Canim her doktorun farklı fiyatları var özelleri bilmiyorum baya bir miktar istiyorlarAmin insallah, benim en büyük problemim kaslarimin dikimi aslinda, bikinimi de giydim gezdim pek sorun olmuyor ama icim bos hissi ve sürekli incinmeler en basit hareketlerde. Göbek deligim kalmadi zaten, böyle degisik bir cikinti gibi sadece.
Ve tabiki de yatarken iceri giren kalkinca da disari firlayan bir göbek. En cok göbek rahatsizlik veriyor zaten.
Ben spor yapsam dahi degismiyor.
Siz de güle güle kullanin yeni göbeginizi, darisi basima insallah.
Bir de bu islem icin en yüksek fiyat kac sizin bildiginiz?
Canim her doktorun farklı fiyatları var özelleri bilmiyorum baya bir miktar istiyorlar
Bana 15milyar dediler kas dikimi karıngerme lipoAmin insallah, benim en büyük problemim kaslarimin dikimi aslinda, bikinimi de giydim gezdim pek sorun olmuyor ama icim bos hissi ve sürekli incinmeler en basit hareketlerde. Göbek deligim kalmadi zaten, böyle degisik bir cikinti gibi sadece.
Ve tabiki de yatarken iceri giren kalkinca da disari firlayan bir göbek. En cok göbek rahatsizlik veriyor zaten.
Ben spor yapsam dahi degismiyor.
Siz de güle güle kullanin yeni göbeginizi, darisi basima insallah.
Bir de bu islem icin en yüksek fiyat kac sizin bildiginiz?
Dikişleriniz açık mı şimdi? Bana yine ince bant yapıştırdılar ve hafta kontrole çağırdılar.Bende muayene oldum bugün bandajlar çıktı
Hersey guzel sadece yanlarda biraz pişik olmuş dikişlerim oralara tekrar band yapıştırdı
Krem vermedi Cumartesi günü tekrar çağırdı
Ozaman vereceğiz dedi
Meryem beni de takip eder misinBisey sorucam kızlar
Albüme nasıl atılıyor resim bide hiç var mı orada resim
Ben bulamadım albümü
Hiç üzülmeyin siz yine bikini giyebilmişsiniz ben bikinilerimi millete verdim artık giyemem diye. Kontrolüm vardı bugün ödemim artmış biraz çünkü adet dönemini ertelemek için ilaç kullanıyorum. Resimler çekildi inanın ödemli halim bile eskisinde kat kat iyi duruyodu. Aynadan baktım kendime nasıl iyi hissettim özgüvenim geldi yine.
Fiyat olarak sadece karın germe 5200 euro lipo ve yağ enjeksiyonu olursa fiyat değişiyor. Devlet hastaneleride yapıyor galiba burada okumuştum. Fiyatlar çok değişken sonuçlardan yüksek oranda herkes memnun. Hepimiz kendimizi iyi hissettiren ve güven veren dr u tercih ediyoruz. Herkeste dr undan memnun bende memnunum. İnşallah sizde iyi bir dr bulursunuz. Seneye niyetiniz varsa şimdiden araştırın derim.
Han gi dr da aldiniz bu fiyatiBende sadece karın germe ve lipo 12 bin fiyat aldım.
Geçmiş olsunBende muayene oldum bugün bandajlar çıktı
Hersey guzel sadece yanlarda biraz pişik olmuş dikişlerim oralara tekrar band yapıştırdı
Krem vermedi Cumartesi günü tekrar çağırdı
Ozaman vereceğiz dedi
Evet gördüm yazdım size. Yurt dışında yaşıyorsanız ve döviz sizi çok etkilemeyecekse kesinlikle Bülent Cihantimur’u araştırın. Sizde benim resimleri gördünüz gerçekten benim durumum feciydi. Çok iyi toparladı. Benim midemden göbek deliğime kadar kas ayrıklığı vardıBen yurt disindayim ama nedense Türkiyede daha iyi yapiyorlar algisi var üzerimde. fiyat karsilastirmasi yapmak istiyorum, ya Türkiyede ya da burada yaparim fazla fark etmiyorsa. simdiden arastirayim. ben de fotograf attim size gördünüz mü?
Merhaba. Fotoğraflarınızı bende görebilirmiyim?Evet gördüm yazdım size. Yurt dışında yaşıyorsanız ve döviz sizi çok etkilemeyecekse kesinlikle Bülent Cihantimur’u araştırın. Sizde benim resimleri gördünüz gerçekten benim durumum feciydi. Çok iyi toparladı. Benim midemden göbek deliğime kadar kas ayrıklığı vardı
Evet gördüm yazdım size. Yurt dışında yaşıyorsanız ve döviz sizi çok etkilemeyecekse kesinlikle Bülent Cihantimur’u araştırın. Sizde benim resimleri gördünüz gerçekten benim durumum feciydi. Çok iyi toparladı. Benim midemden göbek deliğime kadar kas ayrıklığı vardı
Evet gördüm yazdım size.
Ben albümlere tıkladığım zaman herkese açık gönderirlerle beraber benimkise çıkınca resimleri sildimMerhaba. Fotoğraflarınızı bende görebilirmiyim?
İstanbul, ankara ve bursada hastanelerinin şubeleri var ama hepsinde ameliyat yapıyomu bilmiyorum. Sanırım genelde istanbulda. İnstagram kullanıyorsanız oradan takip edip ücretler hakkında da bilgi alabilirsiniz. Asistanı dönüyo.Bahsettiginiz doktor hangi sehirde, ben zaten bes bin euroyu gözden cikardim galiba standarti bu sanirsam.
Benim de fotograflarda belli olmasa da gögüs altimdan itibaren ayrik, göbek seklimiz ayaktayken ayni diyebilirim. Siz de yasadiniz bu durumu ben bes yildir yasiyorum. Iceri cekmekten cok bunaldim.
Bir de hamileliklerde karnim ikiz gibi büyümüstü ona bagliyorum hep.
Çok heycanlı bende yeni bilgi edinmek için bakıyordum sayfayı inşallah rahat ve güzel bir ameliyat olur sorunsuz sıkıntısız atlatsınız :)Arkadaşlar ben birazdan girecem ameliyat a Cuma olacaktı ozan beyin programında değişiklik oldu öne aldık dua edermisiniz dualarınızı bekliyorum teşekkür ediyorum
Allah yardımcın olsun şifa versin. Sağlıkla gir çık insallahArkadaşlar ben birazdan girecem ameliyat a Cuma olacaktı ozan beyin programında değişiklik oldu öne aldık dua edermisiniz dualarınızı bekliyorum teşekkür ediyorum
Rabbim kolay eylesin ınsallah arkadasımArkadaşlar ben birazdan girecem ameliyat a Cuma olacaktı ozan beyin programında değişiklik oldu öne aldık dua edermisiniz dualarınızı bekliyorum teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?