Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar sizce bu ameliyat a zayıf girmek mi karlı ?
Benim boyum 1,55 kilom 53 dahada mı zayıf olmak gerek poff kafam çok karışık
Melsecim benim boy 172 kilo 65 di sadece deri alındı. Lipo çok az yapılmış yüzüme enjeksiyon yal.ak için. Bence ne kadar zayıf o kadar iyi
Birde bu ameliyatın izleri sezeryan izi gibi olmaz dedi doktor. Çünkü sezeryende iki yumuşak deri birbirine dikiliyor dedi. Bunda ise tam tersi.gergin deriler dikiliyor .

Kızlar sizce bu ameliyat a zayıf girmek mi karlı ?
Benim boyum 1,55 kilom 53 dahada mı zayıf olmak gerek poff kafam çok karışık
Eğer herhangi bir yere yap enjeksiyonu yapılacaksa yapada ihtiyaç oluyor. Ben 1.60 55 kg girdim 2 kg yağ çıkmış
o da lipo yapıldı.

Bana da ne kadar çabuk hayata dönersen okadar iyi demişti. Bol yürüyüş önerdiler ki burada yürümenin iyi geldiğini önermişti bir arkadaşımız. Acaba yapılan operasyona göre mi değişiyor. Hep yatıyor musunuz peki?

Bana da ne kadar çabuk hayata dönersen okadar iyi demişti. Bol yürüyüş önerdiler ki burada yürümenin iyi geldiğini okumuştum. Acaba yapılan operasyona göre mi değişiyor. Hep yatıyor musunuz peki?
Bende kaslar dikildi deri çıktı lipo ve yap enjeksiyonu yapıldı. Bir tane pacalı diyebileceğim korse giyiyorum kopçalı bir tane de cırt cırtlı korse. İki tane üst üste yani. 3 hafta kullanacakmışım korseyi. 2 kutu antibiyotik bir ağrı kesici mide koruyucu ve 3 gün kullanacağım ödem söktürücü verdiler. Size beler verdiler neler giydirdiler?

Ben çarşamba oldum bana doktorum kalkmicaksin hep dinlenip vücudunu v şeklinde tutacaksın dedi. 10 gün sonra kontrole kadar bu böyle dedi. Inan sadece tuvalete kalkıyorum.arada bir sırtımı dinlendirmek için oturuyorum o kadr. Doktor bana özellikle belirtmişti ameliyat öncesinde kendini iyi hissedip kalkmicaksin diye bende bilemedim şimdi hangisi doğru.

Bana sadece bir çirtli korse giydirdiler. Göğsümde bantların üzerine sargı bezi koyup sutyen giydirdiler. Dün çıkarken eşin doktora dediki konseyi ne kadar sıkıca? Oda eliyle gösterip aşırı sikmaniza gerek yok dedi. Pansuman sorduk 1 kerelik pansuman malzemesi verdi yanımıza öyle hergun açmaya gerek yok dedi 1 2 defa yeter dedi. Sizde pansuman nasıl verdi dr.
Ilaç olarakda antibiyotik ve ağrı kesici o kadar. Ödem söktürücü falan vermedi. Kontrole gidince sorarım onu da
Benum karnım baya şişti sanki sizde durum nexir

Benim pansumanımı dün masaja gittiğimde değiştirdiler. Kendim yapmıyorum. Hafta içi bir gün daha kontrol olacak sanırım. Benim kabızlık vakamdan sonra ödem oldu çok yoktu öncesinde. Dünde fotoğraf çeken hemşire ödem inince karnın içe çökecek belin incelecek sen bile inanamayacaksın bukadarına dedi. O günler biran önce gelse bugün göbek deliği çevremde ve orta hatta acı hissediyorum. Normal diyolar en büyük ameliyatmış bizimki.

Ne masajına gidiyorsunuz karin içinmi acaba?
Birde lütfen yazdım ama deneyin ben bu sabah kayısı hoşafı içtim 1 saat sonra işlem tamam.
Bende de acı var tabiki olmazmi .çok normal bencede.
Size dik yürümeye izin verdiler mi dikişleriniz nasıl gorunuyor

Evet karnıma ve sırtıma masaj yapıyorlar. Masajdan sonra çok rahatladım hatta ödemimde azaldı biraz. Bu masajları aksatmamaı iyileşme için önemli olduğunu söylediker. Kontrole kadar duş yasak sadece çıkarken hastanede duş aldırdılar.
İkinci gün dr yürüyebiliyosan yürü dedi.bana hiç yat kalkma yürüme gezme demedi. Bende şaşırıyorum bukadar farklılığa her dr un önerisi farklı oluyor

Yani her doktorun önerisi farklı benimki hep yürü dedi ve ben kendim ayarlamıyordum desteksiz ama herkeste farklı olabilir

Hayır değişmiyor kesinlik le sık sık yiri yoksa iyilesemezsin
Sanırım ben 7. Günde kendimi kötü hissedince panik oldum. Sanki baston olsa daha rahat edicem gibi İki gün önce daha dik yürüyodum şimdi zorlanıyorum karnım gergin ve sert. Herkesin dediği gibi sabır isteyen bir süreçmiş. Sizler atlattınız darısı başımıza olsun

Kızlar silikon molekülü içeren kremler varmış izi azaltmak için kullanılanlar birde bantlar varmış yapıştırılan sizler neler kullanıyorsunuz izler için tavsiyesi olan varmı?
Bende bant ve kantaron yağı kullanıyorum dönüşümlü olarak izler iyi durumda renkleri mordan pembe ye döndü bazı yerler ten rengini almaya başladı göğüstekiler çok iyi durumda hatta

Geçmiş olsunn atlatmışsınız bundan sonrası daha kolay geçicek hergün daha iyi olacaksınız

Çokk geçmiş olsun mutlu olmanıza çok sevindim her geçen gün daha güzel olacak bundan sonrası daha keyifli ama uzun bir süreç :)

Amin inss evet süreç uzun ama hangi ameliyat olursa olsun yürümek hareketle daha çabuk iyilesirsin oyuzden evin içinde hep yürü ben 5.günden sonra evi topluyordum yemek bulaşık vs ayakta yapıyordum mecbur kimse olmayın ca ama hareket en iyisi çünkü sürekli yatmaktan boyun ve bel ağrılarınız çoğalır en iyisi hareket:)Inss sizde bu günleri atlatacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…