- 22 Eylül 2018
- 94
- 37
- 38
- 34
canım merhaba ameliyat oldun mu nsl geçti merak ettimÇok teşekkür ederim
jpoupeeBugün ameliyat olacak arkadaş kimdi acaba .sağ-salim girsin çıksın insallah haberlerini bekliyoruz
ameliyat olacakjpoupee
Evet dün oldum. Çok iyi geçti. Göbek deliğini temizlemek için korseyicanım merhaba ameliyat oldun mu nsl geçti merak ettim
Geçmiş olsun canım ağrı kesicilerle ağrım hafifler ben çok şükür çok ağır acı yaşamadım ilk uyandığımda vardı fena şekilde hemen ağrı kesici yaptılar geçti.yurudukten sonra daha rahatlarsın.adina sevindim sonuç güzel oluyorEvet dün oldum. Çok iyi geçti. Göbek deliğini temizlemek için korseyi
Açtılar karnımı görünce güzelliğine inanamadım. Ağrı kesicinin etkisi
Geçince çok ağrım oluyo. İlk 24 saat böyle oluyomuş sonra azalıyomuş. Öğleden sonra yürütecekler.
Çok geçmiş olsun insallah herşey güzel olurEvet dün oldum. Çok iyi geçti. Göbek deliğini temizlemek için korseyi
Geçince çok ağrım oluyo. İlk 24 saat böyle oluyomuş sonra azalıyomuş. Öğleden sonra yürütecekler.
Çok teşekkür ederim Benimde tam terai uyandığımda hiç ağrım yoktu bu sabah başladı. Yarına kadar azalır dedilerGeçmiş olsun canım ağrı kesicilerle ağrım hafifler ben çok şükür çok ağır acı yaşamadım ilk uyandığımda vardı fena şekilde hemen ağrı kesici yaptılar geçti.yurudukten sonra daha rahatlarsın.adina sevindim sonuç güzel oluyor
Çok teşekkürler. Allah yardımcınız olsun. Büyük operasyon gerçekten. Benim kaslar dikildi fazla deriÇok geçmiş olsun insallah herşey güzel olur
Bende yatisimi yaptım yarın ameliyat
Göğüs dikleştirme yapılmayacak sadece protezmi takılacak canım?Arkadaşlar yarın sabah 10.30 gibi ameliyatım. Sadece meme diklestirmeden vazgeçtik. Silikon da takılacak. Birde doktorum eğer yağ çekebilirsem yüzüne yağ e jeksiyonuda yaparım dedi. Çok mutlu oldum.
Çok geçmiş olsunEvet dün oldum. Çok iyi geçti. Göbek deliğini temizlemek için korseyi
Canim herkesin bünyesi farklı demekki ınss oda gecer ama oldu bitti say artık gerisi zamanla dahada iyi olucak fotolarını bekliyoruz:)Çok teşekkür ederim Benimde tam terai uyandığımda hiç ağrım yoktu bu sabah başladı. Yarına kadar azalır dediler
Canim bu silikon değişiyormu ilerleyen zamnlarda kaç yılda bir değişiyor?Göğüs dikleştirme yapılmayacak sadece protezmi takılacak canım?
Ben yüze yağ dolgusundan çok memnun kalmıştımİnşallah sende kalırsın canım
Hadi hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallah. Mutlu güzel haberlerle aramızda ol
Hadi hayırlısı canım .eşimde yüzüne yag enjeksiyonu yaptırdı memnunda kaldı.odem biraz geç atti ama güzel olduArkadaşlar yarın sabah 10.30 gibi ameliyatım. Sadece meme diklestirmeden vazgeçtik. Silikon da takılacak. Birde doktorum eğer yağ çekebilirsem yüzüne yağ e jeksiyonuda yaparım dedi. Çok mutlu oldum.
Geçmiş olsunEvet dün oldum. Çok iyi geçti. Göbek deliğini temizlemek için korseyi
Çok saol arzucum. Meme dikleştirme ve silikon olacak insallahGöğüs dikleştirme yapılmayacak sadece protezmi takılacak canım?
Ben yüze yağ dolgusundan çok memnun kalmıştımİnşallah sende kalırsın canım
Hadi hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallah. Mutlu güzel haberlerle aramızda ol
Saolasin . Evet 2 ay kadar bülent ersoy modunda geziyormuşsun sonra iniyormuş sanirim ))Hadi hayırlısı canım .eşimde yüzüne yag enjeksiyonu yaptırdı memnunda kaldı.odem biraz geç atti ama güzel oldu
Evet canım bizde bir haftada inmesini bekledik ama olmadi bir iniyordu 2 gün sonra şişiyordu Artık zamnla istedigimiz Sonucu aldik.darisi sana inssSaolasin . Evet 2 ay kadar bülent ersoy modunda geziyormuşsun sonra iniyormuş sanirim ))
Bir sorun olmadığı takdirde ömür boyu kullanılabilir. Bazı doktorlar 10 sene sonra kontrol öneriyor. Bazen değiştirilmesinden yana,10. Yılda. Ama dediğim gibi ömür boyu garantili zaten özellikle Mentor markada.Canim bu silikon değişiyormu ilerleyen zamnlarda kaç yılda bir değişiyor?
Şimdiden geçmiş olsun inş herşey istediğin gibi olurArkadaşlar yarın sabah 10.30 gibi ameliyatım. Sadece meme diklestirmeden vazgeçtik. Silikon da takılacak. Birde doktorum eğer yağ çekebilirsem yüzüne yağ e jeksiyonuda yaparım dedi. Çok mutlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?