Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok geçmiş olsun. Tüm acılar geçecek ve ilerde çok mutlu olacaksınız inanın. Ben 10 sene önce karın ameliyatı oldum,4 sene önce meme küçültme ameliyatı oldum,sıkıntıların hepsi geçici ama sonuç güzel oluyor. Şimdi size bir kaç soru soracağım,cevaplarsanız sevinirim. Ben 15 kilo verdim ve daha 10 vermeye planlıyorum,haliyle vücudum eskisi gibi olmayacak,memeler azıcık sarktı,karnım çok yümüşak ve ben yeniden gerdirmek istiyorum. Sizin doktorunuz kim? Ne kadara mail oldu ameliyat? Siz daha önce protez kullanmayacaktınız,o zaman doktorunuz fiyat ne verdi size?

Merhaba. Acaba ne kadar ödediniz ameliyat için,banada ayni ameliyat lazım,doktor araştırıyorum. Cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Merhaba, bu tür ameliyatlar kişisine göre değişiklik gösteriyordur diye düşünüyorum. Hiç piyasa fiyatlarını bilmiyordum. Araştırmadımda, o kadar çok zamanım olmadı. Ben 8500€ ödedim.

Merhaba , geçmiş olsun sitede. Evet kolay ameliyat değil. Bende 29 Ağustos’ta oldum. Fakat çok yürüyüş yaptım hiç rahatsız olmuyordum. İşte kişisine göre değişiklik gösteriyor bu ameliyatlar... ben halen yataktan kalkarken özellikle ve arabaya binip inerken zorlanıyorum. Yürümek iyi geldi bana . Şu an yürüyemiyoruz maalesef. 3 vardiya çalışan biriyim, kış da geldi, zamanım olmuyor.... bence yürüyüş yapın

hııım şu an için daha erken zaten benim için . İleri ki zamanlarda neler olur bilemem. Fakat doktorum bana protez hakkında da bir şey söylemeyince benim de aklıma gelmezdi haliyle. Umarım dediğiniz gibidir.

Siz bu ameliyatlarıseneler öncesinde gecırmişsiniz ! Ve yine miolmak istiyorsunuz ?

Meraba ben özelde olmadım. Denizli pamukkale üniversitesinde oldum.tabiki fiyatlar özellere gore çok daha makul. Ben 11 12 000 civarı tuttu. Bunun 4000 i portes icin

sizinle aramızda bir gün var ben 19 unda oldum. Banada iki korse takmışlardı dünkü kontrolde biri çıktı sadece paçalı ve kopçalı olan kaldı. Bandajlardan kastettiğiniz nedir merak ettim? Karnınızı mı sarmışlardı?
Buarada yürüken elinizle sırtınızın ağrıdığı yere biraz bastırısanız ağrı azalıyo. Azıcıkta olsa daha fazla yürüyebilirsiniz.

Korseniz altında bi beyaz renkli bandaj vardı onu aldılar altında ten rengi bandaj vardı onu çıkartıp pansuman yapıp tekrar TEN rengi bandajla dikiş yerlerimi kapattılar 7.günümde haftaya 15gün olunca bu ten rengi bandajı alacaklarını söylediler bugün biraz dikleştim dik dururken ama Öner’iniz icin çok teşekkür ederim deneyeceğim
doktorum bana seni biraz fazla gerdim dedi tüm çatlakları almak icin oyuzden zorlanabilirsin dedi

Çok geçmiş olsun sizede siz nerde oldunuz

Dr um bana göbek deliği çevresinde olan çatlakların tamamı gitmeyebilir dedi,onada sorsam biraz fazla gerseniz desem yapar mı diye düşündüm:)

Dr um bana göbek deliği çevresinde olan çatlakların tamamı gitmeyebilir dedi,onada sorsam biraz fazla gerseniz desem yapar mı diye düşündüm:)
Benim göbek deligi üzerindede 1parmak kadar vardı onlarıda aldı hepsini aldım dedi çok gerdim oyuzden
Dedi
bana biraz dik yürümen gecikebilir

Benim göbek deligi üzerindede 1parmak kadar vardı onlarıda aldı hepsini aldım dedi çok gerdim oyuzden
Dedi
bana biraz dik yürümen gecikebilir[/QUOTE
isediginizi sorabilirsiniz ne demek bende size birden sormak istiyorum nerde oldunuz ne kadara oldunuz

Çok geçmiş olsun sizede siz nerde oldunuz
Teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun buarada.
Ben Estetik İNternational da oldum. Bana lipo yapıldı kalça yanındaki boşluklarada yağ enjeksiyonu. Karnımda ve belimde hissizlik var göbek çevrem kaskatı sanki. Göbek deliğimde yapıldı o da hissiz. Sizin nasıl? Birde yanlarıma dokunamıyorum çok sızlıyo.

Benimde yanlarım agrıyor göbeğimde hissizlik var kaskatı sanki taş karnım

Bana dr her şey normal diyor da
Umarım biran önce atlatırız. 2 hafta daha korse kullanıp ardından pentide satılan korseli çoraplardan giyecekmişim. 3.haftadan sonra alışverişe başlayabilirsin dediler ozaman kadar ödem iyice inecek demekki

Rica etsem ,size verdikleri fiyatı paylaşabilir misiniz? Bende doktor arayışındayım,sayenizde biraz zaman tasarrufu sağlayabilirim belki.
Merhaba uzun araştırlamalırım
Nişantaşında Dr Bülent Tekerekoğlu na olucam kısmet olursa 10 Ocak da karın germe+kas onarımı+lipo 15.000₺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…