Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bir aydan beri forumlarda gezip takip ediyorum bu konuyu. Bende Bi olayımda kızlara yardımcı olmaya çalışıyım yaşadıklarımla. Ama bazı şeyleri açık açık yazmak istemiyorum çünkü ne belki benim yanlış algıladığım yüzünden bir Doktoru karalamak isterim nede fiyat söyleyip kafa karıştırmak istemiyorum. Anladığım kadarıyla aslında herkez aynı fiyat söylüyor aşağı yukarı. Yanlız bir ünlü televizyonlara çıkan birinden fiyat istedim daha resimlerime bakmadan 8000 bin Euro söyledi. Sonra yine televizyonda bir reklam üzerine bir hastaneyle görüştüm oda yine resim görmeden iki şey yaptırın üçüncüsü bizden dedi. Bende dedim ama bana iki yerde germe ve iki yerde lipo gerekli dedim. Hadi ozaman bir tanede lipo benden olsun dedi. Dalga geçer gibi. Hangi doktor yapicak diye sordum ameliyatı. Onu bana cevaplamak istemedi. Lagaluga ile ameliyat olmak istiyormusun istemiyormusun dedi.

Canim korkacak bişey yok yani onu alırken acı bile hissetmiyordum.ama dediğim gibi sende de olacak diye bişey yok.herkeste olmayabiliyor.sivi biriktiğini şöyle anlarsın bi taraf şişer yada ortada olur göbeğin alt kısmında ellediğinde balon şu dolu gibi düşün fark edersin zaten oda biriktiği zamn hareket etmekten biraz zorlaniyorsun ayrıca sıvı çıkmak için yer arıyor.dikis hizanda çıkmaya çalışıyor benimki ortadan az bişey açılmıştı.tekrar toparlandı tabi.doktor beklediğimiz bir durum hayta daha iyi olduğunu söylemişti.3 yada 4 jez her hafta gittim aldırmaya.bir aydan sonra rahat edersiniz .ama ödemler dahada çoğaldı o süreçten sonra.zamnla azaldı tekrar cıktı. 5 ayim bitti hala gerginlik sertlik spor yaparken geriliyor daha tam vücut oturmadı bu süre herkeste değişir. Vücut yapısına bağlı sanırım. Ama rahatım istediğim yat,kalk,koş yani ama henüz eski formumda olmadığımı hissediyorum.o nedenle uzun süreç diye söylüyoruz sizler için daha çok erken yürüyüş ve bol su geliyor .

Yazmışsın canım yeni gördüm sadece karın germeymiş,ben 2 saat sürer diye bekliyordum.
Karın germe ve liposuction yapmış günü rahatlığıyla gidip ameliyatın olabilirsin hiç aklında bir şey olmasın hastane çok güzel bir şeyler çok iyi bakıyor arke sıcak yapıyorlar Ares etmiyorsun zaten çok az

İstanbul’da oldum. Elbette memnunum. Hiç komplikasyon yaşamadım. İşinin en ihlilerinden biridir Hasan Bey, tavsiye ederim.

Bana tam adini yazabilir misiniz lütfen? Bir de ne kadar ödediniz tam olarak ne yaptirdiniz.
Ben cünkü simdiden basladim arastirmaya bir karar vermem lazim

Bana tam adini yazabilir misiniz lütfen? Bir de ne kadar ödediniz tam olarak ne yaptirdiniz.
Ben cünkü simdiden basladim arastirmaya bir karar vermem lazim

Dr. Hasan Fındık Kadıköy de. Ben kombine ameliyat oldum. Karın germe, şapı, meme küçültme dikleştirme ve Labioplasti...Kişisine göre fiyatlar değişiklik gösterir. Ayrıca ben ön görüşme için extradan İstanbul’a gidip birebir görüştüm.
Arzu edersen danışmanının telefon numarasını verebilirim. Konmağım halen vardır. Aklıma geleni soruyorum. Web sayfasına da girip araştırın derim..

Memnunsaniz tavsiye ediyorsaniz telefon numarasini alabilirim. Size tabsiye eden kimdi? ama ismi sanki bir yerden duydum ben hic programlara cikti mi bilginiz var mi?
Ben de meme diklestirme ve gerekirse büyütme ameliyatiyla beraber olacagim.
Fazla bir kilom yok bunun haricinde.
Siz ne kadar ödedeniz peki bütün bunlara toplam

....Özge Hanım. Malum burada Avrupa’da TV de sürekli estetik üzerine reklam programlar olduğu için, tanımamak imkansız. Gerçi Hasan Bey sık çıkmıyor ekranlara.
Kimsenin tavsiye etmedi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
... Özge Hanım. Malum burada Avrupa’da TV de sürekli estetik üzerine reklam programlar olduğu için, tanımamak imkansız. Gerçi Hasan Bey sık çıkmıyor ekranlara.
Kimsenin tavsiye etmedi bana.

Simdi arastirdim da internette cok videosu var, tanidim yüzünden doktorum tarzi sabah programlarinda görmüstüm.
Size de gecmis olsun cok

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternete yazarsanız sayfasında iletişim numaralarına veya mail adresine ulaşabilirsiniz doktorun. Bu arada bende Hasan beye ameliyat oldum hemde birçok işlem . Hepsinden memnunum tavsiye ederim .

Hızlı klavyeyle yazmışsın sanırım son kısımları pek anlamadım:)

Doktor arayan arkadaşlar ameliyat olmadım 10 ocak ta olucam kısmetse Doktor Bülent Tekerekoğlu araştırın derim ınstagram sayfasında baya bir görselde war çalışmalarının İstanbul Nişantaşında yerleri

Ben şöyle düşünüyorum aktif olan bir vücut daha çabuk toparlanır diye hemde operasyon sonrası ödemlerin gitmesi için gidicem

Ben havalar 5 derecenin altina inmedigi sürece günlük en az 30 dakika yürüyüp, evde belli basli plates hareketleri yaparim.
Umarim faydasini görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…