Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

şimdiden geçmiş olsun rubi. ben ameliyatımı 6 eylülde oldum. bazı sıkıtnılar yaşadım şuan daha iyiyim ama genel olarak baktığımda hastanede geçirdiğim zaman en konforlu zamandı. kitapta okursun dizide izlersin ben uyumayı tercih etmiştim. doktorumda hep kontrole gelmişti agrı varsa hemen iğne vurduruyordu. hastanede kalacağın süre için mutlu olacağın şeyler planla keyifli geçecek çünkü :)

Çok geçmiş olsun size de zaten bu popo ağrısı olmasa ameliyat oldum demiycem
Benim kol altlarımda ve memeden sırta doğru uzanan hatta da çok ödemim var. Sizin de olmuşmuydu acaba? Olduysa eğer ne kadar süre devam etti?

rubi merhaba ameliyatına az kaldı heyecan var mi

Tesekür ederım. Kol altlarımda da memeden sırta doğruda ödem olmadı bende.

Pazartesi ameliyatımı olucam. Ben
pazartesi ameliyatımı olucam. Dr sorunumun kaslarımın ayrılması olduğunu söyledi. Kilo veya yağ problemim yok. Göbekdeliği deformasyonuda ona bağlıymış. Onuda halledicek tabi ameliyat sırasında. Hatika bir göbeğin olacak dedi. Düşündüğünden daha kolay olacak diyor. 2 -3 günde toparlar bir hafta sonra bebeğini kucağına alırsın dedi. Ben inanmıyorum açıkçası böyle olacağına çünkü olanların yazdıklarını okuyunca sürecin bukadar kolay atlarılmadığını görüyorum. Sadece sonuca odaklanmaya çalışıyorum. Ameliyat sonrası ağrı olmaması için genel anestezi ile birlikte epidural de yapıyorlarmış. Bir yıl sonra hamile kalabilirsin dedi

sizde çatlak oldu mu ben sırf bu yüzden istiyorum karin germe ameliyatini karnım harita gibi resmen

Selam, son halinin resmini albüme koydum. Oradan bakıp yorum yapabilirsiniz.

Oo hayırlı olsun. Keşke daha yakın tarihe alsaydınız. Beklemek çok zor oluyor kendimden biliyorum
Siz de bilgi verseniz biraz ne zaman kime kaça olcaksınız vs. Birde boy kilo durumu nedir
Teşekkürler inş hayırlısı olur hakkımızda.emzirmeyi ekim ayında bıraktığım için doktorum en az 3 ay sonra dedi oyüzden ocak ayına kaldım . Bana kalsa hemen olmak isterim
Dr Bülent Tekerekoğlu na olucam

Bugün ameliyat olacak arkadaş kimdi acaba .sağ-salim girsin çıksın insallah haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…