Canim ben ilk 3 günden sonra hep yan yattım boynum çok feci ağrıyordu omuzlarım o nedenle sırt üstü zor geliyordu.senin için erken daha yani ben 1 ayı bulmuştu sanırım dahada tam rahat değildim ama gün geçtikçe rahatlıyorum hergin biraz daha iyilesiyorsun bak senin 1 hafta olmuş bile bir bakmissinki 1 ay oldu.oyle zamn çok çabuk geçiyor biraz görüşü ve can sıkıcı bir durum ama onada katlandık yapacak bis3y yok yani sabırla bekleyeceksinizSıvı birikmesi olabileceğini bende duymuştum. Hatta kesimkenarlarında fazla deri bile olabşlşrmiş. Atlatmışsınız çok şükür.
Peki kaç gün sonra rahat hareket etmeye başlamıştınız? Benim 7 gün oldu hala sırt ağrısı karın gerginliği ara ara sızı hissediyorum. Kısacası hep bir rahatsızlık. Bir de kaç gün sonra normal yastıksız ya da yan yatmaya başladınız?
Ben ne zaman yatabilirim diye sordum ama bir hafta mı tamamlansın yoksa bir hafta daha mı dediler hatırlamıyorum. Benim asıl problemim iki korse sanırım. 3 hafta taktırıyor dr sonra istediğini giyebilirsin dediler. Tabiki bir aksilik olmazsa.Canim ben ilk 3 günden sonra hep yan yattım boynum çok feci ağrıyordu omuzlarım o nedenle sırt üstü zor geliyordu.senin için erken daha yani ben 1 ayı bulmuştu sanırım dahada tam rahat değildim ama gün geçtikçe rahatlıyorum hergin biraz daha iyilesiyorsun bak senin 1 hafta olmuş bile bir bakmissinki 1 ay oldu.oyle zamn çok çabuk geçiyor biraz görüşü ve can sıkıcı bir durum ama onada katlandık yapacak bis3y yok yani sabırla bekleyeceksiniz
Rica ederim canim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .:)ben tek korse giydim ayaklı olandan ama tuvalete gittiğim de işkence gibi geliyordu kestim ayaklarını. Dayanamadım sonra düz bitane aldim cırt çiftli onu kullandim gündüz gecede kestigimi kullanıyordum.Ben ne zaman yatabilirim diye sordum ama bir hafta mı tamamlansın yoksa bir hafta daha mı dediler hatırlamıyorum. Benim asıl problemim iki korse sanırım. 3 hafta taktırıyor dr sonra istediğini giyebilirsin dediler. Tabiki bir aksilik olmazsa.
Nasıl sabırla cevaplıyosunuz çok teşekkür ederim
Çok mantıklı yaptığınız önemli olan bizim nasıl rahat ettiğimizRica ederim canim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .:)ben tek korse giydim ayaklı olandan ama tuvalete gittiğim de işkence gibi geliyordu kestim ayaklarını. Dayanamadım sonra düz bitane aldim cırt çiftli onu kullandim gündüz gecede kestigimi kullanıyordum.
