Sana korse 3 haftanı dendi? Benim sütyen de korse de 2 ay dedi. Korse sanki iyi geliyor bana sanki karnım çok sisecekmis de izin vermiyormuş gibi hissettiriyorEn tembel ben çıktım galiba.. benide gören zayıflamışsın diyor benimde kilom aynı çıkıyor. Yürürken göbek deliğimde bir gerilme hissediyorum malum benim göbek deliğide düzeltildi sizlerden farklı bir işlemdi. Ama gerçekten bende bu halimden çok memnunum. Bir yıllık aradan sonra kendimi yine kadın gibi hissetmeye başladım. Okuyanlar sakın eleştirmeyin bu cümlemi öğnkü o halimle tüm özgüvenimi kaybetmiştimHaftaya tekrar kontrolüm var inşallah korseden kurtulucam çünkü 3 haftamı doldurucam.
Cok guzel bulmuşsunuz ben oturduğum yerde bulamadım o yüzden netten sipariş verdimTeşekkür ederim onuda denemek istiyorum. Eczanede bıldum şimdi çeşitleri varmış. Size önerilen detox çayı diye geçiyor sanırım
Evet antibiyotik ten dolayı galibaBu
arada o akıntının nedeni kullandıımız antibiyotikler. Vajinal mantara sebep oluyorlar. Dik yürümende yaptığın yürşlerin etkisi olduğuna inanıyorum. Evde sık sık yürüş yaptığını yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Benim bugün 19. Gün olmasına rapmen tam olarak dik yürüyemiyorum. Oturmayı tercih ediyorum yürümektenseGece düz uyuyabiliyor musun? Ben hala sizlerimin altına ve sırtıma yastık alıyorum. Yan yatabilirsin demelerine rağmen yan yatamıyorum rahat olmuyo çünkü
Gerçekten çok iyi geliyorMerhaba... Bende bugün dışarı çıktım baya düz yürümeye başladım. Birkaç gündür evde yürüyüş yapıyordum. Bu gün yürüyerek çıktım kuaföre gittim biraz bakim iyi geldi. )) ardından bi cafeye gittik çay kahve derken oturduk sınra yine yürüyerek eve geldim çok iyi geldi yaa dışarı çıkmak.
Bu arada kuafordeki kizlar zayıflamışsın dediler. Kilom aynı ama bende farkediyorum bacaklarım falan incelmiş. Demekki karnımdaki ödem çok o yüzden kilom aynı görünüyor. Bende dizimin altına ince bir yastik ve sırtımda yastıkla uyuyorum alıştım sanirim çok sorun olmuyor benim için.
Birde karnımı arada açıp bakıyorum o ödeme rağmen çok mutlu ediyor beni görüntü.
En tembel ben çıktım galiba.. benide gören zayıflamışsın diyor benimde kilom aynı çıkıyor. Yürürken göbek deliğimde bir gerilme hissediyorum malum benim göbek deliğide düzeltildi sizlerden farklı bir işlemdi. Ama gerçekten bende bu halimden çok memMerhaba... Bende bugün dışarı çıktım baya düz yürümeye başladım. Birkaç gündür evde yürüyüş yapıyordum. Bu gün yürüyerek çıktım kuaföre gittim biraz bakim iyi geldi. )) ardından bi cafeye gittik çay kahve derken oturduk sınra yine yürüyerek eve geldim çok iyi geldi yaa dışarı çıkmak.
Bu arada kuafordeki kizlar zayıflamışsın dediler. Kilom aynı ama bende farkediyorum bacaklarım falan incelmiş. Demekki karnımdaki ödem çok o yüzden kilom aynı görünüyor. Bende dizimin altına ince bir yastik ve sırtımda yastıkla uyuyorum alıştım sanirim çok sorun olmuyor benim için.
Birde karnımı arada açıp bakıyorum o ödeme rağmen çok mutlu ediyor beni görüntü.
İlk başta bende öyle hissediyodum ama bugün korsesiz body giydim inanamadım ödemliSana korse 3 haftanı dendi? Benim sütyen de korse de 2 ay dedi. Korse sanki iyi geliyor bana sanki karnım çok sisecekmis de izin vermiyormuş gibi hissettiriyor
Ayyy bende deniyim bari pantolon etek falan denedinmi hiç ben tayt giyiniyorum dışarı çıkarken kot falan denemedim hiç daha merak ediyorum ama cokEn tembel ben çıktım galiba.. benide gören zayıflamışsın diyor benimde kilom aynı çıkıyor. Yürürken göbek deliğimde bir gerilme hissediyorum malum benim göbek deliğide düzeltildi sizlerden farklı bir işlemdi. Ama gerçekten bende bu halimden çok mem
İlk başta bende öyle hissediyodum ama bugün korsesiz body giydim inanamadım ödemli
Halim eskisine bin basar. Korsesizde rahat olduğumu hissettim. Belki psikolojik. Zaten ben sadece lipo korsesi giyiyorum diğerini ilk kontrolden sonra taktırmadılar
3 hafta sonra pentiden korseli çorap alır onu giyersin demişlerdi.
