Çok geçmiş olsun sağlıklı günlerde kullanın kısmetse benim 10 ocakta kas onarım lipa karın germeÇok teşekkürler. Allah yardımcınız olsun. Büyük operasyon gerçekten. Benim kaslar dikildi fazla deri
Alındı ve kalçanın yanlarına yağ enjeksiyonu yapıldı. Dikiş yeri ilacın etkisi geçince acıyo birde kaslarım acıyo. Bir süre katlanıcaz artık
Sağol canim bende ilerde düşünüyorum ama bu değişim kafamı kurcalıyordu.doktorum gerek yok yeterli dokun var sadece dikleştirme yapabiliriz dedi 85 beden olur dedi ama zayıflarsam küçülür diye tahmin ediyorumBir sorun olmadığı takdirde ömür boyu kullanılabilir. Bazı doktorlar 10 sene sonra kontrol öneriyor. Bazen değiştirilmesinden yana,10. Yılda. Ama dediğim gibi ömür boyu garantili zaten özellikle Mentor markada.
geç mis olsun canım çok sevindim senin adına insallah kısa sürede toparlanirsin böl bol dinlen böl şu ic şimdiden gözün aydın darısı banaEvet dün oldum. Çok iyi geçti. Göbek deliğini temizlemek için korseyi
Açtılar karnımı görünce güzelliğine inanamadım. Ağrı kesicinin etkisi
Geçince çok ağrım oluyo. İlk 24 saat böyle oluyomuş sonra azalıyomuş. Öğleden sonra yürütecekler.
Cok gecmiş olsun bundan sonra sabredip beklemek kalıyor gerıyeEvet dün oldum. Çok iyi geçti. Göbek deliğini temizlemek için korseyi
Geçince çok ağrım oluyo. İlk 24 saat böyle oluyomuş sonra azalıyomuş. Öğleden sonra yürütecekler.
Sımdıden gecmıs olsun sana da cnm bol bol dınlen sonuca odaklanÇok saol arzucum. Meme dikleştirme ve silikon olacak insallah
Sadece dikleştirme yapılan operasyonlarında,protez kullanılmadığı taktirde ilk birinci seneden sonra göğüs üst kısım yine boşalıyor ve sarkık gibi görüntü oluyor. Protezsiz dikleştirme olanlar sonradan tekrar operasyon olup protez koyduruyor. Yani tavsiyem ufakta olsa göğüs üst kısma protez koyulması.Sağol canim bende ilerde düşünüyorum ama bu değişim kafamı kurcalıyordu.doktorum gerek yok yeterli dokun var sadece dikleştirme yapabiliriz dedi 85 beden olur dedi ama zayıflarsam küçülür diye tahmin ediyorum
Anladım canım bu önerini dikkate alcağım haklisin zamnla yine boşalacak ınss kısmet olursa öyle yaparim tskelrSadece dikleştirme yapılan operasyonlarında,protez kullanılmadığı taktirde ilk birinci seneden sonra göğüs üst kısım yine boşalıyor ve sarkık gibi görüntü oluyor. Protezsiz dikleştirme olanlar sonradan tekrar operasyon olup protez koyduruyor. Yani tavsiyem ufakta olsa göğüs üst kısma protez koyulması.
Doku alt kısımda zaten,üstte keşke doku olsa. Protezsiz dikleştirme tavsiye etmem canım.
çok geçmiş olsun çok sevindim güzel olduğuna sağlıkla çabucak iyileşirsin inşallah darısı bana ve diğer arkadaşlaraEvet dün oldum. Çok iyi geçti. Göbek deliğini temizlemek için korseyi
merhaba canım ameliyat tarihlerimiz yakınmış bende 18 aralıkta olucam insalllahofff tarih alınca 7 aralık yaklaştıkça heyecan basıyor çabucak olsada bitse
Kizlar benide izlermisiniz sureclerinizi takip etmek isterim bende olali neredeyse 4 ay olucak fotolarim var sizde koyarsaniz takip ederiz birliktemerhaba canım ameliyat tarihlerimiz yakınmış bende 18 aralıkta olucam insalllah
Hııım ben küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Doktor Hasan Fındık`ta. Şimdi kafama takıldı dediklerin! Protez takalım demedi bana doktorum, benimde hiç aklımda olan bir şey değildi ! İleride gerekir mi diyorsun yani ?Sadece dikleştirme yapılan operasyonlarında,protez kullanılmadığı taktirde ilk birinci seneden sonra göğüs üst kısım yine boşalıyor ve sarkık gibi görüntü oluyor. Protezsiz dikleştirme olanlar sonradan tekrar operasyon olup protez koyduruyor. Yani tavsiyem ufakta olsa göğüs üst kısma protez koyulması.
Doku alt kısımda zaten,üstte keşke doku olsa. Protezsiz dikleştirme tavsiye etmem canım.
Yani net durumunuzu bilmediğim için net birşey diyemem. Ama arkadaşım oldu protezsiz dikleştirme ve forumda olanlar bir sene sonra ufakta olsa protez taktırdı,meme üst kısma.Hııım ben küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Doktor Hasan Fındık`ta. Şimdi kafama takıldı dediklerin! Protez takalım demedi bana doktorum, benimde hiç aklımda olan bir şey değildi ! İleride gerekir mi diyorsun yani ?
