Ya ben iki doktora gittim 1.zayıfla dedi 2.bişey demedi ama beim fazla kg vardı seninde varsa zayıflamak daha iyi sonuç demek .Ama anlattığına göre fazla kg yok. Gizle görünür varsa zayıfla yok sadece sarkiksa onu alıyor zaten drBen iki defa gittim doktora görüşmeye kontrole boyum ve kilom orantılı bişey demedi gerek görmedi kuzenim oldu bu ameliyatı o bana zayıflaya bildiğin kadar zayıf gir diyince kafam karıştı
Ben 160 boy 55 kg ile girdim. Dr ilk kilomu sordu söylediğimde gülümsedi. Dedim ki bunun 5 kg si karnımda. 55 kilo kilo değil dedi. Zaten sırt yan karın falan toplam 2 kg yağ çıkmış. Benimde sadece koca bir göbeğim vardı nedeni zaten kaslardaki açıklıkmış. Zaten ameliyattan sonra bence herkes kilo veriyo çünkü yiyemiyosun hele ilk günler azıcık yesem patlayacak gibi hissediyodum. Azıcık fazla kilodan bir şey olmazBenimde boyum 1,55 kilo 52 acaba biraz daha mı zayıflamak gerek ben takılmış durumdayım bu konuya doktorla görüşmemde sormayı unuttum
Bu ameliyatı olan kuzenim zayıflayabildiğin kadar zayıf gir dedi
Kafam karıştı
bende senin gibiyim kas ayrımı war hafif bel bölgemde yağlanma ama sarkık bir karın vucüt minyon ama göbek hamile gibi birkez bir mağaza kadın yere düşen bişeyi almak istediğimde siz eğilmeyin ben alırım demişti kaç aylık hamilesiniz diye sormuştuBen 160 boy 55 kg ile girdim. Dr ilk kilomu sordu söylediğimde gülümsedi. Dedim ki bunun 5 kg si karnımda. 55 kilo kilo değil dedi. Zaten sırt yan karın falan toplam 2 kg yağ çıkmış. Benimde sadece koca bir göbeğim vardı nedeni zaten kaslardaki açıklıkmış. Zaten ameliyattan sonra bence herkes kilo veriyo çünkü yiyemiyosun hele ilk günler azıcık yesem patlayacak gibi hissediyodum. Azıcık fazla kilodan bir şey olmaz
en rahatsız eden şey hamile muamelesi görmek zatenBende sn
bende senin gibiyim kas ayrımı war hafif bel bölgemde yağlanma ama sarkık bir karın vucüt minyon ama göbek hamile gibi birkez bir mağaza kadın yere düşen bişeyi almak istediğimde siz eğilmeyin ben alırım demişti kaç aylık hamilesiniz diye sormuştu
Yok canım neden korkucaksin rahat ol ben sevinçten bir an önce olmak istiyordum .içini ferah tut iyi yatırmışım diyeceksin sonraKızlar hepinize soruyorum,korku normal değilmi?yani ben mi korkuyorum yoksa hepiniz korktunuz mu?eşimde çok tedirgin oda korkuyor.sizlerin nasıldı?biraz anlatırsanız belki rahatlarım biraz.bu mesajımı cevaplarsanız çok sevinirim.çocukları düşünüyorum en çok.allah korusun bana bişey olursa diye((
Geçmiş olsun kilo değil o ödem dert etmeyin hiç. Benim 19. Günüm, şu an ameliyat öncesine döndüm bileSigarayı bıraktım cildim de hep iyileşmeye meyillidir. Yatıp kalkma şeklini dr anlattı küçük çocuk derdinde yok . Elimden geleni yapicam .birde doktor dikiş için bant soylicem 1 ay sonra dedi. I sallah güzel kalır.
Ameliyata 65 kilo gittim az önce bir tartıldım 70 kilo geliyorum. Biliyorum normal diyeceksiniz ama ben tüp mide ameliyati oldum ya ondan dolayı bu durum beni çok üzdü.
