Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet lipo olan yerler agrı yapıyor morarıyor
Ben 11.gün yan yatmaya başladım artık dayanamıyorum çünkü sırt agrısından hep düz yatmaktan vücudum agrıyor
Yastıklarla mımdestekliyosunuz sırtınızı ve bacaklarınızı. Ben bir türlü rahat bir poziston bulamadım. Dümdüz yatabiliyor musunuz? Ben sırtımı hala yastıklarla destekliyorum. İlk günki
Gibi değil ama dümdüzde yatamıyorum

Size özelden gönderdim. Sizin göbek deliğiniz benim ki gibi mi oldu? Sizde bana resim atarsanız sevinirim. Bu konuda tek olmamak içimi rahatlacak gabiba

Ben de fotograf cekerim ama daha önce hic göndermedim bu sekilde, becerebilirsem yollarim . Benim göbek deligim bu sekilde degil de baska sekilde bozuldu yani delik kayboldu ince bir deri, önd´ceden kücük delik seklindeydi. Fotograf gönderebilirsem görürsünsüz su mesajdan sonra deneyecegim.
Yalniz sonuc muhtesem olmus
Iste hamileikten önce ayni öyleydim, belim 60 santim di o kadar minnakti. Simdiki ben ben degilim diyorum

Ben sezeryandan sonra kambur yürüdüm, söyle ki nefesim kesiliyordu cigerlerim havasiz kaliyor gibi bir his. Kambur yürürken daha rahat nefes alabiliyordum. Böyle bir his mi?

Neyseki çaresi var üzülmeyin

Ben sezeryandan sonra kambur yürüdüm, söyle ki nefesim kesiliyordu cigerlerim havasiz kaliyor gibi bir his. Kambur yürürken daha rahat nefes alabiliyordum. Böyle bir his mi?
Ameliyat sonrası korse giydiriyorlar 2tane çok sıkı
İçerde ödem olmasın diye başlarda konuşurken bile
Yoruluyordum nefes almak vermek o korse çok zordu
Karnın şişmek istıyor korse müsade vermiyor
Çatlayacağım sandım
4gün sonra vücudum indi ödem gitti biraz rahatladım
Yoksa karnım patlayacak sanıyordum

Bu ameliyatlarda kilonun önemi var mi?
Yani fazlaligim yok bana bir artisi olabilir mi bu durumun?
Sigara kullanmiyorum.

Bu ameliyatlarda kilonun önemi var mi?
Yani fazlaligim yok bana bir artisi olabilir mi bu durumun?
Sigara kullanmiyorum.
Var aslında hem hareket ederken rahat bide
ne kadar az yağ olursa o kadar liposakjın dan
az zarar görüyorsunuz
Lipo olan yerler çok acıyor agrıyor morluk oluyor
Darbe yemiş gibi dokunamıyorsun

Var aslında hem hareket ederken rahat bide
ne kadar az yağ olursa o kadar liposakjın dan
az zarar görüyorsunuz
Lipo olan yerler çok acıyor agrıyor morluk oluyor
Darbe yemiş gibi dokunamıyorsun

söyle dersem acaba tahmin edermisiniz durumu, kanrim ici bos balon gibi siskinlik olmadigi sürece, sadece deri fazlaligi var.
Lipo yapmasalar dahi idare ederim. Belki gerek duymazlar yag yok cünkü 36 beden o cevre.
Tuvalette bir sorun yasadiniz mi bir de?

Kızlar bende 5 ay önce oldum sezeryanla kıyaslarsan benimki sezaryan daha zordu onda iç zarida kestikleri icjn daha ağırdı. Buda kolay degil ama herkeste eci eşiği farklı. Hareket kısıtlılığı cok oluyor ama agri sezaryan kadar değildi

Sizi yapmazlar ozaman benim yanlarda bel bölgemde ihtiyacım vardı yaptılar
Benim evimde tuvalet yerden hastanede 2gün
Oturaklı çok iyiydi korkutum evde zorlanacağım diye
Ama hiç zorlanmadım gayet rahattı

Sanirim yarın 3 umuz kontrole gidicez .yarın insallah iyi haberlerle döneriz. Az önce karnımı açıp biraz inceledim göbek deliğinin sağ tarafı baya yeşermiş ve sertleşmiş diğer taraflar daha yumuşak. Dikişlerin bitim yerlerinde biraz potluk var gibi .. yarın konuşuruz insallah hepsini

