Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba uzun araştırlamalırım
Nişantaşında Dr Bülent Tekerekoğlu na olucam kısmet olursa 10 Ocak da karın germe+kas onarımı+lipo 15.000₺
Bende çok araştırdım 10gün önce oldum
Estewold derya Cigdem aytop hanımda
15milyar dediler ama 12 milyara indirdim
Kas dikimi liposakjın ve karın germe
2gece de hastanede kaldım çok guzel ilgilendiler
Tavsiye ederim

Kızlar ankara da ozan bitik e olan yada olacak olan varsa özelden konuşabilir miyiz?yazarmısınız bana?

Benimde yanlarım agrıyor göbeğimde hissizlik var kaskatı sanki taş karnım
Nasılsın nasıl gidiyor iyileşme sürecin? Bugün 12 gün oldu benim. İki gündür göbek deliğim ve karnımda karıncalanma ve ağrılar hissediyorum. Dün masaj yaparken farkettim ki kaskatı ve uyuşuk olan yerlerin bir kısmı açılmaya başlamış yağı sürerken daha önce hissetmediğim yerleri hissetmeye başladım. Tabi hala büyük bölümü uyuşuk. Tam olarak dik yürüyemiyorum. Dün dikiş yerimin pansumanını yeniledim hala dikişlerim tam olarak kapanmamış.

hııım doktorum , yaralarımın kabuk bağlayıp kuruyup tam dökülmeden krem yağ benzeri şeyleri sürmemesi önermişti.! Sen erken başlamışsın sanki...

hııım doktorum , yaralarımın kabuk bağlayıp kuruyup tam dökülmeden krem yağ benzeri şeyleri sürmemesi önermişti.! Sen erken başlamışsın sanki...
Bende salı günü kontrole gidicem bakalım bama masaj falan onericekmi?
Bugün adam gibi bi banyo yaptım iyice kendime geldim 10.günüm. aynada kendimi inceledim biraz .göğüslerim çok güzel görünüyor.tabii oldukça sis gibiler ağızına girecek gibi yaa.
Karnımda güzel fakat dikişler biraz yukarda gibi geldi birtek ona kafam takıldı. Yanlış hatırlamıyorsam sezeryan izim daha aşağıdaydı
Sizde nasıldı ilk günlerde?

Benim 11.günüm kendimi çok iyi hissediyorum
Karnıma bakmak beni mutlu ediyor dümdüz Taş gibi
Tam iyileşsem demek nasıl olurum
Tüm çekilen çilelere değermiş onu anladım
Benimde Salı günü kontrolüm var bantlar çıkacak
İzlerin gitmesi icin krem vereceğim demişti doktorum
Bakalım doktorum ne diyecek...

sizin karnınızı çok merak ediyorum özelden birbirimize atalım mı resim

Sen dikişlerini acıyormusun benimki hep kapalı
Benimde kaskatı ve uyusuk ama karnımın yeni şeklinden çok memnunum dört gözle iyileşmeyi bekliyorum özelden birbirimize resim atalım Mı

sizin karnınızı çok merak ediyorum özelden birbirimize atalım mı resim
Oncesi foto çektim ama henüz sonrası çekmedim çekince atarım tabiki birde sorum var size. Ben bugün biraz koresiz dolaştım çok korkuyordum koresiz kapıcam diye ama öyle bir his vardiki bana sanki karnımın ici de korseliymis gibi geldi güvende hissettim senin nasıl?

Ben korseli banyo yapmak icin çıkardığımda sandım önüme düşecek karnım ama baktım taş gibi
Ama duramadım banyodan sonra hemen giydim bi güven veriyor bana korse

Cekin şimdi atalım birbirimize
Benimde göbek deligim biraz büyük geliyor bana

Canım ödem inince oda aşağıya iner daha

Albüme koyun hep beraber gorelim:)
Doğru diyosun albüme atalım bizde ama ben zırt virt açıp bakamıyorum eşim surekli basında. Mikrop kaldıracaksın deyip duruyor. Salı günü bi doktora kontrole gideyim de ondan sonra daha rahat açıp bakasım karnımı ve foto da cekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…