Cnm benim geçen haftaki yazışmalarımi okudunmu bilmiyorum. Bende çok korkuyordum ve beklemekten çok yorulmuştum. Ama burdaki arkadaşlarım saolsunlar beni çok rahatlardılar ve gerçekten dedikleri gibi oldu. Inan beklemek daha sıkıntıliKızlar hepinize soruyorum,korku normal değilmi?yani ben mi korkuyorum yoksa hepiniz korktunuz mu?eşimde çok tedirgin oda korkuyor.sizlerin nasıldı?biraz anlatırsanız belki rahatlarım biraz.bu mesajımı cevaplarsanız çok sevinirim.çocukları düşünüyorum en çok.allah korusun bana bişey olursa diye((
Ay inşallah,Ameliyattan çıkınca aynı gün yazıcam buraya inşallah:)Yok canım neden korkucaksin rahat ol ben sevinçten bir an önce olmak istiyordum .içini ferah tut iyi yatırmışım diyeceksin sonra
Evet,keşke hemen bu hafta olabilseydim.neyse hayırlısı olsun inşallah.Cnm benim geçen haftaki yazışmalarımi okudunmu bilmiyorum. Bende çok korkuyordum ve beklemekten çok yorulmuştum. Ama burdaki arkadaşlarım saolsunlar beni çok rahatlardılar ve gerçekten dedikleri gibi oldu. Inan beklemek daha sıkıntıli
Çok saol moral verdinGeçmiş olsun kilo değil o ödem dert etmeyin hiç. Benim 19. Günüm, şu an ameliyat öncesine döndüm bile
Biraz rahatladı içim:)Ay inşallah,Ameliyattan çıkınca aynı gün yazıcam buraya inşallah:)
Ben bir kaç kez başka ameliyatlar geçirdiğim için hiç korkum olmadı. Sadece heyecan ve merak...Kızlar hepinize soruyorum,korku normal değilmi?yani ben mi korkuyorum yoksa hepiniz korktunuz mu?eşimde çok tedirgin oda korkuyor.sizlerin nasıldı?biraz anlatırsanız belki rahatlarım biraz.bu mesajımı cevaplarsanız çok sevinirim.çocukları düşünüyorum en çok.allah korusun bana bişey olursa diye((
Merhaba. Acaba ne kadar ödediniz ameliyat için,banada ayni ameliyat lazım,doktor araştırıyorum. Cevaplarsanız çok mutlu olurum.Merhabalar,
29 Ağustos’ta ben de meme küçültme ve karın germe ve liposakşın amelıyatlarını oldum.
Bugün 5. Haftam, ödemim halen var, yemekten sonra daha bır şişiyor. En rahatsızlık veren bu. Haliyle korseyi de giymeye devam ediyorum. Hıç çıkartmadım. Çok sıkıldım fakat mecburum işte...uykum o yüzden haftalardır bölük börçük. İleride güzel günleriçin değer sabırla bekleyeceğim...
Ameliyat olacaklar bol şans Korkmasınlar. Ağrılı bir süreç değil.
Rica etsem ,size verdikleri fiyatı paylaşabilir misiniz? Bende doktor arayışındayım,sayenizde biraz zaman tasarrufu sağlayabilirim belki.8 saatlik bir ameliyatın ardından genede m.allah cnm sana Övünç beyi duymuştum Ercan Cihandide
Levent Çoşkun Taşçı İle görüştüm haftaya çarşamba gününe Mirza Fırat a görüşme randewusu aldım bi karara bağlamam lazım artık
Geçmiş olsun. İhtiyacım var benim de ama asla cesaret edemiyorum. 2 sezeryandan sonra ameliyatın ne olduğunu iyice öğrenmiş biri olarak gözüm yemedi. Tez zamanda toparlanirsiniz insallah.Selam hanımlar ben yeni katıldım bu gruba
bende karın germe oldum 20kasım da bugün
9.günüm estewold Cigdem derya aytop da oldum
Ama hiç kolay degil ilk günler daha zordu
İki gün hastanede kaldım 12milyara anlaştık
Direnleri ikinci günü aksamı çıkardılar
İki korse taktılar başlarda iki kat yürüyordum Salı günü bandajları çıkardıktan sonra biraz dik yürümeye çalış dedi bana bugün daha dik yürüyorum ama yinede tam degil belim çok agrıyor yürüyüş yap diyor doktor ama doğru duramadığım icin bel agrısından azar azar yürüyebiliyorum haftaya ten rengi bandı çıkaracaklar
Şunu söyleyeyim hiç kolay bi ameliyat değilmiş
Zorları atlattım çok şükür bundan sonra
Rabbimden şifalar diliyorum herkese
Yok öyle bir şey,kilo vermediğin taktirde. Ben 4 sene önce ameliyat oldum ve 3 sene çok güzeldi ama sonra 15kg verince azıcık üst tarafı çöktü,yani yağlar eriyince doğal olarak memeler de küçülüyor,memelerinde ki yağa bağlı.Hııım ben küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Doktor Hasan Fındık`ta. Şimdi kafama takıldı dediklerin! Protez takalım demedi bana doktorum, benimde hiç aklımda olan bir şey değildi ! İleride gerekir mi diyorsun yani ?
Merhaba,bende 11 ocakta ankarada olacağım,büyük bir ameliyat doğru ama,bizler güzellik için katlanıyoruz.darısı benim başıma inşallah:)sizede çok geçmiş olsun.zoru atlatmışsınızSelam hanımlar ben yeni katıldım bu gruba
bende karın germe oldum 20kasım da bugün
9.günüm estewold Cigdem derya aytop da oldum
Ama hiç kolay degil ilk günler daha zordu
İki gün hastanede kaldım 12milyara anlaştık
Direnleri ikinci günü aksamı çıkardılar
İki korse taktılar başlarda iki kat yürüyordum Salı günü bandajları çıkardıktan sonra biraz dik yürümeye çalış dedi bana bugün daha dik yürüyorum ama yinede tam degil belim çok agrıyor yürüyüş yap diyor doktor ama doğru duramadığım icin bel agrısından azar azar yürüyebiliyorum haftaya ten rengi bandı çıkaracaklar
Şunu söyleyeyim hiç kolay bi ameliyat değilmiş
Zorları atlattım çok şükür bundan sonra
Rabbimden şifalar diliyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?