Teşekkür ederimMerhaba uzun araştırlamalırım
Nişantaşında Dr Bülent Tekerekoğlu na olucam kısmet olursa 10 Ocak da karın germe+kas onarımı+lipo 15.000₺
Rica ederimTeşekkür ederim
Inş canım:)Ay inşallah,Ameliyattan çıkınca aynı gün yazıcam buraya inşallah:)
Bende çok araştırdım 10gün önce oldumMerhaba uzun araştırlamalırım
Nişantaşında Dr Bülent Tekerekoğlu na olucam kısmet olursa 10 Ocak da karın germe+kas onarımı+lipo 15.000₺
Nasılsın nasıl gidiyor iyileşme sürecin? Bugün 12 gün oldu benim. İki gündür göbek deliğim ve karnımda karıncalanma ve ağrılar hissediyorum. Dün masaj yaparken farkettim ki kaskatı ve uyuşuk olan yerlerin bir kısmı açılmaya başlamış yağı sürerken daha önce hissetmediğim yerleri hissetmeye başladım. Tabi hala büyük bölümü uyuşuk. Tam olarak dik yürüyemiyorum. Dün dikiş yerimin pansumanını yeniledim hala dikişlerim tam olarak kapanmamış.Benimde yanlarım agrıyor göbeğimde hissizlik var kaskatı sanki taş karnım
hııım doktorum , yaralarımın kabuk bağlayıp kuruyup tam dökülmeden krem yağ benzeri şeyleri sürmemesi önermişti.! Sen erken başlamışsın sanki...Nasılsın nasıl gidiyor iyileşme sürecin? Bugün 12 gün oldu benim. İki gündür göbek deliğim ve karnımda karıncalanma ve ağrılar hissediyorum. Dün masaj yaparken farkettim ki kaskatı ve uyuşuk olan yerlerin bir kısmı açılmaya başlamış yağı sürerken daha önce hissetmediğim yerleri hissetmeye başladım. Tabi hala büyük bölümü uyuşuk. Tam olarak dik yürüyemiyorum. Dün dikiş yerimin pansumanını yeniledim hala dikişlerim tam olarak kapanmamış.
Bende salı günü kontrole gidicem bakalım bama masaj falan onericekmi?hııım doktorum , yaralarımın kabuk bağlayıp kuruyup tam dökülmeden krem yağ benzeri şeyleri sürmemesi önermişti.! Sen erken başlamışsın sanki...
sizin karnınızı çok merak ediyorum özelden birbirimize atalım mı resimBende salı günü kontrole gidicem bakalım bama masaj falan onericekmi?
Bugün adam gibi bi banyo yaptım iyice kendime geldim 10.günüm. aynada kendimi inceledim biraz .göğüslerim çok güzel görünüyor.tabii oldukça sis gibiler ağızına girecek gibi yaa.
Karnımda güzel fakat dikişler biraz yukarda gibi geldi birtek ona kafam takıldı. Yanlış hatırlamıyorsam sezeryan izim daha aşağıdaydı
Sizde nasıldı ilk günlerde?
Sen dikişlerini acıyormusun benimki hep kapalıNasılsın nasıl gidiyor iyileşme sürecin? Bugün 12 gün oldu benim. İki gündür göbek deliğim ve karnımda karıncalanma ve ağrılar hissediyorum. Dün masaj yaparken farkettim ki kaskatı ve uyuşuk olan yerlerin bir kısmı açılmaya başlamış yağı sürerken daha önce hissetmediğim yerleri hissetmeye başladım. Tabi hala büyük bölümü uyuşuk. Tam olarak dik yürüyemiyorum. Dün dikiş yerimin pansumanını yeniledim hala dikişlerim tam olarak kapanmamış.
Oncesi foto çektim ama henüz sonrası çekmedim çekince atarım tabiki birde sorum var size. Ben bugün biraz koresiz dolaştım çok korkuyordum koresiz kapıcam diye ama öyle bir his vardiki bana sanki karnımın ici de korseliymis gibi geldi güvende hissettim senin nasıl?sizin karnınızı çok merak ediyorum özelden birbirimize atalım mı resim
Ben korseli banyo yapmak icin çıkardığımda sandım önüme düşecek karnım ama baktım taş gibiOncesi foto çektim ama henüz sonrası çekmedim çekince atarım tabiki birde sorum var size. Ben bugün biraz koresiz dolaştım çok korkuyordum koresiz kapıcam diye ama öyle bir his vardiki bana sanki karnımın ici de korseliymis gibi geldi güvende hissettim senin nasıl?
Cekin şimdi atalım birbirimizeOncesi foto çektim ama henüz sonrası çekmedim çekince atarım tabiki birde sorum var size. Ben bugün biraz koresiz dolaştım çok korkuyordum koresiz kapıcam diye ama öyle bir his vardiki bana sanki karnımın ici de korseliymis gibi geldi güvende hissettim senin nasıl?
Canım ödem inince oda aşağıya iner dahaBende salı günü kontrole gidicem bakalım bama masaj falan onericekmi?
Bugün adam gibi bi banyo yaptım iyice kendime geldim 10.günüm. aynada kendimi inceledim biraz .göğüslerim çok güzel görünüyor.tabii oldukça sis gibiler ağızına girecek gibi yaa.
Karnımda güzel fakat dikişler biraz yukarda gibi geldi birtek ona kafam takıldı. Yanlış hatırlamıyorsam sezeryan izim daha aşağıdaydı
Sizde nasıldı ilk günlerde?
Albüme koyun hep beraber gorelim:)Cekin şimdi atalım birbirimize
Benimde göbek deligim biraz büyük geliyor bana
Benimkide büyük öylede kalacaksan sanırım küçülmedi 5 ay oldu daha küçülmez gibi.senjn daha yeni küçülür diye düşünüyorumCekin şimdi atalım birbirimize
Benimde göbek deligim biraz büyük geliyor bana
Doğru diyosun albüme atalım bizde ama ben zırt virt açıp bakamıyorum eşim surekli basında. Mikrop kaldıracaksın deyip duruyor. Salı günü bi doktora kontrole gideyim de ondan sonra daha rahat açıp bakasım karnımı ve foto da cekerimAlbüme koyun hep beraber gorelim:)
Meryem çektin mi????:)) özelden atalım isteyenlerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?