göbek ile ilgili kafamı katıştıran bişey söyledi,göbeğimin değişmediğini aynı göbek deliğini koruduklarını ama tam germe olacağını söyledi.bu biraz kafa karışıklığı yarattı sizlerde nasıl oldu göbek deliği?
Kirmizimi peki yada beyazladimi? Bende oldum 3 bucuk ay oldu sizi izliycdm fotolarim var yorumlarmisin? Varsa bende seninkileri gorebilirmiyim, venim höbek deligimde sikinti var disa dogru cok cirkin doktor surekli degisecek diyor ne zaman degisicek bilmiyorum insallah degisirKızlar selam, uzun zamandır forumu takip edemedim. Ben geçen Şubatta ameliyat olmuştum, 9 ay geçti üstünden ama ameliyat izim hala fazlasıyla belirgin, daha az belirgin olması gerekiyordu bence. Benim gibi olan var mı acaba?
iz kremi kullanıyor musunKızlar selam, uzun zamandır forumu takip edemedim. Ben geçen Şubatta ameliyat olmuştum, 9 ay geçti üstünden ama ameliyat izim hala fazlasıyla belirgin, daha az belirgin olması gerekiyordu bence. Benim gibi olan var mı acaba?
Ayrıca resimlerine bakabilirmişim bende 4.5 ay oldu olalı ama hala mor doktor 1 seneye ancak ten rengini bulur dediKızlar selam, uzun zamandır forumu takip edemedim. Ben geçen Şubatta ameliyat olmuştum, 9 ay geçti üstünden ama ameliyat izim hala fazlasıyla belirgin, daha az belirgin olması gerekiyordu bence. Benim gibi olan var mı acaba?
Kirmizimi peki yada beyazladimi? Bende oldum 3 bucuk ay oldu sizi izliycdm fotolarim var yorumlarmisin? Varsa bende seninkileri gorebilirmiyim, venim höbek deligimde sikinti var disa dogru cok cirkin doktor surekli degisecek diyor ne zaman degisicek bilmiyorum insallah degisir
İz kremi kullandım, ayrıca yağ da kullandım uzun zaman. Ama sadece sağ tarafım biraz ten rengine yakın olduAyrıca resimlerine bakabilirmişim bende 4.5 ay oldu olalı ama hala mor doktor 1 seneye ancak ten rengini bulur dedi
Insallah izlermisin beni resimlerini görebilirmiyimSon halinin resimleri yok ama koyarım.
3,5 ay daha çok yeni. Daha çok değişecek görüntü, merak etmeyin
Canim benim doktor 1 sene kullan dedi iz kremini keşke devam etseydiniz çünkü bir seneye kadar onarım devam ediyorİz kremi kullandım, ayrıca yağ da kullandım uzun zaman. Ama sadece sağ tarafım biraz ten rengine yakın oldu
resim eklersen izlermişim bakalimİz kremi kullandım, ayrıca yağ da kullandım uzun zaman. Ama sadece sağ tarafım biraz ten rengine yakın oldu
enHerkese merhaba.. bende 1-2 haftaya kadar karın germe ameliyatı olmayı planlıyorum yalnız 13 aylık emekleyen bir bebeğim var. Kafamı bu durum çok kurcalıyor. Dr iki gün hastanede yatmam gerektiğini 5. Gün kontrol olacağımı 10 güne kadarda toparlanacağımı söyledi ama dr lar için konu çok basit oluyor.
Bu ameliyat bebeğimin bakımını etkiler mi ya da nekadar süre sonra kucağıma alıp bakımını tamamen kendim yapabilecek duruma gelirim. Rica etsem benimle benzer durumda olup bu ameliyatı olanlar bilgi berebilir mi?
Bence bu ameliyat bebekle çok zor; üstelik bebeğiniz çok da küçük.Siz bilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum. Bebeğinizi kucağınıza bile alamazsınız iki hafta. Veya bebeğinize birinin bakması lazım
Bir aylığına yardımcı alıcam. Bende bencillik mi yapıyorum diyorum bazen ama gerçekten çok mutsuzum. Gece yanımda yatıyo normalde ameliyat sonrası yatırabilecek miyim diye düşünüyorum.Bence bu ameliyat bebekle çok zor; üstelik bebeğiniz çok da küçük.Siz bilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum. Bebeğinizi kucağınıza bile alamazsınız iki hafta. Veya bebeğinize birinin bakması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?