şimdiden geçmiş olsun rubi. ben ameliyatımı 6 eylülde oldum. bazı sıkıtnılar yaşadım şuan daha iyiyim ama genel olarak baktığımda hastanede geçirdiğim zaman en konforlu zamandı. kitapta okursun dizide izlersin ben uyumayı tercih etmiştim. doktorumda hep kontrole gelmişti agrı varsa hemen iğne vurduruyordu. hastanede kalacağın süre için mutlu olacağın şeyler planla keyifli geçecek çünkü :)Ameliyatolanlara bisey daha sorsam 4 gün hastanede kalıcam acaba kitap görürsem kafayı toplayıp okuyabilirmişim sizce yada ipad e dizi falan yüklesem seyredebilirmiyim. Sanki hep acı cekicekmisum bunları yapamicakmisim gibi geliyorda
Çok geçmiş olsun size de zaten bu popo ağrısı olmasa ameliyat oldum demiycemMerhabalar, geçmiş olsun, atlatmışsınız sizde ne güzel :) 29 Ağustos’ta oldum bende, karın germe, lipo ve göğüs küçültme ve dikleştirme... sizinkinden biraz daha ağır fakat dediğiniz gibi ağrısız rahat bir operasyon. Batikon bende sürdüm fakat o dediğiniz 1 aylık bant bana yapıştırılmadı.! Her doktorun farklı teknikleri var demek!
Ödem halen var karın bölgemde. Zamanla artık oda yok olucak.
Ben halen yan çok yatamıyorumçok kısa kısa. Yan kalçalarım acıyor, tedirgin de oluyorum haliyle.
rubi merhaba ameliyatına az kaldı heyecan var miHerkese merabalar yazılanları hep okudum ama düğün telaşı vardı 3 gündür giripte biseyler yazamadım. Iyi de oldu 3 gün çok düşünmemiş oldu ameliyatımı))
Ayselcim mini karin germede göbek deliği değişmiyor. Tam karin germede değişiyor haberin olsun ))
Az önce dr umla görüştüm. Ameliyat tarihinde bir problem yok. 21 kasımda insallah olucak. Nedense dr umun sesini duyunca bi rahatlık geldi. Hatta yanında be getireyim diye sordum. Önden düğmeli pijamalar getir başka biseye gerek yok burda halledicez dedi.
Merhaba ,siz kime olmuştunuz ameliyatı?Darısı başına olsun çok sağol valla kiloda alsam karnım hep düz allaha şükür :)))
Meraba cnm. Inan 2 gecedir uyuamıyorum. Heyecan tedirginlik korku ve mutluluk karışık.bir an önce hayırlısıyla olsam insallahrubi merhaba ameliyatına az kaldı heyecan var mi
Tesekür ederım. Kol altlarımda da memeden sırta doğruda ödem olmadı bende.Çok geçmiş olsun size de zaten bu popo ağrısı olmasa ameliyat oldum demiycem
Benim kol altlarımda ve memeden sırta doğru uzanan hatta da çok ödemim var. Sizin de olmuşmuydu acaba? Olduysa eğer ne kadar süre devam etti?
