Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben iki defa gittim doktora görüşmeye kontrole boyum ve kilom orantılı bişey demedi gerek görmedi kuzenim oldu bu ameliyatı o bana zayıflaya bildiğin kadar zayıf gir diyince kafam karıştı
Ya ben iki doktora gittim 1.zayıfla dedi 2.bişey demedi ama beim fazla kg vardı seninde varsa zayıflamak daha iyi sonuç demek .Ama anlattığına göre fazla kg yok. Gizle görünür varsa zayıfla yok sadece sarkiksa onu alıyor zaten dr

Ben 160 boy 55 kg ile girdim. Dr ilk kilomu sordu söylediğimde gülümsedi. Dedim ki bunun 5 kg si karnımda. 55 kilo kilo değil dedi. Zaten sırt yan karın falan toplam 2 kg yağ çıkmış. Benimde sadece koca bir göbeğim vardı nedeni zaten kaslardaki açıklıkmış. Zaten ameliyattan sonra bence herkes kilo veriyo çünkü yiyemiyosun hele ilk günler azıcık yesem patlayacak gibi hissediyodum. Azıcık fazla kilodan bir şey olmaz

Bende sn
bende senin gibiyim kas ayrımı war hafif bel bölgemde yağlanma ama sarkık bir karın vucüt minyon ama göbek hamile gibi birkez bir mağaza kadın yere düşen bişeyi almak istediğimde siz eğilmeyin ben alırım demişti kaç aylık hamilesiniz diye sormuştu

en rahatsız eden şey hamile muamelesi görmek zaten
Ben okadar sızlandım kontrolden çıktım şimdi her şey yolundaymış hatta 9. Güne göre gayet iyiymişim. Az daha zorlasam dik yürücem zaten. Hergün bebek yağıyla masaj iki günde bir dikiş yeri pansuman değişikliği ve her gün göbek deliğine tiocilin dediler. Haftaya tekrar kontrol

Kızlar hepinize soruyorum,korku normal değilmi?yani ben mi korkuyorum yoksa hepiniz korktunuz mu?eşimde çok tedirgin oda korkuyor.sizlerin nasıldı?biraz anlatırsanız belki rahatlarım biraz.bu mesajımı cevaplarsanız çok sevinirim.çocukları düşünüyorum en çok.allah korusun bana bişey olursa diye((

Yok canım neden korkucaksin rahat ol ben sevinçten bir an önce olmak istiyordum .içini ferah tut iyi yatırmışım diyeceksin sonra

Geçmiş olsun kilo değil o ödem dert etmeyin hiç. Benim 19. Günüm, şu an ameliyat öncesine döndüm bile

Cnm benim geçen haftaki yazışmalarımi okudunmu bilmiyorum. Bende çok korkuyordum ve beklemekten çok yorulmuştum. Ama burdaki arkadaşlarım saolsunlar beni çok rahatlardılar ve gerçekten dedikleri gibi oldu. Inan beklemek daha sıkıntıli

Evet,keşke hemen bu hafta olabilseydim.neyse hayırlısı olsun inşallah.

Ben bir kaç kez başka ameliyatlar geçirdiğim için hiç korkum olmadı. Sadece heyecan ve merak...
iyiyi düşün iyi olsun arkadaşım :) Sakın kötüyü davet etme..

Merhaba. Acaba ne kadar ödediniz ameliyat için,banada ayni ameliyat lazım,doktor araştırıyorum. Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Rica etsem ,size verdikleri fiyatı paylaşabilir misiniz? Bende doktor arayışındayım,sayenizde biraz zaman tasarrufu sağlayabilirim belki.

Selam hanımlar ben yeni katıldım bu gruba
bende karın germe oldum 20kasım da bugün
9.günüm estewold Cigdem derya aytop da oldum
Ama hiç kolay degil ilk günler daha zordu
İki gün hastanede kaldım 12milyara anlaştık
Direnleri ikinci günü aksamı çıkardılar
İki korse taktılar başlarda iki kat yürüyordum Salı günü bandajları çıkardıktan sonra biraz dik yürümeye çalış dedi bana bugün daha dik yürüyorum ama yinede tam degil belim çok agrıyor yürüyüş yap diyor doktor ama doğru duramadığım icin bel agrısından azar azar yürüyebiliyorum haftaya ten rengi bandı çıkaracaklar
Şunu söyleyeyim hiç kolay bi ameliyat değilmiş
Zorları atlattım çok şükür bundan sonra
Rabbimden şifalar diliyorum herkese

Geçmiş olsun. İhtiyacım var benim de ama asla cesaret edemiyorum. 2 sezeryandan sonra ameliyatın ne olduğunu iyice öğrenmiş biri olarak gözüm yemedi. Tez zamanda toparlanirsiniz insallah.

Yok öyle bir şey,kilo vermediğin taktirde. Ben 4 sene önce ameliyat oldum ve 3 sene çok güzeldi ama sonra 15kg verince azıcık üst tarafı çöktü,yani yağlar eriyince doğal olarak memeler de küçülüyor,memelerinde ki yağa bağlı.

Merhaba,bende 11 ocakta ankarada olacağım,büyük bir ameliyat doğru ama,bizler güzellik için katlanıyoruz.darısı benim başıma inşallah:)sizede çok geçmiş olsun.zoru atlatmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…