SİZİ İZLE YAPTIM AMA SİZİNDE BENİ İZLEMENİZMİ GEREKİYOR RESİMLERİNİZ GÖRMEM İÇİNCok gecmiş olsun bundan sonra sabredip beklemek kalıyor gerıye
İnşallah dediğiniz gibi olur. Kaç gün sonra dik yürüyebiliyoruz acaba. Resim paylaşırım bu halini bile çok beğendim. Ödemler geçince dahada güzel olacakmışCanim herkesin bünyesi farklı demekki ınss oda gecer ama oldu bitti say artık gerisi zamanla dahada iyi olucak fotolarını bekliyoruz:)
Yaaa bende en zorunu atlattım diyodum. Akşam ağrım vardı yarın taburcu olucam evde ağrı olunca tabletler yetecek mi acaba ortalama kaç hafta sürüyor normale dönmek?Geçmiş olsunBundan sonra büyük Sabırlar diliyorum :) bundan sonrası uzun bir süreç...
Çok sağolun. Şimdiden daracık giysiler bakmaya başladım :)Cok gecmiş olsun bundan sonra sabredip beklemek kalıyor gerıye
Canim ben ilk haftadadan sonra dik yürümüştüm bazen unutup bulunuyordum ama aklıma gelince kendimi hemen duzeltiyordum.cunku doktor düz yürü demişti bol bol yürü bol su iç seni iyileştirecek şey yürümek. Benim evde çok ağrım olmamıştı drenler batıyordu oda çökünce rahatladim.agri kesici yeterli bence tabi bünyan farklı yinede yeterli olur bence.normale dönmek 1 ayı buluyor yani ben 5 ay olucak ama halen eski normelligim yok daha gerginlik uyuşukluk, bazen çok kaşınıyor yani ınss 6 ve 8 ayda tam normal oluruz gibime geliyor.ama spora başladım artık yavaş yavaş karin kasları çalışıyorum diğerlerini tam yapıyorum ama karin biraz daha korkutuyor beni.zamnla oda geçecek.gobegimin yanında ufak bir çıkışım çıkmış halen erimemiş acaba diyorum üç dikişler daha erimesini.ondanmi tam eskiye dönmedim ama bilemiyorum zamnla bekleyeceğiz artık.iyilesmek uzun sürüyor kendinizi psikolojinizi buna ayarlayın.her işinizi yapıyorsunuz ama halen eskisi gibi olmak için epey zamn varİnşallah dediğiniz gibi olur. Kaç gün sonra dik yürüyebiliyoruz acaba. Resim paylaşırım bu halini bile çok beğendim. Ödemler geçince dahada güzel olacakmış
Çok teşekkürler. Gerçekten darısı başınıza olsun. Ne olursa olsun eskisiyle alakası olmayacağı kesin. İyileşme süreci uZun diyo olan arkadaşlar. Elimden geldiğince pozitif ve dirayetli olmaya çalışıyorumçok geçmiş olsun çok sevindim güzel olduğuna sağlıkla çabucak iyileşirsin inşallah darısı bana ve diğer arkadaşlara
Doktor 6 ayı buluyor o hissizliğin geçmesi dedi. Acaba kozımla ne zaman oynatım diye düşünüyorum tek endişem o. Banada dik yürüyebildiğin kadar yürü ve bol su iç dediker. Günde bir bardak domates suyu içmeliymişim cildi yeniliyormuş. Yumurta ve yeşillik yememi aöyledi diyetisyen. Çıkınca bunları uyguluycam. Dren inşallah yarın çıkacak. Dediğiniz gibi o batıyo biraz.Canim ben ilk haftadadan sonra dik yürümüştüm bazen unutup bulunuyordum ama aklıma gelince kendimi hemen duzeltiyordum.cunku doktor düz yürü demişti bol bol yürü bol su iç seni iyileştirecek şey yürümek. Benim evde çok ağrım olmamıştı drenler batıyordu oda çökünce rahatladim.agri kesici yeterli bence tabi bünyan farklı yinede yeterli olur bence.normale dönmek 1 ayı buluyor yani ben 5 ay olucak ama halen eski normelligim yok daha gerginlik uyuşukluk, bazen çok kaşınıyor yani ınss 6 ve 8 ayda tam normal oluruz gibime geliyor.ama spora başladım artık yavaş yavaş karin kasları çalışıyorum diğerlerini tam yapıyorum ama karin biraz daha korkutuyor beni.zamnla oda geçecek.gobegimin yanında ufak bir çıkışım çıkmış halen erimemiş acaba diyorum üç dikişler daha erimesini.ondanmi tam eskiye dönmedim ama bilemiyorum zamnla bekleyeceğiz artık.iyilesmek uzun sürüyor kendinizi psikolojinizi buna ayarlayın.her işinizi yapıyorsunuz ama halen eskisi gibi olmak için epey zamn var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?