Süreç herkeste nasıl farklı ilerliyor. Ben hastane yayağından tek başıma kalkabildim bugün ama yanlarım ve sırtım tutulmuş resmen. Tuvalete de tek başıma gitmeyi denedim. Zor oluyo ama yaptım. Bir pişmanlık çöktü içime sanki hiç düzelmeyecekmişim gibi geliyo
Canim daha seninki erken benimde 29 da 5 ay oluyor.o bahsettitigin yerlere zeytin yağı yada kantaron yağı ile masaj yap hergun yarim saat .dün bir doktoru dinledim masaj çok iyi geliyormuş karin germede. Benim doktorumda masaj yap dedi ama ben çok rahat yapamıyordum korkuyordum.ama yapmak lazimmis o bahsettigin kitlemi yağ kalıntısı diye düşünüyorum erir masajla.ins geçer bu zamnla iner göbüşlerimiz.::))29 Ağustos’ta oldum evet lipo da yapıldı.
Benim 13 aylık bir bebeğim var tek derdim ondan uzak kalacak olmam. Uzak derken yanında olucam çıkınca ama kişisel bakımını ben yapamıycam oynayamıcam. Tek dersim o yoksa günler nasıl olsa geçerNe güzel bak ben tek başıma kalkamıyordum . Evet demek herkesle farklı oluyor.! WC de hiç problem yaşamadım şükür çünkü ben extra bir de genital bölgem dende ameliyat olmustum, allahtan rahattım o yönden.
Çok erken canim bence daha pişmanlık için. 3-4 haftaya daha rahat olacaksın eminim. :) içini ferah tut. 3 gece hastahaneden çıkınca ben İnan akşamlara kadar kuzenle İstanbul’u altüst ediyorduk :) ben bile kendime inanamiyordum bu kadar rahat gezebileceğime :) illaki şikayetim okuyordu her hareketi yapamıyordum. Karnım şiş, hatta hamile sanan çok oldu beni :))) metroda vapurda rahattım bana yer veren filan hahaha hani bu durumumu kullandım bende :))
Evet bende kantaron yağı kullanıyorum. Sadece sürüyordum, evet hafif masaj yaparak uygulamak daha iyi olabilir. Doktorumun dediği işte, dikişlerin sertleşmesinden kaynaklanıyormuş... evet canım ya bu kadar eziyete acıya değecek sonunda inşallahCanim daha seninki erken benimde 29 da 5 ay oluyor.o bahsettitigin yerlere zeytin yağı yada kantaron yağı ile masaj yap hergun yarim saat .dün bir doktoru dinledim masaj çok iyi geliyormuş karin germede. Benim doktorumda masaj yap dedi ama ben çok rahat yapamıyordum korkuyordum.ama yapmak lazimmis o bahsettigin kitlemi yağ kalıntısı diye düşünüyorum erir masajla.ins geçer bu zamnla iner göbüşlerimiz.::))
hııım kucağa almakta zorlanabilirsin hatta almamalısın en azından 1 ay. sadece diye düşünüyorum. Onun haricinde her şeyiyle ilgilenebilirsin bebeğinin . Göğsümden dolayı kol hareketlerim kısıtlanır diye düşünmüştüm fakat öyle olmadı çok şükür elim kolum iyiler şükür, sadece oturmak kalmak eğilmek yatmak işlevlerinde zorlandım... yolunu bulur dikkat edersen onu da atlatırsın canım sende :)Benim 13 aylık bir bebeğim var tek derdim ondan uzak kalacak olmam. Uzak derken yanında olucam çıkınca ama kişisel bakımını ben yapamıycam oynayamıcam. Tek dersim o yoksa günler nasıl olsa geçer
Inş canim masaj çok iyi geliyormuş kesinlikle yapın. :)Evet bende kantaron yağı kullanıyorum. Sadece sürüyordum, evet hafif masaj yaparak uygulamak daha iyi olabilir. Doktorumun dediği işte, dikişlerin sertleşmesinden kaynaklanıyormuş... evet canım ya bu kadar eziyete acıya değecek sonunda inşallah
