Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hemşire ler çok iyi bakıyor lar Ağrı kesici yapıyorlar hiç Ağrı hissetmiyor sun gönül rahatlığıyla ameliyat ını ol hiç merak etme demek istemiştim
Anladım canım,çok heyecanlıyım,sende bir an önce iyileşirsin inşallah. Ama senden bunları duyunca rahatladım tabi:)

Ben de 1 senedir yapıyorum.inşallah amrliyattan sonra faydasını görürüm.
Selam kızlar bende az önce doktoruma muayene oldum
18.günüm
Doktorum ödemlerden kurtulmam icin cay verdi
Dikiş izleri icin krem verdi
Akıntım çok var bilmiyorum sizlerde öyle bi sıkıntı var mı
Onun içinde fitil verdi
Artık dik yürüyebiliyorum
Ama tam iyilesemedim daha

Sevindim iyi olduğuna. Ödem cayi ne önerdi acaba birde krem ne verdi merak ettim ben anca 1. Ay sonunda gidicem kontrole. Bende akıntı ilk gunler olmuştu kalmadı artık. Bende baya dik yürümeye başladım ama canım açıyor arada. Ben hala normal hayatıma dönmedim valla

Benimde iş arkadaşım hasan fındık da Liposuction yaptırdı. Ünlü bir doktor senelerdir tecrübesi var. Kendisi çok memnun kalda ve sonuç inanılmaz iyi oldu. Bana ama pahalı gelmişti arkadaşımın ödediği fiyat o yüzden hiç iletişime geçmedim. Sadece bir tane doktora adapte olma bence iki üç kişiyle iletişime geç sonrada hisselerine güven bence.

Akıntımı? Nereden nasıl birşey ?

Eczanede bulamadım yazdığı kremle cayı
İnternetten sipariş verdim

Eklentiler

• 86DAD522-C8F5-4B7C-BF4D-8320F8A58864.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 42

Eklentiler

• 330D7EC1-5A13-4A23-A84C-56F534F3AC4B.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 38
Eki Görüntüle 2213467
Eczanede bulamadım yazdığı kremle cayı
İnternetten sipariş verdim
Ben bu cayı önceden de ödem atmak icin kullandım
Çayı günde kaç defa içmenizi önerdiler?
Bana limonlu su 2.5 lt ve koyu yeşil yeşillik tüketmemi önerdiler. Yeşil çay günde 3 defa içiyorum ama tansiyonumu etkiliyo galiba
Sabah akşam dedi cayı iç ben bu cayı
Önceden de lipo olduğumda doktorumun tavsiyesi üzere içmiştim gerçekten etkili bi çay

Ben bu cayı önceden de ödem atmak icin kullandım

Sabah akşam dedi cayı iç ben bu cayı
Önceden de lipo olduğumda doktorumun tavsiyesi üzere içmiştim gerçekten etkili bi çay
Teşekkür ederim onuda denemek istiyorum. Eczanede bıldum şimdi çeşitleri varmış. Size önerilen detox çayı diye geçiyor sanırım

Bu
arada o akıntının nedeni kullandıımız antibiyotikler. Vajinal mantara sebep oluyorlar. Dik yürümende yaptığın yürşlerin etkisi olduğuna inanıyorum. Evde sık sık yürüş yaptığını yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Benim bugün 19. Gün olmasına rapmen tam olarak dik yürüyemiyorum. Oturmayı tercih ediyorum yürümektense Gece düz uyuyabiliyor musun? Ben hala sizlerimin altına ve sırtıma yastık alıyorum. Yan yatabilirsin demelerine rağmen yan yatamıyorum rahat olmuyo çünkü

Merhaba... Bende bugün dışarı çıktım baya düz yürümeye başladım. Birkaç gündür evde yürüyüş yapıyordum. Bu gün yürüyerek çıktım kuaföre gittim biraz bakim iyi geldi. )) ardından bi cafeye gittik çay kahve derken oturduk sınra yine yürüyerek eve geldim çok iyi geldi yaa dışarı çıkmak.
Bu arada kuafordeki kizlar zayıflamışsın dediler. Kilom aynı ama bende farkediyorum bacaklarım falan incelmiş. Demekki karnımdaki ödem çok o yüzden kilom aynı görünüyor. Bende dizimin altına ince bir yastik ve sırtımda yastıkla uyuyorum alıştım sanirim çok sorun olmuyor benim için.
Birde karnımı arada açıp bakıyorum o ödeme rağmen çok mutlu ediyor beni görüntü.

En tembel ben çıktım galiba.. benide gören zayıflamışsın diyor benimde kilom aynı çıkıyor. Yürürken göbek deliğimde bir gerilme hissediyorum malum benim göbek deliğide düzeltildi sizlerden farklı bir işlemdi. Ama gerçekten bende bu halimden çok memnunum. Bir yıllık aradan sonra kendimi yine kadın gibi hissetmeye başladım. Okuyanlar sakın eleştirmeyin bu cümlemi öğnkü o halimle tüm özgüvenimi kaybetmiştim Haftaya tekrar kontrolüm var inşallah korseden kurtulucam çünkü 3 haftamı doldurucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…