Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım merhaba ameliyat oldun mu nsl geçti merak ettim
Evet dün oldum. Çok iyi geçti. Göbek deliğini temizlemek için korseyi
Açtılar karnımı görünce güzelliğine inanamadım. Ağrı kesicinin etkisi
Geçince çok ağrım oluyo. İlk 24 saat böyle oluyomuş sonra azalıyomuş. Öğleden sonra yürütecekler.

Geçmiş olsun canım ağrı kesicilerle ağrım hafifler ben çok şükür çok ağır acı yaşamadım ilk uyandığımda vardı fena şekilde hemen ağrı kesici yaptılar geçti.yurudukten sonra daha rahatlarsın.adina sevindim sonuç güzel oluyor

Çok geçmiş olsun insallah herşey güzel olur
Bende yatisimi yaptım yarın ameliyat

Çok teşekkür ederim Benimde tam terai uyandığımda hiç ağrım yoktu bu sabah başladı. Yarına kadar azalır dediler

Çok geçmiş olsun insallah herşey güzel olur
Bende yatisimi yaptım yarın ameliyat
Çok teşekkürler. Allah yardımcınız olsun. Büyük operasyon gerçekten. Benim kaslar dikildi fazla deri
Alındı ve kalçanın yanlarına yağ enjeksiyonu yapıldı. Dikiş yeri ilacın etkisi geçince acıyo birde kaslarım acıyo. Bir süre katlanıcaz artık

Arkadaşlar yarın sabah 10.30 gibi ameliyatım. Sadece meme diklestirmeden vazgeçtik. Silikon da takılacak. Birde doktorum eğer yağ çekebilirsem yüzüne yağ e jeksiyonuda yaparım dedi. Çok mutlu oldum.

Arkadaşlar yarın sabah 10.30 gibi ameliyatım. Sadece meme diklestirmeden vazgeçtik. Silikon da takılacak. Birde doktorum eğer yağ çekebilirsem yüzüne yağ e jeksiyonuda yaparım dedi. Çok mutlu oldum.
Göğüs dikleştirme yapılmayacak sadece protezmi takılacak canım?
Ben yüze yağ dolgusundan çok memnun kalmıştım İnşallah sende kalırsın canım
Hadi hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallah. Mutlu güzel haberlerle aramızda ol

Çok geçmiş olsun

Canim bu silikon değişiyormu ilerleyen zamnlarda kaç yılda bir değişiyor?

Hadi hayırlısı canım .eşimde yüzüne yag enjeksiyonu yaptırdı memnunda kaldı.odem biraz geç atti ama güzel oldu

Geçmiş olsun Bundan sonra büyük Sabırlar diliyorum :) bundan sonrası uzun bir süreç...

Çok saol arzucum. Meme dikleştirme ve silikon olacak insallah

Canim bu silikon değişiyormu ilerleyen zamnlarda kaç yılda bir değişiyor?
Bir sorun olmadığı takdirde ömür boyu kullanılabilir. Bazı doktorlar 10 sene sonra kontrol öneriyor. Bazen değiştirilmesinden yana,10. Yılda. Ama dediğim gibi ömür boyu garantili zaten özellikle Mentor markada.

Şimdiden geçmiş olsun inş herşey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…