Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bisey sorucam kızlar
Albüme nasıl atılıyor resim bide hiç var mı orada resim
Ben bulamadım albümü

hııım doktorum , yaralarımın kabuk bağlayıp kuruyup tam dökülmeden krem yağ benzeri şeyleri sürmemesi önermişti.! Sen erken başlamışsın sanki...
Yaralarıma değdirmiyorum. Bana 1. Haftadan beri masaj yapıyolar ve öneriyolar. Gerçekten çok iyi geliyor daha rahatlamış ve hafiflemiş hissediyorum. Sadece yanlarım ve belimde çok ağrı ve morluk var. Liposuction yüzünden mi acaba?

Sen dikişlerini acıyormusun benimki hep kapalı
Benimde kaskatı ve uyusuk ama karnımın yeni şeklinden çok memnunum dört gözle iyileşmeyi bekliyorum özelden birbirimize resim atalım Mı
Evet iki günde bir batikonla temizleyip kapatmamı söylediler geçen hafta. Dün değiştirdim. Ben masaj nedeniyle hafiflediğini süşünüyorum dr da önerdi zaten masajı kontrolde de yapıyolar. Göbek deliğimide hergün bakım yapıyorum. Bende senin gibi çok memnunum ve iyileşmeyi bekliyorum. Resim göndermeyi denicem hastanede çekmişlerdi

Canım masaj çok gelir yarana degdirmedigin sürece ben yapamadım korktum ağrıyordu açılır diye yapmadım.ama sonradan banada önerdi dr yap dedi ama tam düzenli yapamadim

Canım masaj çok gelir yarana degdirmedigin sürece ben yapamadım korktum ağrıyordu açılır diye yapmadım.ama sonradan banada önerdi dr yap dedi ama tam düzenli yapamadim
Şimdilik hergün kısa kısa yapıyorum bebek yağıyla. Çok tuhaf bir his sert hissiz ama yaptıkça alışıyorum

Kızlar böyle konuşuyorsunuz özeniyorum valla ,inşallah benim gibi gün bekleyenlerde olduktan sonra böyle konuşuruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…