Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Haklısınız mantıklı olan o ama ikinci çocuğu nezamannyapacağımızı planlayamıyoruz ben böyle çok mutsuz hissediyorum kendimi. Umarım sizin ameliyatınız çok iyi geçer. Siz tam germe mi olacaksınız? Ortalama ne kadar deri çıkacak biliyor musınuz? Birde muayenenizi nasıl yaptı dr. Öne doğru biraz eğip sarkıklığa mı baktı?

2.çocuk düşünüyorsanız yaptırmayın derim sporla toparlayabilirsiniz.

kendinizi nsl mutlu hissedeceksiniz öyle yapın doktorum beni muayene ermedi daha sadece yaptığı ameliyatların öncesini ve sonrasını gösterdi sonuçlar mukemmel tahminimce mini karin germe olacak aslına bakarsan sarkma yok ama çatlak çok ve bende sizin gibi kendimi kötü hissediyorum o yüzden bu ameliyati olmak istiyorum doktorum yeni göbek deliği olacak dedi ama karnımı daha görmedi haftaya tekrar görüşecez o zamab bakıp mini mi tamm mi karar verecek umarım istediğiniz sonucu alırsınız be kadar kaldı ameliyatiniza

Herkese merabalar yazılanları hep okudum ama düğün telaşı vardı 3 gündür giripte biseyler yazamadım. Iyi de oldu 3 gün çok düşünmemiş oldu ameliyatımı))
Ayselcim mini karin germede göbek deliği değişmiyor. Tam karin germede değişiyor haberin olsun ))
Az önce dr umla görüştüm. Ameliyat tarihinde bir problem yok. 21 kasımda insallah olucak. Nedense dr umun sesini duyunca bi rahatlık geldi. Hatta yanında be getireyim diye sordum. Önden düğmeli pijamalar getir başka biseye gerek yok burda halledicez dedi.

Ameliyatolanlara bisey daha sorsam 4 gün hastanede kalıcam acaba kitap görürsem kafayı toplayıp okuyabilirmişim sizce yada ipad e dizi falan yüklesem seyredebilirmiyim. Sanki hep acı cekicekmisum bunları yapamicakmisim gibi geliyorda

Herkese merhabalar, ben de forumu uzun süredir takip ediyordum, ameliyat süreci ile ilgili çok endişeliydim. 9 kasım’da Mini karın germe ve göğüs dikleştirme (protezsiz) birlikte oldum. Bu yazıyı da ameliyat olmak isteyenlere faydası olur belki diye yazmak istedim. Şu an için sonuçlar ile ilgili birşey söyleyemem henüz ama süreç gerçekten çok kolay oldu. 9 Kasım’da ameliyat olup 10 Kasım’da taburcu oldum. İlk gece korse, diren ve hareketsizliğe bağlı sıkıntılar dışında hiç sıkıntım olmadı, ertesi gün hem meme hem de karındaki direnlerim çıkartıldı, pansuman yapıldı ve taburcu olup evime geldim. Bu arada direnlerin çekilmesi benim kabusumda, ameliyattan çok bundan korkuyordum ama inanın hissetmedim bile, 2 saniyelik bi işlem zaten ve şakın korkmayın. Dikişlere bakmaya korkuyordum ama onda da korkacak hiç birşey yokmuş üzerleri iz bantı ile kapalı zaten görecek birşey yok. Bantlar 1 ay kalacakmış, üzerinden batikon sürüyoruz. Eve geldiğim gün (2.gün) yatıp uyudum biraz, Ağrı olacak diye bekledim ama yine olmadı 3. Gün kendime güvenim daha çok geldi, ağrı sızı yok, kambur yürüme, kolunu hareket ettirememe vs... yok( bunların hepsini internetten okuyup günlerce ağlamıştım) kendim banyomu yaptım, giyindim ve bir daha da yatmadım. Bu gün 5. Günüm ve herşeyi yapabilirim, ama tedirgin olduğum için kısıtlıyorum kendimi. Ameliyat olacak ya da olmayı düşünenler için yazmak istedim, korkmayın sakın diğer yandan sıkıntıları yazacak olursak; 56 kilo girdim ameliyata şu an 61 kiloyum, acayip ödem oluyor, karın için korse kullanıyorum ve sürtünmeye bağlı minik yaralara sebep oldu, sırtüstü yatmaktan poponuz ağrıyor ve gerçekten ameliyat yerleriniz ağrımazken poponuzun ağrısı sizi bunaltıyor
Süreci objektif olarak anlatmaya çalıştım, umarım faydalı olabilmiştir.