Benim 13 aylık bir bebeğim var tek derdim ondan uzak kalacak olmam. Uzak derken yanında olucam çıkınca ama kişisel bakımını ben yapamıycam oynayamıcam. Tek dersim o yoksa günler nasıl olsa geçer
Bu gün taburcu oldum dr çok ilginç bir şekilde eve gidince kucağına alabilirsin ama çok zorlama kendini dedi. Denedim canım yanınca bıraktım. Valla aynı ameliyatları oluyoruz fakat dr önerileride iyileşme süreci gibi değişkenlik gösteriyo. Dik durabiliyorsan dur sakıncası yok dedi eğik yürümemi öğütlemedi. Ne kadar çabuk hayata dönersem okdar iyi olurmuş.inşallah benimde sizin gibi beklediğimden daha hafif geçerhııım kucağa almakta zorlanabilirsin hatta almamalısın en azından 1 ay. sadece diye düşünüyorum. Onun haricinde her şeyiyle ilgilenebilirsin bebeğinin . Göğsümden dolayı kol hareketlerim kısıtlanır diye düşünmüştüm fakat öyle olmadı çok şükür elim kolum iyiler şükür, sadece oturmak kalmak eğilmek yatmak işlevlerinde zorlandım... yolunu bulur dikkat edersen onu da atlatırsın canım sende :)
teşekkürler çabucak geçer inşallah. Bizde çok zaman geçirirdik bugün kucağıma gelmek için ağladı alamadım bende ağlamaya başladım. Yastıkla deneyebilirim belki işe yarar. Aynada kendime bakınca iyiki diyorum kozıma dönünce değermiydi diye düşünüyorum. 3 hafta sonra korse de çıkacak neredeyse bir haftası gitti. Ameliyatı olan herkesin dediği gibi sabır sabır...Bu süreç de en zoru ben üzen çocuk olmuştu bebek değil di ama çok haşır neşirdik oynama boğuşma kucak da uyuma geçiyor süreç yastık koyup araya koltukda oturup kucagıma babası öyle veriyordu seviyordum, mutlu anneler mutlu çocuklar geçiyor hepsi, şimdiden sıkıntısız süreçler diliyorum
Canım sayılı gün çabuk geçer ama sen yinede bir süre kucağına alma bence dikişler açıldığı zamn onarımı tekrar kapanması daha güç oluyor biraz sabır gerçekten geçecektir en azından 2 Yada 3 hafta almayinÇok
teşekkürler çabucak geçer inşallah. Bizde çok zaman geçirirdik bugün kucağıma gelmek için ağladı alamadım bende ağlamaya başladım. Yastıkla deneyebilirim belki işe yarar. Aynada kendime bakınca iyiki diyorum kozıma dönünce değermiydi diye düşünüyorum. 3 hafta sonra korse de çıkacak neredeyse bir haftası gitti. Ameliyatı olan herkesin dediği gibi sabır sabır...
Bu gün taburcu oldum dr çok ilginç bir şekilde eve gidince kucağına alabilirsin ama çok zorlama kendini dedi. Denedim canım yanınca bıraktım. Valla aynı ameliyatları oluyoruz fakat dr önerileride iyileşme süreci gibi değişkenlik gösteriyo. Dik durabiliyorsan dur sakıncası yok dedi eğik yürümemi öğütlemedi. Ne kadar çabuk hayata dönersem okdar iyi olurmuş.inşallah benimde sizin gibi beklediğimden daha hafif geçer
Bende tam da bugün yatma şeklini neden sormadım diye düşünüyordum. Ne kadar oldu siz ameliyat olalı? Bana hastanedeyken hafif yan yan yatabilirsin demişlerdi ama kalçam kızarmıştı onu dinlendirmek için önerdiler. Tam olarak ne zaman istediğimiz pozisyonda uyuyabilivez acabaSabırlı günler artık canim sana :) evet dik yürümek lazım. Aynen benim doktorumda hayata hemen atılmamı önermişti... o kadar kolay olmuyor onların dedikleri gibi işte. Kiminin işi kiminin çoluğu çocuğu, ev işi filan... zorlanacağın günler olacaktır ama zamanla alışıyor insan. Daha Hale’n sırt üstü yatıyorum çoğunlukla mesela, ki yan yatan biriyimdir ama işte mecbur...
