Ruzgarezeri bisey sorucam size siz baya hareketli geçirmişsiniz buvsureci .peki dikişlerinizde sorun yasadinizmi? Onu merak ettim.cunku benim dr um özellikle ilk hafta dikişlerimin açılmaması genişlemeleri için dinlenmemi ve hep v şekli de yatmami birde hep eğik yürümeyi istediAmin inss evet süreç uzun ama hangi ameliyat olursa olsun yürümek hareketle daha çabuk iyilesirsin oyuzden evin içinde hep yürü ben 5.günden sonra evi topluyordum yemek bulaşık vs ayakta yapıyordum mecbur kimse olmayın ca ama hareket en iyisi çünkü sürekli yatmaktan boyun ve bel ağrılarınız çoğalır en iyisi hareket:)Inss sizde bu günleri atlatacaksınız
Canim çok şükür evet kimsede olmayın ca dinlenme fırsatı olmuyor hayır dikişlerim haretlilikten dolayı açılmadı ama sıvı birikiyordu ve sıvı çıkmak için yer arıyordu tam göbek hizasında altta çıkışım açıldı sıvı geliyordu bende hemen gidip çektirdim ondan sonrada kapandı zamnla .Evet dinlenmek önemli ama hareket daha önemli yani iş yapmayın ama yürüyüş yapın yoksa hertarafiniz tutulur benimkide ilk günden yürü dedi bol bolRuzgarezeri bisey sorucam size siz baya hareketli geçirmişsiniz buvsureci .peki dikişlerinizde sorun yasadinizmi? Onu merak ettim.cunku benim dr um özellikle ilk hafta dikişlerimin açılmaması genişlemeleri için dinlenmemi ve hep v şekli de yatmami birde hep eğik yürümeyi istedi
Ameliyatım 10 ocak da ozamana zayıflaya bildiğim kadar zayıflıyım ozamanBence boyuna göre kilom ideal ama yinede fazla görüntün varsa zayıfla daha iyi sonuç alirsin
Dikiş izi serçe parmağı kalınlığında olmaz dimiMelsecim benim boy 172 kilo 65 di sadece deri alındı. Lipo çok az yapılmış yüzüme enjeksiyon yal.ak için. Bence ne kadar zayıf o kadar iyi
Birde bu ameliyatın izleri sezeryan izi gibi olmaz dedi doktor. Çünkü sezeryende iki yumuşak deri birbirine dikiliyor dedi. Bunda ise tam tersi.gergin deriler dikiliyor .
Yani bana lipo yapılıcak örneğin beldeki fazla yağları alıp başka yere karna güzel şekil kullanabilicekEğer herhangi bir yere yap enjeksiyonu yapılacaksa yapada ihtiyaç oluyor. Ben 1.60 55 kg girdim 2 kg yağ çıkmış
o da lipo yapıldı.
Hayır hayır normalde olmaması lazım. Jelesec anlattı bunda sigaranın etkisi çok ayrıca kendi cildinin yapısı önemli insallah olmayacak ıncecik dikişlerimiz olacak ))Dikiş izi serçe parmağı kalınlığında olmaz dimi
Anladım cnm çok saol. Peki sizin drenler kaç gün kalmıştı. Yani bu sivi birikmesi neden oluyor acaba insallah bende olmaz çünkü doktorum başka sehirdeCanim çok şükür evet kimsede olmayın ca dinlenme fırsatı olmuyor hayır dikişlerim haretlilikten dolayı açılmadı ama sıvı birikiyordu ve sıvı çıkmak için yer arıyordu tam göbek hizasında altta çıkışım açıldı sıvı geliyordu bende hemen gidip çektirdim ondan sonrada kapandı zamnla .Evet dinlenmek önemli ama hareket daha önemli yani iş yapmayın ama yürüyüş yapın yoksa hertarafiniz tutulur benimkide ilk günden yürü dedi bol bol
5 gün kaldı ama sıvı herkeste olmuyor tabi ama sende de olmayacağı anlamına gelmiyor lipo yapılmıştı ondan mi nedense ama normal bi durummuş o biriktiği zamn hareket etmekten zorlamıyordum.cekilince hemen hafifliyordumAnladım cnm çok saol. Peki sizin drenler kaç gün kalmıştı. Yani bu sivi birikmesi neden oluyor acaba insallah bende olmaz çünkü doktorum başka sehirde
Teşekkürler verdiğin bilgiler için yordum seni sorularımla..5 gün kaldı ama sıvı herkeste olmuyor tabi ama sende de olmayacağı anlamına gelmiyor lipo yapılmıştı ondan mi nedense ama normal bi durummuş o biriktiği zamn hareket etmekten zorlamıyordum.cekilince hemen hafifliyordum
