Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim her doktorun farklı fiyatları var özelleri bilmiyorum baya bir miktar istiyorlar

Canim her doktorun farklı fiyatları var özelleri bilmiyorum baya bir miktar istiyorlar
Bana 15milyar dediler kas dikimi karıngerme lipo
12milyara anlaştık

Bende muayene oldum bugün bandajlar çıktı
Hersey guzel sadece yanlarda biraz pişik olmuş dikişlerim oralara tekrar band yapıştırdı
Krem vermedi Cumartesi günü tekrar çağırdı
Ozaman vereceğiz dedi
Dikişleriniz açık mı şimdi? Bana yine ince bant yapıştırdılar ve hafta kontrole çağırdılar.

Ben yurt disindayim ama nedense Türkiyede daha iyi yapiyorlar algisi var üzerimde. fiyat karsilastirmasi yapmak istiyorum, ya Türkiyede ya da burada yaparim fazla fark etmiyorsa. simdiden arastirayim. ben de fotograf attim size gördünüz mü?

Evet gördüm yazdım size. Yurt dışında yaşıyorsanız ve döviz sizi çok etkilemeyecekse kesinlikle Bülent Cihantimur’u araştırın. Sizde benim resimleri gördünüz gerçekten benim durumum feciydi. Çok iyi toparladı. Benim midemden göbek deliğime kadar kas ayrıklığı vardı

Merhaba. Fotoğraflarınızı bende görebilirmiyim?

Bahsettiginiz doktor hangi sehirde, ben zaten bes bin euroyu gözden cikardim galiba standarti bu sanirsam.
Benim de fotograflarda belli olmasa da gögüs altimdan itibaren ayrik, göbek seklimiz ayaktayken ayni diyebilirim. Siz de yasadiniz bu durumu ben bes yildir yasiyorum. Iceri cekmekten cok bunaldim.
Bir de hamileliklerde karnim ikiz gibi büyümüstü ona bagliyorum hep.

Merhaba. Fotoğraflarınızı bende görebilirmiyim?
Ben albümlere tıkladığım zaman herkese açık gönderirlerle beraber benimkise çıkınca resimleri sildim Sitede daha önce hiç dotoğraf paylaşmadığım için tecrübesizle oanik oldum sanırım. Bugün tekrar yüklerim.

İstanbul, ankara ve bursada hastanelerinin şubeleri var ama hepsinde ameliyat yapıyomu bilmiyorum. Sanırım genelde istanbulda. İnstagram kullanıyorsanız oradan takip edip ücretler hakkında da bilgi alabilirsiniz. Asistanı dönüyo.

Kızlar merhaba izmirde karın germe ameliyatı olmak istiyorum istanbulda alper tuncel ile görüştüm internet üzerinden kendisi cok iyimiş yorumlarda iyi ama istanbula git gel hem çalışıyorum hem bebeğim var cok zor izmirde cidden gözü kapalı kendimi emanet edeceğim doktor önerilerine acil ihtiyacım var

Arkadaşlar ben birazdan girecem ameliyat a Cuma olacaktı ozan beyin programında değişiklik oldu öne aldık dua edermisiniz dualarınızı bekliyorum teşekkür ediyorum
Çok heycanlı bende yeni bilgi edinmek için bakıyordum sayfayı inşallah rahat ve güzel bir ameliyat olur sorunsuz sıkıntısız atlatsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…