Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben zaten başka şehirde yaşıyorum oradan ameliyat için ankaraya gidicem,hastaneden çıkınca bir süre otelde kalıcam,annem yanımda olacak,iş sorunum olmaz orda.eve geldiğimde 10 günlük ameliyatlı olucam.dik yürür durumda olurmuyum sizce?yada ne zaman dik yürürüm?

Çok teşekkürler iyi oldu bu bilgi. Bana doktorum 15 gün çiğ meyve ve sebze yasak dedi. Birde gaz ve şişkinlik verici yiyecekler yasak dedi.baska da bisey demedi. Sizin ne guzel daha ayrintiliymis diyetisyen falan

Bana doktorum kontorl gelene kadar eğik yuruceksin sonrasına bakıcaz dedi. Önümüzdeki salı kontrole giducem

Bende durum şöyle şuan eğik yürümüyorum ama tam dikte değilim.yalnız benim dr um 2. Gün bile dik yürüyebiliyosan yürü demişti. Hızlı kesinlikle yürüyemiyorum. Mutfakta zorlanıyorum bir şeyler almak kaldırmak. Mesela dolu bir sürahi bile zorluyo. Yataktan kalkmak çok zor. Oturmak daha rahat geliyo açıkçası ama ilk günden beri böyleydi oturmak rahatlatıyo yatarken doğru pozisyonu bulamıyo olabilirim.
8. Günümdeyim daha önce dediğim gibi herkes aynı olmuyomuş. Bana lipo ve yağ enjejsiyonuda yapıldı. Çift korse kullanıyorum. Yapların yer değişimi nedeniyle extra belirtiler yaşıyor olabilirim. Ama benim durumumda olan biri için 10 günde normal hayata ya da iş hayatına geçmek mümkün değil. En çok rahatsız olduğum şey karın kısmında o kaldırılan derinin o açıklığın yani komple sızlıyo olması. Lipo yerleri çok hassas dokunsam acıyo bi kaskatı gibi bazı yerlerim. Göbek deliğim de yapıldı yeniden çünkü doğumsal olarak büyük ve çıkıktı. Oradaki hissislik çok can sıkıcı.
Detay yazdım kusura bakmayın uzun oldu ama sizde de olursa hazırlıklı olun olmazsa da sevinin neyseki bende bukadarı olmadı siye

Benim boyum1:71 kilom 63 canım
Benimde boyum 1,55 kilo 52 acaba biraz daha mı zayıflamak gerek ben takılmış durumdayım bu konuya doktorla görüşmemde sormayı unuttum
Bu ameliyatı olan kuzenim zayıflayabildiğin kadar zayıf gir dedi
Kafam karıştı

Ameliyatıma son 43 gün kaldı hem heyecanlı hem korku dolu hem mutluyum
İnş herkesin gönlüne göre olur yeni karınları göbek delikleri

Benim Doktorum Kilo ver verme dies bir şey söylemedi ! Benimde aklıma gelmedi sormak. Size oranla ben bayağı bir kilo ile girdim..!
Evet her doktorun tavsiyeleri farklı farklı...çok enteresan bir olay. Ben bol bol yürüdüm, tatillere bile gitttim.

Kendi doktorunuzun tavsiyelerine uymak / dinlemek herkes için en faydalısı. Herkesin ameliyattan sonra vücudunun göstereceği reaksiyonlarda farklılıklar gösterebilir..

Bende bilgi açmak için soruyorum teşekkürler cevabın için

Gunaydinn. Inan su an bir yandan sayfayı açarken bir yandan da aynı şeyleri düşünüyordum. Dedimki kendi kendime bu ameliyati olduktan sonra 10 günde işbaşı yaparsın diyen doktorları kınıyorum. Gerçekten bir insan bu kadar zorlamamalı. Bu sefer bizde millet ise başlıyo biz niye iyilesemiyoruz diye kendimizi zorluyoruz. Ben devlet memuruyum.isim masa başı ama dr um ben sormadan 2 ay rapor vereceğini 2 ayın sonunda ağır sporlarda dahil çok iyi bir şekilde hayatıma devam edeceğini söyledi. Tabii özel sektör söz konusu olunca durum değişiyor.

Çok teşekkürler iyi oldu bu bilgi. Bana doktorum 15 gün çiğ meyve ve sebze yasak dedi. Birde gaz ve şişkinlik verici yiyecekler yasak dedi.baska da bisey demedi. Sizin ne guzel daha ayrintiliymis diyetisyen falan
inşallahbhepimiz sağlıklı ve mutlu bir şekilde bu süreci tamamlar ve hayallerimizdeki vücutlara kavuşuruz

Dr sizi görmedi mi?resim falan yada,söylüyor bazı doktorlar zayıflayın diye.gerek görmrmişte olabilir.

Dr sizi görmedi mi?resim falan yada,söylüyor bazı doktorlar zayıflayın diye.gerek görmrmişte olabilir.
Ben iki defa gittim doktora görüşmeye kontrole boyum ve kilom orantılı bişey demedi gerek görmedi kuzenim oldu bu ameliyatı o bana zayıflaya bildiğin kadar zayıf gir diyince kafam karıştı

Her hastaya bu ameliyattan önce kilo ver diye önermiyor doktor doğru Genelde ideal kilonun çok çok üzerinde olanlara öneriliyor .
Benim basenim yok bacaklarım zayıf 2 doğumdan kaynaklı göbek fıtığı var ve karnım baya sarkık
Kilo ile ilgili bişey demedi işte benim aklım takıldı sadece

4ay oldu hala ödemim var hissizligim ust kisimlarda tamamen gecti dikis hattimin ustu hala hissiz benimde sislikler hala oluyo ozellikle karin kaslarimda göbek deligim hala ayni sizin göbek deliginiz ne durumda

Benim yanlarda boşluk vardı oraya kullandı. Bazı arkadaşların yüzüne uygulamış dr ları. Size muayene sırasında söylemiş olmalı. Bana söylemişti
Benimde kalca yanlarindaki bosluklara kullandi doktorum yaglari kizlar bu arada resim koymayi dusunmuyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…