Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Teşekkürler arkadaşlar saat 1degirdim 5te çıktım 8 de bişeyler yedim ilk saatler biraz zordu çekilemeyecek Ağrı yok çok hafifti ağr kesiciler veriyorlar korkmayın 2 saatte bir yürütüyorlar hersaat geçtikçe bir öncekinden daha iyi hissediyorum kendimi darısı sizlere

Tekrar geçmiş olsun sağlıklı günlerde kullan karnını kombin ameliyat mı oldun yoksa sadece karın germe kas onarımı filan mı ?

Tekrar geçmiş olsun sağlıklı günlerde kullan karnını kombin ameliyat mı oldun yoksa sadece karın germe kas onarımı filan mı ?
Teşekkür ederim lipo ve karın germe kas onarımı Pansuman için geldi doktorum açtılar çok hoşuma gitti çok güzel görünüyor hiçbir sıkıntım yok Darısı sizlere

Yazduru bu sana gelsin ozan bey süper iş çıkartıyor iyileşmemde çabuk ve sağlıklı olur inşallah
Ay çok sevindim senin adına ,teşekkür ederim,gözün aydın inşallah çabuk iyileşirsin.4 saat uzun geldi bana sadece karın germe ve lipomuydu senin?

Merhaba kızlar, ben almanyada yaşıyorum ve 10 gün önce istanbulda karın ve kol germe oldum. Liposuction da yapıldı bel göbek ve kollara. Amelyat çok çok iyi geçti altı gün sonra uçağa binip eve döndüm. Hastenede çok ilgi gördük herkezden. Detayları öğrenmek isteyen yazsin seve seve cevaplarım. Şimdi ama burda çoktan amelyat olmuş arkadaşlara seslenmek istiyorum. Şişlik var karın ve bel bölgesinde tabiki. O normalmişde yanlız sol tarafım daha şiş gibi sağ tarafım da şiş ama orası düz. Yani sol tarafım öyle kalıcak diye korkuyorum. Hala öne eğik yürüyorum korkudan ve pek iş de yapamıyorum ama o kol germeden ziyade. Kol germe inanın karından zormuş. Yani işe falan bu halde gidemem. Karnımdaki uyuşuklar geri gidiyor güne gün. Şimdi ama kesinin Bi ufak yerinde elim değince açıyor. Sırt pırt doktorumu da rahatsız etmek istemiyorum. Bana iyileşme süresini anlata bilirmisiniz biraz.

Geçmiş olsun canım senin için henüz çok erken.elbet şişeceksin bir taraf diğerinden fazlada olabilir normal .Inss sıvı birikimi olmaz tek taraflı sisliklerede genelde sıvı birikiyor.yani daha önünde uzun zamn var ben 5. Ay bitti ve hala şişlik ödem var.uzun bir süreç sabırla beklemek gerek

Geçmiş olsun.nerede kime oldunuz?

Merhaba geçmiş olsun Bende Almanya’dan, 29 Ağustos’ta İstanbul’da oldum karın germe lipo ve meme küçültme / dikleştirme... çabuk dönmüşsünüz geriye. Ben 10 gün kaldım, sonra da memleketime gittim. Zor bir süreç... ilk günlerde hamile gibiydim resmen.! Ödemim halen var karnımda. Yanlarım acıyor. Yan yatamıyorum doğru düzgün bu yüzden.. artık sırt ağrılarım haliyle daha çoğaldı. Tamamıyla oturması 1 yılı alıyor diyorlar. Yataktan kalkarken, arabaya binip inerken zorlanıyorum daha. Uyuşukluk hissizlik var. Ayrıca bende karnımın orta tarafında ve göğsümün birinde dikişlerde sertlikler oluştu ‘ granulom’ bazı vücutlar yapabiliyormuş. Herkes de olacak diye bir şey yok. Olursa korkmayın. Ben burda ev doktoruma da kadın doktoruma da gidip gösterdim. Normal dediler... Emin’im korse size de vermişlerdir. Ben onu epey bir hafta giydim. Taaa ki bu sertlikler oluşunca giymeyi bıraktım.
Doktorunuzun rahatsız olacağını düşünmüyorum. Aklınıza yakışanı sorabilirsiniz. Ben öyle yaptım çünkü :)
Bundan sonraya kalan, sabırlı günler...

M.allah jpoupee harika olmuş bence karnın
Biraz ödem war galiba ama genede m.allah
Darısı başıma artık
Bende spora yazıldım ameliyat öncesi vucudumu esnetmek istiyorum
Ameliyat sonrası kolay toparlanmak istiyorum

Esnemek ameliyattan sonraki sürece bir katki sagliyor mu gercekten?

Bir sorum olacak ben de Almanya da yasiyorum ama kime yaptiracagim konusunda hicbir fiktim yok.
Siz neden Türkiyeyi tercih ettiniz. Kalite ve fiyat cok fark ediyor mu?

Benimde sizin gibi sol tarafım daha şiş. Bana sola doğru mu uyudun diye sordular hayır dedim çünkü hiç yan yatmıyorum şimdi bile. O acı bende de var. Morluk, hissizlik, acı ve sertlik. Ben yatarken sırtım yastığa değince bile lipo yapılan yerler acıyo. Benim 17. Günüm hala tam dik yürüyemiyorum. Gün içinde ödem artınca dik yürümek daha da zorlaşıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…