Ben çok acı çektim tamam dayanılmayacak gibi değildi ama katnım sızlıyodu yanıyodu ki şimdi bile öyle hissediyorum. Belki acı eşiğim çok düşüktür. Hep aynı şeyi söylüyorum gibi gelecek ama her gün en az 20dk masajdan sonra son 3 gündür daha dik yürüyorum, karnım be yağ enjeksiyonu yapılan yerlerdeki orantısızlık düzeliyor. Belkide beni bukadar zorlayan göbek deliğidir çünkü dik durunca orada gerginlik hissediyorum. Dikiş yerime bile bastırarak masaj yapıyorum. O sertlik uzın süre kalacak gibi galiba en azından birkaç ay gibi geliyo.çok rahatsız edici gerçektenEvet antibiyotik ten dolayı galiba
Ben 10günlükten beri araba sürüyorum
Çalısmaya gidiyorum Masa başı işim
Aktifim nişan dügün oldu onlarada hep gittim
Ne kadar aktif olursam o kadar vücudumun rahatladığını hissediyorum ödemim gidiyor
Siyah kancalı Korseyi 6hafta kullanacakmışım
Beyaz cırt cırtlı yı artık kullanmıyorum
Yatmakta sıkıntım yok sağ yatıyorum sol yatıyorum dümdüz yatıyorum ayak altı yastık kullanmayı
Bıraktım 5gün önce çok şükür
Sadece beni rahatsız eden karnımın hissizliği
Ve taş gibi oluşu bide hassaslık
Kot olmaz diye süşünüyorum ama tayt giydim, elbisede çok rahatım ve gayet güzel duruyortavsiye ederimAyyy bende deniyim bari pantolon etek falan denedinmi hiç ben tayt giyiniyorum dışarı çıkarken kot falan denemedim hiç daha merak ediyorum ama cok
Meraba benim 17. Günüm gülerken de ağrıyor öksürük falan tutarsa kopuyor valla bide bana sporcu kasi yaptı içten korseli gibiyim .yanıyor yanıyor böyle durumlardaKızlar iyileşen arkadaşlar ne zaman araba kullanmaya başladınız çocuklar la ben ilgileniyorum da okula bırakıp alırken birde gülerken ve hapşırırken karın kasları içerden Ağrı yapıyorsa o ne kadar sürede iyileşiyor 5. Günüm merak ettim kişiden kişiye değişir tabide
Kızlar iyileşen arkadaşlar ne zaman araba kullanmaya başladınız çocuklar la ben ilgileniyorum da okula bırakıp alırken birde gülerken ve hapşırırken karın kasları içerden Ağrı yapıyorsa o ne kadar sürede iyileşiyor 5. Günüm merak ettim kişiden kişiye değişir tabide[/QUOTE
biz artık kidemli olduk 19.günümKızlar iyileşen arkadaşlar ne zaman araba kullanmaya başladınız çocuklar la ben ilgileniyorum da okula bırakıp alırken birde gülerken ve hapşırırken karın kasları içerden Ağrı yapıyorsa o ne kadar sürede iyileşiyor 5. Günüm merak ettim kişiden kişiye değişir tabide
Göbek deliği tam karın germelerin hepsinde düzeltiliyor,benimde dışa çıkık görüntüsü hoş değil göbek deliğimin,mini germelerde değişmiyor göbek deliği:)En tembel ben çıktım galiba.. benide gören zayıflamışsın diyor benimde kilom aynı çıkıyor. Yürürken göbek deliğimde bir gerilme hissediyorum malum benim göbek deliğide düzeltildi sizlerden farklı bir işlemdi. Ama gerçekten bende bu halimden çok memnunum. Bir yıllık aradan sonra kendimi yine kadın gibi hissetmeye başladım. Okuyanlar sakın eleştirmeyin bu cümlemi öğnkü o halimle tüm özgüvenimi kaybetmiştimHaftaya tekrar kontrolüm var inşallah korseden kurtulucam çünkü 3 haftamı doldurucam.
Kilo verme ameliyattan sonra kendiliğinden mi oluyor,yoksa ayrıca bişeyler mi yapıyorsunuz?benim boyum 1,71 kilom63 civarı.sizin nasıl boy kilo?Teşekkür ederim Bol su içip evin içinde yürüyorum ben de hiç tuz kullanmıyorum ödemim çok az çok şükür birde yeşil elma limon tarçın karanfil zencefilli su hazırlıyorum 1 litre ara ara Onu da içiyorum 2 litrede normal su içiyorum İyiyim çok şükür Doktorum da yeşil çaya başlayabilirsin dedi Kilo vermeye de devam ediyorum mutlu olmaya başladım darısı diğer arkadaşlara
Yazdurucum bu topicde kilo alanı da okudum vereni de okudum. Ben. Boy 172 kilo 64 ile girdim ameliyata. 71 kilo eve geldim ödemden.diger arkadaşlarımında anlattıkları gibi bol su ve tuzsuz yiyerek 64 e geri döndüm ama karnım hala bol ödemli. Yani kilo da vermişim demekki. Şahsen beni korse etkiliyor.sikistirinca yemek az az yedim hepKilo verme ameliyattan sonra kendiliğinden mi oluyor,yoksa ayrıca bişeyler mi yapıyorsunuz?benim boyum 1,71 kilom63 civarı.sizin nasıl boy kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?