Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Burada estetik yaptıranı duymadım çevremde hiç. Fakat fiyat olarak çok fark ediyor. Sadece meme küçültmeye ca. 8000€ demişlerdi...

cidden mi cokmus o zaman. ben fark etmezse burada yaptirayim diyordum bir de tüh.
Benim meme diklestirme ile karin var.
Ikisi toplam kaca gelir türkiyede ortalama bir fikrin var mi?

cidden mi cokmus o zaman. ben fark etmezse burada yaptirayim diyordum bir de tüh.
Aynen çok fark olmasaydı bende burda yaptırmak istiyordum.
Tam bir fiyat söylemek imkansız. Doktoruna göre değişiyor. Ben çok araştırma yapamadım. Aklımda ki doktor Hasan Fındık’tı ona da karar verdim neticesinde...

Hangi sehirde ve memnun musunuz? Tavsiye edermisiniz yani

Bende İstanbul Üsküdar estewold Cigdem Derya aytopda oldum
16.günüm bugün çok guzel ilgilendiler
Ödem olmaması icin korse çok Önemli
İçerisi şişmek istiyor korse müsade vermiyor

Ben çok araştırdım. Kol germe ve karın germe lipo ile. 5000 Euro dan 8000 Euro ya kadar fiyat veriliyor. Ama fiyat benim için önemli değildi gerçekten. Kalite çok önemliydi ilk önce. Akrabalarimdan biri meme küçültme olmuştu Ercan hocaya. Araştırmalarimdan sonra aklıma gelmişti ama. Neyseki okadar araştırdım ki ameliyatları bile YouTube den izledim. Ve çok büyük bir amelyat olduğunu öylece anladım. Çok iyi bir doktor şart oldu sonra. Adını vermek istemiyorum burda ama instagram da çok aktiv olan bir doktor ilk önce ilgimi çekti ve iletişime geçtim asistaniyla. Adam tutturdu memeleride diklestirelim üçlü kombin amelyat olsun dedi ve asistani pek professionell değildi. Neticesinde soğudum ve hisslerim bu doğru değil dedi. Ercan hoca akrabamı mesela kan tahlili iyi çıkmadı diye sadece meme küçültme ameliyatını yaptı aslında karınla kombin plandaydı. Onu duyduktan sonra hiç düşünmedim ve karar verdim.

Hangi sehirde Ercan hoca dediginiz doktor, sitesi var mi, örneklerini görebilecegim?

Sizin iyi olduguna emin oldugunuz doktorlar var mi önerebileceginiz?
Ben Ercan Demiray hocamdan çok memnun kaldım. Tam sonuç kızlarda burda yazıyor şurermiş ama ilk uyandığımda şişlik yokken yorganı açtım ve gördüm sonucu. Hemen ağlamaya başladım sevinçten.

Hangi tahlilden dolayı yapmamış merak ettim?ben aynı zamanda sağlık personeliyimde.tahlil nasıl çıkmış meme yapmışta karın yapmamış,anestezi her şekilde alınıyor,o ameliyat tek veya kombin?

Peki karin germe ve meme estetigiyle ilgili ortalama bir rakam söylebilir misiniz bilginiz varsa?
Malesef veremem çünkü resimlerinizi doktor gördükten sonra fiyat veriliyor. Ve bide uygunmusunuz amelyat için onuda ilk önce sorularıyla belirliyorlar. Ben mesela amelyattan altı hafta önce sigarayı bıraktım.

Hangi tahlilden dolayı yapmamış merak ettim?ben aynı zamanda sağlık personeliyimde.tahlil nasıl çıkmış meme yapmışta karın yapmamış,anestezi her şekilde alınıyor,o ameliyat tek veya kombin?
Tam detay bilmiyorum kendim akrabam dedi kanı yetmezmiş iki amelyat için o risk varmış yani. Kan yetmezliği riski. Anesteziyle alakası yok yani.

Peki hadi yan yattın. Öylemi kalicak ozaman. Ben yan yatmadım ama popmun altına yastık sıkıştırdım sol tarafımda. Hala v posisyonda uyuyorum. İki haftalık rapor aldım buradaki ev doktorundan ınşallah ozamana kadar ayaklanirim.

Benimde sizin gibi sol tarafım daha şiş. Bana sola doğru mu uyudun diye sordular hayır dedim çünkü hiç yan yatmıyorum şimdi bile. O acı bende de var. Morluk, hissizlik, acı ve sertlik. Ben yatarken sırtım yastığa değince bile lipo yapılan yerler acıyo. Benim 17. Günüm hala tam dik yürüyemiyorum. Gün içinde ödem artınca dik yürümek daha da zorlaşıyo.

Taniki öyle kalmayacak. Zamanla geçeceğini söyledi. Ama tek taraflı ödem gerçekten can sıkıyo çünkü asimetrik duruyo vücudum. Düz duruyorum ama sanki yamuk duruyomuşum gibi görünüyor. Kişiden kişiye değişiyor iyileşme süreci ben hala çok rahat değilim ve hala ara ara ağrılarım oluyo. Hemşireler ameliyattan bir ay sonra rahatlayacağımı söylediler ama Alinda hala canının yandığını R ruzgareseri hala ödeminin olduğunu söylüyor. Ne zaman sorusunun cevabı kesin olrak yok ne yazık ki. Bakalım bizlerde süreç nasıl ilerleyecek. 2.5 lt nin altına düşmemeliymiş su tüketimi. İçemiyorum ben okadar anca 1.5 lt tüketebiliyorum.

Siz ken
Malesef veremem çünkü resimlerinizi doktor gördükten sonra fiyat veriliyor. Ve bide uygunmusunuz amelyat için onuda ilk önce sorularıyla belirliyorlar. Ben mesela amelyattan altı hafta önce sigarayı bıraktım.
di ödediğiniz rakamı paylaşabilirsiniz. Birde instagramda aktif olan dr un adını merak ettim acaba benim dr um mu? Bana extra bir işlem önermedi hatta karnımı gördükten sonra hemşiresine Keşke göğüslerimide yaptırsaydım dediğimde ikisi birarada olmazdı dedi. Bende nedenini sormadım. İsmini paylaşmanızda bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Yurt dışı hastalara farklı mı yaklaşılıyor acaba? Eğer öyleyse gerçekten amatör bir davranış olur

Biriken sıvı alındıktan sonra tekrar birikiyor mu acaba yoksa bir defalık bir şey mi? Nasıl anlaşılıyor ödem mi sıvı birikmesi mi? Ben anlayabilir miyim mesela? Sizin nekadar sonra sıvı birikimi olduğu anlaşıldı? Çok korktum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…