Haklısınız zaten istesemde canımın acısından alamıcam sanırım. Bukadar emek ve acıdan sonra sabretmek en doğrusuCanım sayılı gün çabuk geçer ama sen yinede bir süre kucağına alma bence dikişler açıldığı zamn onarımı tekrar kapanması daha güç oluyor biraz sabır gerçekten geçecektir en azından 2 Yada 3 hafta almayin
29 Ağustos’ta oldum. Yan yatamıyorum çünkü acıyor bir müddet sonra . Arada yan yatıyor sonra hemen yine sırt üstüne dönüyorum. Rahat rahat uyumayı özledim. Kişisine göre değişiklik gösteriyordur muhakkak. Bana hastahanefeyken yan yatmayı önermemişlerdi hiç, zaten o günlerde imkansız yatamazdım ki.!Bende tam da bugün yatma şeklini neden sormadım diye düşünüyordum. Ne kadar oldu siz ameliyat olalı? Bana hastanedeyken hafif yan yan yatabilirsin demişlerdi ama kalçam kızarmıştı onu dinlendirmek için önerdiler. Tam olarak ne zaman istediğimiz pozisyonda uyuyabilivez acaba
7 aralık inşallahIzliyorum . Sizin amelyatiniz nezamandi
Hadi geçmiş olsunBen geldim.
Çarşamba oldum ameliyatımı
Anca bu sabah kendimi iyi hissettim. Drenler so dalar çıktı. Pansumanlar yapıldı şimdilik güzel görünüyor.tam istediğim gibi.
Son anda karar değiştirerek protezce takıldı.
Mentor 275 cc high profil pütürlü.
Karnında güzel göründü gözüme. Göbek deliğim küçük ve dikine yapmış.
Birde yüzüme yağ enjeksiyonu yapıldı. Gerçi dr um bunun çoğu eriyecek dedi ama kalan bile seni mutlu eder dedi.
Yıllardır bekledim ama i sallah güzel sonuçlarla evime gidicem.
Ben geldim.
Çarşamba oldum ameliyatımı
Anca bu sabah kendimi iyi hissettim. Drenler so dalar çıktı. Pansumanlar yapıldı şimdilik güzel görünüyor.tam istediğim gibi.
Son anda karar değiştirerek protezce takıldı.
Mentor 275 cc high profil pütürlü.
Karnında güzel göründü gözüme. Göbek deliğim küçük ve dikine yapmış.
Birde yüzüme yağ enjeksiyonu yapıldı. Gerçi dr um bunun çoğu eriyecek dedi ama kalan bile seni mutlu eder dedi.
Yıllardır bekledim ama i sallah güzel sonuçlarla evime gidicem.
Çok saol arzucum. Sende burdan çok yardımcı olsun bizlere ilk 2 gün kötüydüm şimdi iyiyim çok sukurHadi geçmiş olsunBenimde dün gece aklıma geldin :)) Naaptı acaba bu kız,yarın yazayım dedim sen yazmışsın bak
Yüze yağ dolgusundan çok memnun kalmıştım ben,inşallah sende memnun kalırsın
Bundan sonrasında sorunsuz,mutlu olacağın süreçler dilerim canımYaza kadar herşey yerine oturmuş olur
Saol Alindacim artık burdan ameliyat sonrası sorularımızla devam ))Geçmiş olsun o vakit, sağsalim atlattın :) evet inşallah sonuç istediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?