- 29 Kasım 2018
- 169
- 144
- 33
- 39
Cektim ben : ))Meryem çektin mi????
Yaralarıma değdirmiyorum. Bana 1. Haftadan beri masaj yapıyolar ve öneriyolar. Gerçekten çok iyi geliyor daha rahatlamış ve hafiflemiş hissediyorum. Sadece yanlarım ve belimde çok ağrı ve morluk var. Liposuction yüzünden mi acaba?hııım doktorum , yaralarımın kabuk bağlayıp kuruyup tam dökülmeden krem yağ benzeri şeyleri sürmemesi önermişti.! Sen erken başlamışsın sanki...
Evet iki günde bir batikonla temizleyip kapatmamı söylediler geçen hafta. Dün değiştirdim. Ben masaj nedeniyle hafiflediğini süşünüyorum dr da önerdi zaten masajı kontrolde de yapıyolar. Göbek deliğimide hergün bakım yapıyorum. Bende senin gibi çok memnunum ve iyileşmeyi bekliyorum. Resim göndermeyi denicem hastanede çekmişlerdiSen dikişlerini acıyormusun benimki hep kapalı
Benimde kaskatı ve uyusuk ama karnımın yeni şeklinden çok memnunum dört gözle iyileşmeyi bekliyorum özelden birbirimize resim atalım Mı
Sen dikişlerini acıyormusun benimki hep kapalı
Benimde kaskatı ve uyusuk ama karnımın yeni şeklinden çok memnunum dört gözle iyileşmeyi bekliyorum özelden birbirimize res
guzel duruyor 3.gün boyle duruyorsa
Sizin var mı resim gönderir misinizguzel duruyor 3.gün boyle duruyorsa
Şimdi daha iyidir ben bi hafta karnımı göremedim
Hiç korseyi çıkarmadım cesaret edip
Şimdi bidaha resim cekseniz daha iyidir
Canım forumlar yazan yazının yandaki 3 çizgiyi tıkla orda albüm yap var oraya öncesi ve sonrasını atBisey sorucam kızlar
Albüme nasıl atılıyor resim bide hiç var mı orada resim
Ben bulamadım albümü
Gönderdim özelden size gördünüz müSizin var mı resim gönderir misiniz
Canım masaj çok gelir yarana degdirmedigin sürece ben yapamadım korktum ağrıyordu açılır diye yapmadım.ama sonradan banada önerdi dr yap dedi ama tam düzenli yapamadimEvet iki günde bir batikonla temizleyip kapatmamı söylediler geçen hafta. Dün değiştirdim. Ben masaj nedeniyle hafiflediğini süşünüyorum dr da önerdi zaten masajı kontrolde de yapıyolar. Göbek deliğimide hergün bakım yapıyorum. Bende senin gibi çok memnunum ve iyileşmeyi bekliyorum. Resim göndermeyi denicem hastanede çekmişlerdi
Şimdilik hergün kısa kısa yapıyorum bebek yağıyla. Çok tuhaf bir his sert hissiz ama yaptıkça alışıyorumCanım masaj çok gelir yarana degdirmedigin sürece ben yapamadım korktum ağrıyordu açılır diye yapmadım.ama sonradan banada önerdi dr yap dedi ama tam düzenli yapamadim
Bebek yağı yerine zeytin yağı yada kantoron kullaninŞimdilik hergün kısa kısa yapıyorum bebek yağıyla. Çok tuhaf bir his sert hissiz ama yaptıkça alışıyorum
Hemşirede zeytinyağı veya bebek yağı dedi. Kantaronu da denerim. Teşekkür ederim öneriniz içinBebek yağı yerine zeytin yağı yada kantoron kullanin
İnşallah her şey istediğiniz gibi olurKızlar böyle konuşuyorsunuz özeniyorum valla ,inşallah benim gibi gün bekleyenlerde olduktan sonra böyle konuşuruz:)
Beklemekte zor ben bi hafta bekledimKızlar böyle konuşuyorsunuz özeniyorum valla ,inşallah benim gibi gün bekleyenlerde olduktan sonra böyle konuşuruz:)
Meryem foto yaptın mi? Banada atar misinBeklemekte zor ben bi hafta bekledim
Geçmedi sanki olsun bitsin gitsin istıyor ınsan
Cektim ben dün bi arkadasa attım oda bana attı özelden jpoupeeMeryem foto yaptın mi? Banada atar misin
Cektim ben dün bi arkadasa attım oda bana attı özelden jpoupee
Sen at bende sana atayım ınsallahMeryem foto yaptın mi? Banada atar misin
Sen cektin mi sende bana atMeryem foto yaptın mi? Banada atar misin
Sen at bende sana atayım ınsallah
Sen cektin mi sende bana at
Dün ben sana attım sandım beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?