Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar ben birazdan girecem ameliyat a Cuma olacaktı ozan beyin programında değişiklik oldu öne aldık dua edermisiniz dualarınızı bekliyorum teşekkür ediyorum
Çok iyi olmuş gözünüz aydın,inşallah hayırlı bir şekilde girip çıkarsınız,ben bile heyecanlandım valla:)

Herkese açık gönderilerde görmen çok normal. Bende orada görüyorum kendi albümümü :)) Ayrıca görmesine izin veren arkadaşlarımın albümlerinide orada görüyorum .
Önemli olan albüm ayarlarını izlediklerim,takip ettiklerim olarak yapman. O zaman dediğim gibi sadece senin takip ettiklerin görür albümünü.

Teşekkür ederim. Bugün göbek deliği bakımı ve masaj için korseyi çıkarınca son halinide çekip yeniden albüm yapıcam. Ameliyat olan atkadaşlar ödemimi yorumlarsa sevinirim. Çok mu fazla normal mi merak ediyorum

Forumlr kısmının yanında 3 çizgi var. Orada albüm seçeneğine girmeniz lazım.
Siz nasıl oldunuz. Dik yürüyebiliyor musınız?
Yaptım tsk ler. Bende dün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür. Memelerdeki dikişler alındı biraz acıdı. Masaj yapmamı söyledi. Artık dik yürüyebilirsin dedi 8 hafta ağır iş yasak. Sadece ufak ufak yürüyüş. Bende imkanım varken yatıp dinleniyorum. Hafiften ev içinde yürüyorum. Karnımda sertlikler var normal geçicek dedi.ben senin fotolara bakmak istedim ama foto yok sanirim sende benimkine bak istersen

Ben silmiştim bugün yeniden yüklicem. Çok sevindimher şeyin yolunda olmasına. Allaha şükür hepimiz hiçbirimiz dr larımızdan olumsuz bir şey duymuyoruz. İnşallah sonuna kadar böyle gider

Ödem olacak tabi,kolaymı :)) Ben alt göz kapağı ameliyatı oldum yeni. Yüzüm şişti,karın komple göğüse kadar açılıyor şişmezmi :))
Ödem uzun süreçte devam edecek. Öyle kolay kolay geçmez. Yaza kadar oldukça iyi duruma gelirsin merak etme Bu kış artık bir şişer bir iner. Öyle öyle zaman geçer :)))

İçimi rahattınız teşekkür ederim

Alt goz kapağı ameliyati zor mu nasıl oldu bahsedermisin biraz

Arkadaşlar ben birazdan girecem ameliyat a Cuma olacaktı ozan beyin programında değişiklik oldu öne aldık dua edermisiniz dualarınızı bekliyorum teşekkür ediyorum
Rabbim yardımcın olsun cnm çok heyecanlı haberlerini bekliyoruz

M.allah jpoupee harika olmuş bence karnın
Biraz ödem war galiba ama genede m.allah
Darısı başıma artık
Bende spora yazıldım ameliyat öncesi vucudumu esnetmek istiyorum
Ameliyat sonrası kolay toparlanmak istiyorum

M.allah jpoupee harika olmuş bence karnın
Biraz ödem war galiba ama genede m.allah
Darısı başıma artık
Bende spora yazıldım ameliyat öncesi vucudumu esnetmek istiyorum
Ameliyat sonrası kolay toparlanmak istiyorum
Evet sol tarafımda ödem var. İnşallah sizde istediğiniz karına kavuşursunuz ve çok çabuk atlatırsınız.

Geçmiş olsun canım sen kendini bastan aşağı yeniledin.darisi bize.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…