30 yaşındayım Hiç sigara deneyimim olmadı inş harika sonuçlar alıcazHayır hayır normalde olmaması lazım. Jelesec anlattı bunda sigaranın etkisi çok ayrıca kendi cildinin yapısı önemli insallah olmayacak ıncecik dikişlerimiz olacak ))
Geçmiş olsun ben daha olmadım ama kulaktan duyma bilgilerle en az 6 ay diye biliyorumMerhabalar, uzun süre önce ameliyat olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum, şişlerniz tam olarak ne zaman indi? 6 ayda ödemler gidiyor mu? Ben 3 ayı bitirdim, üç buçuk ay kadar oluyo; izleriniz ve şişleriniz ne durumda; bu sertlik ve hissizlikten bıktım artık yaaa
Merhaba arkadaşım, bende 3 ay önce oldu ameliyat olalı. Daha ödem var ne yazık ki. Bazı bölgelerinde dikişlerde sertlikler de oluştu, normalmiş doktorlarımın dediklerine göre... Evet melse nin de dediği gibi 6 ayı bulur hatta 1 sene.!Merhabalar, uzun süre önce ameliyat olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum, şişlerniz tam olarak ne zaman indi? 6 ayda ödemler gidiyor mu? Ben 3 ayı bitirdim, üç buçuk ay kadar oluyo; izleriniz ve şişleriniz ne durumda; bu sertlik ve hissizlikten bıktım artık yaaa
canım zor olmadı mı beş gün direnlerle ay korktum şimdi ameliyattan5 gün kaldı ama sıvı herkeste olmuyor tabi ama sende de olmayacağı anlamına gelmiyor lipo yapılmıştı ondan mi nedense ama normal bi durummuş o biriktiği zamn hareket etmekten zorlamıyordum.cekilince hemen hafifliyordum
Yok yok rokma arada bana batıyordu ama sende de olacak diye bişey yok bazı doktorlar 3 günde çıkartıyorcanım zor olmadı mı beş gün direnlerle ay korktum şimdi ameliyattan
Rica ederim canimTeşekkürler verdiğin bilgiler için yordum seni sorularımla..
Benim 5 ay oldu hala ödem var sert hissizlik var bakalım 6. Ayim dolunca gececekmi ama doktor 6 ve 8 ay arası oturur demişti bende daha önce bir karınım olmadi hep sis bombe li anlamadım gittiMerhabalar, uzun süre önce ameliyat olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum, şişlerniz tam olarak ne zaman indi? 6 ayda ödemler gidiyor mu? Ben 3 ayı bitirdim, üç buçuk ay kadar oluyo; izleriniz ve şişleriniz ne durumda; bu sertlik ve hissizlikten bıktım artık yaaa
Benim yanlarda boşluk vardı oraya kullandı. Bazı arkadaşların yüzüne uygulamış dr ları. Size muayene sırasında söylemiş olmalı. Bana söylemiştiYani bana lipo yapılıcak örneğin beldeki fazla yağları alıp başka yere karna güzel şekil kullanabilicek
Dimi yanlış mı anladım
a hissizliğin 6 ayı buldupunu söylediker. Ödem ise biraz da beslenmeyle alakalıymış. Koyu yeşil sebzeler, ananas kivi falan tüketmek gerekiyomuş. Birde yeşil ve beyaz çay. Ameliyat sonrası diyetisyen gelip beni bilgilendirmiştiMerhabalar, uzun süre önce ameliyat olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum, şişlerniz tam olarak ne zaman indi? 6 ayda ödemler gidiyor mu? Ben 3 ayı bitirdim, üç buçuk ay kadar oluyo; izleriniz ve şişleriniz ne durumda; bu sertlik ve hissizlikten bıktım artık yaaa
Sıvı birikmesi olabileceğini bende duymuştum. Hatta kesimkenarlarında fazla deri bile olabşlşrmiş. Atlatmışsınız çok şükür.5 gün kaldı ama sıvı herkeste olmuyor tabi ama sende de olmayacağı anlamına gelmiyor lipo yapılmıştı ondan mi nedense ama normal bi durummuş o biriktiği zamn hareket etmekten zorlamıyordum.cekilince hemen hafifliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?