Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sana korse 3 haftanı dendi? Benim sütyen de korse de 2 ay dedi. Korse sanki iyi geliyor bana sanki karnım çok sisecekmis de izin vermiyormuş gibi hissettiriyor

Evet antibiyotik ten dolayı galiba
Ben 10günlükten beri araba sürüyorum
Çalısmaya gidiyorum Masa başı işim
Aktifim nişan dügün oldu onlarada hep gittim
Ne kadar aktif olursam o kadar vücudumun rahatladığını hissediyorum ödemim gidiyor
Siyah kancalı Korseyi 6hafta kullanacakmışım
Beyaz cırt cırtlı yı artık kullanmıyorum
Yatmakta sıkıntım yok sağ yatıyorum sol yatıyorum dümdüz yatıyorum ayak altı yastık kullanmayı
Bıraktım 5gün önce çok şükür
Sadece beni rahatsız eden karnımın hissizliği
Ve taş gibi oluşu bide hassaslık

Gerçekten çok iyi geliyor
Çok iyi yapmışsınız ben hatta ilk haftamda
Pijamalı halimden okadar sıkıldım ki
Arada elbise felan guzel kıyafet giyip aynada kendime bakıyordum motive olmak icin kendimi
Hasta modundan çıkarmak icin
İyiyim diyeceksinki iyi olasın

En tembel ben çıktım galiba.. benide gören zayıflamışsın diyor benimde kilom aynı çıkıyor. Yürürken göbek deliğimde bir gerilme hissediyorum malum benim göbek deliğide düzeltildi sizlerden farklı bir işlemdi. Ama gerçekten bende bu halimden çok mem
Sana korse 3 haftanı dendi? Benim sütyen de korse de 2 ay dedi. Korse sanki iyi geliyor bana sanki karnım çok sisecekmis de izin vermiyormuş gibi hissettiriyor
İlk başta bende öyle hissediyodum ama bugün korsesiz body giydim inanamadım ödemli
Halim eskisine bin basar. Korsesizde rahat olduğumu hissettim. Belki psikolojik. Zaten ben sadece lipo korsesi giyiyorum diğerini ilk kontrolden sonra taktırmadılar
3 hafta sonra pentiden korseli çorap alır onu giyersin demişlerdi.

Ayyy bende deniyim bari pantolon etek falan denedinmi hiç ben tayt giyiniyorum dışarı çıkarken kot falan denemedim hiç daha merak ediyorum ama cok

Ben çok acı çektim tamam dayanılmayacak gibi değildi ama katnım sızlıyodu yanıyodu ki şimdi bile öyle hissediyorum. Belki acı eşiğim çok düşüktür. Hep aynı şeyi söylüyorum gibi gelecek ama her gün en az 20dk masajdan sonra son 3 gündür daha dik yürüyorum, karnım be yağ enjeksiyonu yapılan yerlerdeki orantısızlık düzeliyor. Belkide beni bukadar zorlayan göbek deliğidir çünkü dik durunca orada gerginlik hissediyorum. Dikiş yerime bile bastırarak masaj yapıyorum. O sertlik uzın süre kalacak gibi galiba en azından birkaç ay gibi geliyo.çok rahatsız edici gerçekten

Ayyy bende deniyim bari pantolon etek falan denedinmi hiç ben tayt giyiniyorum dışarı çıkarken kot falan denemedim hiç daha merak ediyorum ama cok
Kot olmaz diye süşünüyorum ama tayt giydim, elbisede çok rahatım ve gayet güzel duruyortavsiye ederim

Kızlar iyileşen arkadaşlar ne zaman araba kullanmaya başladınız çocuklar la ben ilgileniyorum da okula bırakıp alırken birde gülerken ve hapşırırken karın kasları içerden Ağrı yapıyorsa o ne kadar sürede iyileşiyor 5. Günüm merak ettim kişiden kişiye değişir tabide

Meraba benim 17. Günüm gülerken de ağrıyor öksürük falan tutarsa kopuyor valla bide bana sporcu kasi yaptı içten korseli gibiyim .yanıyor yanıyor böyle durumlarda

biz artık kidemli olduk 19.günüm
İlk günleri hatırlamak bile istemiyorum
Çabuk iyileşmek istersen ufak ufak yürü devamlı
Ödem yapacak seyler yeme yemeğini bile tuzsuz yapmaya çalış çorbama tuz Bile koymadım
ben 10gün sonra araba sürdüm
Zor degil sürmek oturduğun yerde ama ödem
Çok olursa zorlanırsın

Teşekkür ederim Bol su içip evin içinde yürüyorum ben de hiç tuz kullanmıyorum ödemim çok az çok şükür birde yeşil elma limon tarçın karanfil zencefilli su hazırlıyorum 1 litre ara ara Onu da içiyorum 2 litrede normal su içiyorum İyiyim çok şükür Doktorum da yeşil çaya başlayabilirsin dedi Kilo vermeye de devam ediyorum mutlu olmaya başladım darısı diğer arkadaşlara

Göbek deliği tam karın germelerin hepsinde düzeltiliyor,benimde dışa çıkık görüntüsü hoş değil göbek deliğimin,mini germelerde değişmiyor göbek deliği:)

Kilo verme ameliyattan sonra kendiliğinden mi oluyor,yoksa ayrıca bişeyler mi yapıyorsunuz?benim boyum 1,71 kilom63 civarı.sizin nasıl boy kilo?

Birde kızlar ben normalde 1 senedir düzenli spor yapıyordum yediklerime dikkat ediyordum,herşey yolundaydı ama bu ameliyat tarihini aldıktan sonra stresten mi artık nedendir bilmem spora devam ediyorum ama yeme konusunda düzenim çok bozuldu.hiç doymuyor gibiyim.var mı benimki gibi bir süreç yaşayan?

Benim 173 boyum 79 kiloyla girdim fazlalığım vardı korsenin bahanesiyle azda yiyorum o yüzden vermeye devam edecem sizin ideal güzel kilonuz yazduru süper olacaksın içini ferah tut ben bayıldım göbüşümede karnımda dümdüz

Kilo verme ameliyattan sonra kendiliğinden mi oluyor,yoksa ayrıca bişeyler mi yapıyorsunuz?benim boyum 1,71 kilom63 civarı.sizin nasıl boy kilo?
Yazdurucum bu topicde kilo alanı da okudum vereni de okudum. Ben. Boy 172 kilo 64 ile girdim ameliyata. 71 kilo eve geldim ödemden.diger arkadaşlarımında anlattıkları gibi bol su ve tuzsuz yiyerek 64 e geri döndüm ama karnım hala bol ödemli. Yani kilo da vermişim demekki. Şahsen beni korse etkiliyor.sikistirinca yemek az az yedim hep

Sk black,çok motive oluyorum valla teşekkür ederim,dümdüz karın görmek rüya gibi geliyor,güle güle kullan karnını sende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…