Gerçekten beklemek daha zormus. Inşallah en kolay şekilde olur kurtulursun cnm. Ne zamandı seninAyy inşallah bende kolay bir şekilde olur kurtulurum:)rüyalarıma giriyor artık ameliyat olmuşum falan karnıma bakıyorum.darısı bana iyi sonuçlar olur inşallah hepimize:)
11 ocak benim,hem stres var hem sevinç var,bu ay olabilseydim hiç beklemicekyim ama ankara da olacağım için ayarlamalar yapmam gerekiyordu mecburen ocak ayı oldu.inşallah çok teşekkür ederim:)Gerçekten beklemek daha zormus. Inşallah en kolay şekilde olur kurtulursun cnm. Ne zamandı senin
canım çok güzel teselli ediyorsun insallah dediğin gibi olur. ameliyat tarihi yaklaştıkça korku sardı beni 2 çocuğum var ikiside küçük yaşım 27 yanında yatılı kalacak birini ayarlarsam olucam insallah tek başıma hem ben hem çocuklar mağdur oluruz senin yaninda kim kaldı bu süreçte çocuklar küçük müydüYok yok rokma arada bana batıyordu ama sende de olacak diye bişey yok bazı doktorlar 3 günde çıkartıyor
bu arada mesajlarıma cevap verdiğin için teşekkür ederim.canım çok güzel teselli ediyorsun insallah dediğin gibi olur. ameliyat tarihi yaklaştıkça korku sardı beni 2 çocuğum var ikiside küçük yaşım 27 yanında yatılı kalacak birini ayarlarsam olucam insallah tek başıma hem ben hem çocuklar mağdur oluruz senin yaninda kim kaldı bu süreçte çocuklar küçük müydü
Benimde biri 7 diğeri 4 yaş,ameliyattan sonra 1 hafta ankarada kalıcam annem yanımda olacak eve dönünce yani 1 hafta sonra bende yalnız kalmak zorunda kalıcam,gündüzleri idare edicem artık ,akşamda eşim bize bakıcak,yeterki sağlık olsun atlatırız inşallah.inşallah zor geçmez.canım çok güzel teselli ediyorsun insallah dediğin gibi olur. ameliyat tarihi yaklaştıkça korku sardı beni 2 çocuğum var ikiside küçük yaşım 27 yanında yatılı kalacak birini ayarlarsam olucam insallah tek başıma hem ben hem çocuklar mağdur oluruz senin yaninda kim kaldı bu süreçte çocuklar küçük müydü
Canim benim 3 çocuk 7 12 ve en küçüğü 2 yaşındaydı yanımda yengem kaldı bir gece tek kaldım hastanede gündüz ablam gece eşim baktı eşim 5 gün bizimkiler dönüşümlü gelip evi temizliyorlardi .ondan sonra yanlız kaldım yani büyük oğlum çocuğa yardımcı oluyordu o yatırıyordu masanın üstüne ben altını degisiyordum eşimde akşamları yapıyordu o şekilde idare ettik eşim evi makine filan yapıyordu yemekleride ben yapıyordum ayakta allah yardım ediyor bişekilde geçiyor zamn korkudan bişey yok annen 1 hafta yanındaysa ondan sonrasını halledersin bencecanım çok güzel teselli ediyorsun insallah dediğin gibi olur. ameliyat tarihi yaklaştıkça korku sardı beni 2 çocuğum var ikiside küçük yaşım 27 yanında yatılı kalacak birini ayarlarsam olucam insallah tek başıma hem ben hem çocuklar mağdur oluruz senin yaninda kim kaldı bu süreçte çocuklar küçük müydü
Benim yanlar dolu bildiğin simitim yani karın ve bele lipo dedi okadar İstanbulda dr Bülent Tekerekoğlu na olucam inş güzel bir sonuç çıkarBenim yanlarda boşluk vardı oraya kullandı. Bazı arkadaşların yüzüne uygulamış dr ları. Size muayene sırasında söylemiş olmalı. Bana söylemişti
Benimde 10 Ocak perşembe günü11 ocak benim,hem stres var hem sevinç var,bu ay olabilseydim hiç beklemicekyim ama ankara da olacağım için ayarlamalar yapmam gerekiyordu mecburen ocak ayı oldu.inşallah çok teşekkür ederim:)
İnşallalah hepimiz için süreç kolay geçer,bu yaz bikinileri giyeriz:)Benimde 10 Ocak perşembe günü
Peşpeşe olucaz bakalım nasıl deneyim yaşıcaz süreçlerimizi nasıl atlatıcaz
Bende emzirme sürecim yeni bittiği için ocak ayına verdi doktor ameliyatı yoksa bende biran önce olmak istiyordum
İnşallalah hepimiz için süreç kolay geçer,bu yaz bikinileri giyeriz:)Benimde 10 Ocak perşembe günü
Peşpeşe olucaz bakalım nasıl deneyim yaşıcaz süreçlerimizi nasıl atlatıcaz
Bende emzirme sürecim yeni bittiği için ocak ayına verdi doktor ameliyatı yoksa bende biran önce olmak istiyordum
İnşallalah hepimiz için süreç kolay geçer,bu yaz bikinileri giyeriz:)
İnşallalah hepimiz için süreç kolay geçer,bu yaz bikinileri giyeriz:)
Benim boyum1:71 kilom 63 canımİnş Hayırlısıyla atlatalım yazın giymek istediğim hayalini kurduğum o kadar çok kıyafet varki?
Buarada boyun ve kilon ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?