insallah arkadaşım ağrısız sizisiz atlatırsın istediğin sonucu alırsın bende çok istiyorum darısı bana insallahMeraba cnm. Inan 2 gecedir uyuamıyorum. Heyecan tedirginlik korku ve mutluluk karışık.bir an önce hayırlısıyla olsam insallah
Pazartesi ameliyatımı olucam. Benkendinizi nsl mutlu hissedeceksiniz öyle yapın doktorum beni muayene ermedi daha sadece yaptığı ameliyatların öncesini ve sonrasını gösterdi sonuçlar mukemmel tahminimce mini karin germe olacak aslına bakarsan sarkma yok ama çatlak çok ve bende sizin gibi kendimi kötü hissediyorum o yüzden bu ameliyati olmak istiyorum doktorum yeni göbek deliği olacak dedi ama karnımı daha görmedi haftaya tekrar görüşecez o zamab bakıp mini mi tamm mi karar verecek umarım istediğiniz sonucu alırsınız be kadar kaldı ameliyatiniza
pazartesi ameliyatımı olucam. Dr sorunumun kaslarımın ayrılması olduğunu söyledi. Kilo veya yağ problemim yok. Göbekdeliği deformasyonuda ona bağlıymış. Onuda halledicek tabi ameliyat sırasında. Hatika bir göbeğin olacak dedi. Düşündüğünden daha kolay olacak diyor. 2 -3 günde toparlar bir hafta sonra bebeğini kucağına alırsın dedi. Ben inanmıyorum açıkçası böyle olacağına çünkü olanların yazdıklarını okuyunca sürecin bukadar kolay atlarılmadığını görüyorum. Sadece sonuca odaklanmaya çalışıyorum. Ameliyat sonrası ağrı olmaması için genel anestezi ile birlikte epidural de yapıyorlarmış. Bir yıl sonra hamile kalabilirsin dedikendinizi nsl mutlu hissedeceksiniz öyle yapın doktorum beni muayene ermedi daha sadece yaptığı ameliyatların öncesini ve sonrasını gösterdi sonuçlar mukemmel tahminimce mini karin germe olacak aslına bakarsan sarkma yok ama çatlak çok ve bende sizin gibi kendimi kötü hissediyorum o yüzden bu ameliyati olmak istiyorum doktorum yeni göbek deliği olacak dedi ama karnımı daha görmedi haftaya tekrar görüşecez o zamab bakıp mini mi tamm mi karar verecek umarım istediğiniz sonucu alırsınız be kadar kaldı ameliyatiniza
sizde çatlak oldu mu ben sırf bu yüzden istiyorum karin germe ameliyatini karnım harita gibi resmenPazartesi ameliyatımı olucam. Ben
pazartesi ameliyatımı olucam. Dr sorunumun kaslarımın ayrılması olduğunu söyledi. Kilo veya yağ problemim yok. Göbekdeliği deformasyonuda ona bağlıymış. Onuda halledicek tabi ameliyat sırasında. Hatika bir göbeğin olacak dedi. Düşündüğünden daha kolay olacak diyor. 2 -3 günde toparlar bir hafta sonra bebeğini kucağına alırsın dedi. Ben inanmıyorum açıkçası böyle olacağına çünkü olanların yazdıklarını okuyunca sürecin bukadar kolay atlarılmadığını görüyorum. Sadece sonuca odaklanmaya çalışıyorum. Ameliyat sonrası ağrı olmaması için genel anestezi ile birlikte epidural de yapıyorlarmış. Bir yıl sonra hamile kalabilirsin dedi
Evet odu ama çok fazla değil. Çatlaklarla ilgili bir şey konuşmadık. Benim sorunum daha çok bombeleşmesizde çatlak oldu mu ben sırf bu yüzden istiyorum karin germe ameliyatini karnım harita gibi resmen
Oo hayırlı olsun. Keşke daha yakın tarihe alsaydınız. Beklemek çok zor oluyor kendimden biliyorumBende ameliyat tarihi aldımkısmetse 10 Ocak Perşembe günü olucam Geri sayım başladı
istediğin sonucu alırsın insallahEvet odu ama çok fazla değil. Çatlaklarla ilgili bir şey konuşmadık. Benim sorunum daha çok bombeleşme
Kızlar selam, uzun zamandır forumu takip edemedim. Ben geçen Şubatta ameliyat olmuştum, 9 ay geçti üstünden ama ameliyat izim hala fazlasıyla belirgin, daha az belirgin olması gerekiyordu bence. Benim gibi olan var mı acaba?
Teşekkürler inş hayırlısı olur hakkımızda.emzirmeyi ekim ayında bıraktığım için doktorum en az 3 ay sonra dedi oyüzden ocak ayına kaldım . Bana kalsa hemen olmak isterimOo hayırlı olsun. Keşke daha yakın tarihe alsaydınız. Beklemek çok zor oluyor kendimden biliyorum
Siz de bilgi verseniz biraz ne zaman kime kaça olcaksınız vs. Birde boy kilo durumu nedir
Çok teşekkür ederimistediğin sonucu alırsın insallah
Canım izlemeye alırmısın resimleri goremiyorumSelam, son halinin resmini albüme koydum. Oradan bakıp yorum yapabilirsiniz.
Beni de takip edebilir misinSelam, son halinin resmini albüme koydum. Oradan bakıp yorum yapabilirsiniz.
İzlermisin benideSelam, son halinin resmini albüme koydum. Oradan bakıp yorum yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?