Çok geçmiş olsun. Bende önümüzdeki hafta olucam tam karin germe ve meme dikleştirme silikonsuz.
Inşallah bende süreci sizin gibi güzel atlatırım. Bu arada memeden de biraz bahsedermisiniz şekli nasıl oldu büyüklüğü nasıl oldu ağrı sızı vs.

Meme de kolay oldu merak etmeyin, inşallah siz de hepsini rahatlıkla atlatıcaksınız. Direnler taburcu öncesi çekildi, zaten iz bantları vardı dediğim gibi, bantların üzerine batikon, meme ucuna da teramisin sürüldü, sporcu sütyeni giydirilmişti zaten ameliyattan çıktığımda. Meme ucunda ve altta kesi var, ameliyat öncesi dikey de olacak demişti ama gerek kalmamış. Şu an dimdik duruyorlar, silikon varmış gibi hatta bunlar bu şekilde fizik kanunlarına aykırı dedim, ama inecekmiş zamanla. Ağrı sızı olmadı hiç ben de, dediğim gibi 3. Gün kendim banyo yaptım, dün oğlum okuldan gelince üstünü değiştirmesine yardım ettim, yemek yapabiliyorum, yapsam yaparım daha ama korkuyorum bi zarar veririm diye. Dün kontrole gittiğimde dr. Herşeyin yolunda olduğunu, 2 gün sonra artık araba kullanıp normal hayatıma dönebileceğimi söyledi, tabi ağır işler hariç. Bu arada ödem memede de var, özellikle kol altlarım epey şiş.
Ben yıllardır dd cup kullandım ama en son 16 kilo verince içleri boşaldı ve derisi buruşuk garip bi hal aldı. Şu an ödem de olduğu için tam tahmin edemiyorum ama c cup gibi duruyorlar. Şu anki görüntü bile beni çok mutlu ediyor umarım zamanla daha iyi olur.
Hiç korkmayın, ben korkudan yıllarca hep erteledim ama artık teknikler çok ileri, drunuza güvenin, hatta düşünmeyin artık, olsun bitsin.

doğrudur arkadaşım bu hafta görüşmeye gidecem insallah doktorumla çok az kalmis sizin ameliyata insallah ağrısız sizisiz gecer

çok geçmiş olsun canım kısa sürede toparlamışsınız çok iyi siz kurtuldunuz sıra bana geliyor direnler çekilirken agri sizi oldu mu kac gun sonra cikarildi direer

gecmis olsun nerde ve hangi doktora ameliyat oldunuz

Yalniz kalacaksan hastahanede alabilirsin tabi kitap. Benim kuzenim vardı yanımda, sonra cep telefonumda olunca yanımda kitap okumaya zamanım olmadı :)

Merhabalar, geçmiş olsun, atlatmışsınız sizde ne güzel :) 29 Ağustos’ta oldum bende, karın germe, lipo ve göğüs küçültme ve dikleştirme... sizinkinden biraz daha ağır fakat dediğiniz gibi ağrısız rahat bir operasyon. Batikon bende sürdüm fakat o dediğiniz 1 aylık bant bana yapıştırılmadı.! Her doktorun farklı teknikleri var demek!
Ödem halen var karın bölgemde. Zamanla artık oda yok olucak.
Ben halen yan çok yatamıyorum çok kısa kısa. Yan kalçalarım acıyor, tedirgin de oluyorum haliyle.

Kızlar silikon molekülü içeren kremler varmış izi azaltmak için kullanılanlar birde bantlar varmış yapıştırılan sizler neler kullanıyorsunuz izler için tavsiyesi olan varmı?

Merhaba geçmiş olsun bişey sorucam boyunuz kaç ve kaç kilo ile girdiniz ameliyat a ?

çok geçmiş olsun canım kısa sürede toparlamışsınız çok iyi siz kurtuldunuz sıra bana geliyor direnler çekilirken agri sizi oldu mu kac gun sonra cikarildi direer
Merhabalar; umarım siz de kolaylıkla atlatırsınız bu süreci. Benim ameliyat sonrası direnlerde biriken miktar çok az olduğu için ameliyatın ertesi günü, taburcu olurken hepsi çekildi direnlerimin. Hiç korkmayın direnlerin çekilmesinden, sıfır acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…