Peki karin kaslarinizi diktirdiniz mi?
Benim sezeryan ameliyatlarim cok agirdi o yüzden karsilastirmak icin bunu soruyorum.
Söyle düsünüyorum sezeryanda büyüyen karin da insana zorluk cikariyor, hormonlar rahim hepsi bir arada iyilesme sürecine giriyor insan. Ama bunlar olmadan nasil olur onu tahmin edebilmek istiyorum.

canim bu ameliyatı olupta karin kasi dikilmezmi:)lipo karin germe hepsi yapıldı.ama benimki sezaryan kadar zor değildi elbet zor ama kıyaslama yaptığım zamn daha kolay gibiydi.

canim bu ameliyatı olupta karin kasi dikilmezmi:)lipo karin germe hepsi yapıldı.ama benimki sezaryan kadar zor değildi elbet zor ama kıyaslama yaptığım zamn daha kolay gibiydi.

Insan bazen cevabini bildigi seyleri yine de sormak istiyor benimki de o hesap, ama snaiyorum ki en cok benim kasim yirtildi yani en cok ben yirtilmisim gibi geliyor, cünkü cevremde dogum yapanlarin hic benim gibi sikayetleri olmadi Bu konuda cok yalniz hissettim burasi da olmasa ne yapardim..
Ay hadi insallah, duymak istedigim bunlardi. Sezeryan kadar agir olmaz insallah, sezeryada üc dört gün yataktan kalkamamistim bile.
Simdiki durumdan memnun musunuz? Nasil hissediyorsunuz?

Evet canım eskiye göre çok çok iyiyim.vede memnunum.memnun olmadigim bir şey var oda göbek deliğim büyük oldu küçülme yok tam otursun kuculmezse ufak bir operasyonla hallederiz kolay o dedi doktorum .ayrıca odemlerim halen var sanırım karnım düz olmadi hâlâ. Onun içinde 6 ve 8 ay gerekiyormus bense bekliyorum sabırla. Spora başladım kendimi daha iyi hissediyorum.ben iki doktora sormuştum sezaryan gibimi siye hayır dediler.inss sizde olur istedğiniz gibi bir göbeğe kavuşursunuz. En kötüsü bile eski halinden çok çok iyi oluyor

Amin insallah, benim en büyük problemim kaslarimin dikimi aslinda, bikinimi de giydim gezdim pek sorun olmuyor ama icim bos hissi ve sürekli incinmeler en basit hareketlerde. Göbek deligim kalmadi zaten, böyle degisik bir cikinti gibi sadece.
Ve tabiki de yatarken iceri giren kalkinca da disari firlayan bir göbek. En cok göbek rahatsizlik veriyor zaten.
Ben spor yapsam dahi degismiyor.
Siz de güle güle kullanin yeni göbeginizi, darisi basima insallah.
Bir de bu islem icin en yüksek fiyat kac sizin bildiginiz?

Hiç üzülmeyin siz yine bikini giyebilmişsiniz ben bikinilerimi millete verdim artık giyemem diye. Kontrolüm vardı bugün ödemim artmış biraz çünkü adet dönemini ertelemek için ilaç kullanıyorum. Resimler çekildi inanın ödemli halim bile eskisinde kat kat iyi duruyodu. Aynadan baktım kendime nasıl iyi hissettim özgüvenim geldi yine.
Fiyat olarak sadece karın germe 5200 euro lipo ve yağ enjeksiyonu olursa fiyat değişiyor. Devlet hastaneleride yapıyor galiba burada okumuştum. Fiyatlar çok değişken sonuçlardan yüksek oranda herkes memnun. Hepimiz kendimizi iyi hissettiren ve güven veren dr u tercih ediyoruz. Herkeste dr undan memnun bende memnunum. İnşallah sizde iyi bir dr bulursunuz. Seneye niyetiniz varsa şimdiden araştırın derim.

İnş en kısa zamanda istediğin karna ulaşırsın
Benimde iki kasım ayrılmış göbek deliğim fırlamış durumda
2 sezeryanla doğum yaptım
Biri 4 biri 17 aylık 2 kızım war
10 ocak da ameliyat olucam kısmwt olursa 15₺ kas onarımı lipo ve karın. Germeye anlaştım
Şimdiden geçmiş olsun

Bende muayene oldum bugün bandajlar çıktı
Hersey guzel sadece yanlarda biraz pişik olmuş dikişlerim oralara tekrar band yapıştırdı
Krem vermedi Cumartesi günü tekrar çağırdı
Ozaman vereceğiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…