Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hoş geldin canım geçmiş olsun.tez zamnda iyilerisin ins

Geçmiş olsun sağlıklı günlerde kullan

Başta bunlar oluyor ne gerek vardı çocuğu mağdur ettim pişmanlığı sonra geçiyor, araya yastıkla sarılma olayı durum kurtarır hem karına darbe almayı engeller dene faydası olacaktır mutlaka, evet sonrası sabır sonuç için beklemek lazım

Çok saol jelesec .bisey sorsam bugün taburcu olmadan tekrar baktım dikişlerime ıncecik bir çizgi şeklinde bu dikişler sonradan mı kalonlasiyor nasıl oluyor?

Siğara içmiyorsan ve yara iyileşmen de sıkıntı yoksa çok kalınlaşmaz benim yanlar tamamen silikti ortadaki kalınlaştı şimdiden ize takma doktorun iz için önerirse ürün kullan iyileşme süresinde dikkat et yatmana kalkmana çok açılmasın dikişler güzel kaynasın

Sigarayı bıraktım cildim de hep iyileşmeye meyillidir. Yatıp kalkma şeklini dr anlattı küçük çocuk derdinde yok . Elimden geleni yapicam .birde doktor dikiş için bant soylicem 1 ay sonra dedi. I sallah güzel kalır.
Ameliyata 65 kilo gittim az önce bir tartıldım 70 kilo geliyorum. Biliyorum normal diyeceksiniz ama ben tüp mide ameliyati oldum ya ondan dolayı bu durum beni çok üzdü.

Canım ben 71 ile girdim 5 kg alındı şuan 68 im.yani daha 2 kg fazlam var ama normalmiş ilk zamnlar 3 ay aynı kilodaydım. Biraz ağır süren bir surec

Çok saol jelesec .bisey sorsam bugün taburcu olmadan tekrar baktım dikişlerime ıncecik bir çizgi şeklinde bu dikişler sonradan mı kalonlasiyor nasıl oluyor?
Benimde 10 ocakda darısı başıma artık
Ben iki sezeryan doğumum war onun gibi bir dikiş izi tahmin ediyorum
Sonradan kalınlaşmaz o dikişler

Çok geçmiş olsun. Umarım her şey istediğiniz gibi olmuştur. Benim 6. Günüm. Çok ciddi kabızlık yaşadım artık bağıra çağıra ağlıyordum. Masaj için merkeze gittim dikişimde çok az açıklık olmuş. Yapmamam gereken şeyler yaptım malesef acısını çekiyorum. Sizin nasıl geçiyor günleriniz. Yatmakta çok zorlanıyorum oturunca daha rahatım sanki. Birde sırtımda çok ağrı var sanki tutulmuş gibi ya da üşütmüşüm gibi bir ağrı. Bu gece ise komple kanım ağrıyo. Ben çok zorlanıyorum. İnşallah bu günler çabuk geçer

Canım her sabah 2 kaşık zeytin yağı iç.ve de3 lt su bol bol yoğurt ye sıvı beslen ilk zamnlar bel ve srt ağrıları oluyor normal hep aynı pozisyondan yatmaktan ve hareketsizlikten oluyor sabır gerektiren bir süreç allah yardımcınız olsun

Tamda durumum bu Ne zaman geçiyor bu duygu acaba? Yan yatmak yok şimdilik. Biliyorum daha çok yeni ama normal hayatıma dönemeyecekmişim gibi geliyor. Gaz sancısı ağrı yapıyor biraz yesem dünyayı yemiş gibi şişiyorum. Çok zor bir ameliyatmış çok

Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun 3 lt mümkün değil içemem sanırım. Şurup başladım şimdi o da fazla çalıştırmaya başladı. Her şey bir sorun sanki. Sonuç güzel ama süreç sanırım beni bayağı yoracak. Desteksiz ne zaman yatmaya başlıyoruz acaba?
Çok teşekkür ederim önerileriniz için

Kızlar sizce bu ameliyat a zayıf girmek mi karlı ?
Benim boyum 1,55 kilom 53 dahada mı zayıf olmak gerek poff kafam çok karışık

Buarada Allah yardımcınız olsun zor bir süreç sizleri okudukça güç alıyorum bir yandanda kendimi hazırlıyorum herşeye

Canım ben 71 ile girdim 5 kg alındı şuan 68 im.yani daha 2 kg fazlam var ama normalmiş ilk zamnlar 3 ay aynı kilodaydım. Biraz ağır süren bir surec
Benim kilo olarak bisey çıkmamış. Sadece deri alındı dedi. 15 cm lik bir deriyi kesip çıkardık dedi. Yani göbek deliği ile alttan sezaryen çizgisine kadar olan mesafe. Yani kiloda değişiklik hayalim yoktu. Ama bir an önce iyileşip yürüyüşe falan başlayıp bu kilo problemini çözmem gerekecek.

Inşallah cnm çabuk geçer de bir an önce iyilesiriz. Bende henüz o problemi çözemedim. Yarın sabah kayısı hoşafı içmeye başlıcam umarım o yardımcı olur.
Sırt bel ağrısı normal olduğu için takmamaya çalışıyorum. Ama dr inatla ilk hafta sadece tuvalete kalkmam gerektiğini onun dişi da kalkma dedi. Arti bacak altına yyüksek yastik. Karin kaslarını kyllanmucaksin.10 gün sonrada kontrole cekiceksin dedi. Lutfen sende iyiyim deyip ayağa kalkma
Yu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…