Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ödem çok ,benim vücudumda ödeme çok yatkın,sabahları sürekli yeşil smoti yaparım,şu anda bile yapıyorum.ameliyattan sonra izin verirlerse devam ederim artık.inşallh kilo almam ya rubi.
 
Ay sorma meryemhane bende dün gece meme sayfasında 1 gün önce ameliyat olmus bir arkadaşa moral vermeye çalışırken buldum kendimi )). Sonrada şükrettim yıllarca bekledim oldu sonunda diye.
 
Ödem çok ,benim vücudumda ödeme çok yatkın,sabahları sürekli yeşil smoti yaparım,şu anda bile yapıyorum.ameliyattan sonra izin verirlerse devam ederim artık.inşallh kilo almam ya rubi.
Almazsın inan bana yemek getirmeseler aklıma gelmiyordu. Zaten kilo fazlan yok ödemli gelirsin eve onu aticam derken kilo bile veriyorsun inan bana. Bu arada ben ağır spor yapmam ama kendimi bildim bileli sabah yürüyüşlerim vardır. Kar yağmur sıcak farketmez giderdim ama ameliyattan 20 gün ince bıraktım hasta olursam ameliyat tarihimi ertelerler diye korktugumdan
 
Bende yılbaşına kadar spora devam sonra dondurucam kaydımı ,bende bu ameliyattan sonra kilo verme konusunda daha istekli olacağımı düşünüyorum,inşallah herşey yolunda gider.
 
Arabayı bilmiyorumda öküsrme hapşurmayı 2. Hafta kontrolümde sormuştum zarar görür mü iç dikişler diye kaynadı artık bir şey olmaz demişlerdi. Acısını soruyorsan dedikleri uzun süre devam edecek galiba
 
Göbek deliği tam karın germelerin hepsinde düzeltiliyor,benimde dışa çıkık görüntüsü hoş değil göbek deliğimin,mini germelerde değişmiyor göbek deliği:)
Evet hepsinde yeniden şekillendiriliyor ama yeni göbek deliği gerilen deriye açılıp göbek oradan çıkarılıp dikiliyor. Benimki extra bir işlem gördü yani ben karın germe olmasam bile göbek deliğim ameliyat edilip yeniden form verilecekti. Şu ana kadar benim göbek deliğim gibi bir göbek görmedim. Bilmiyorum benim resimlerimi gördünüz mü? Kocaman ve dışarı fırlamış bir göbek şuanda minnacık
 
Evet hem minnacık hem çok güzel )
 
Benimde göbek deliğimde deformasyon var ama doğuştan,doğumdan sonra iyice kötüleşti.inşallah benimkide güzel olur:)
 
Bende senin gibiyim yazduru yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama ameliyat tarihi aldığımdan beri ne yersem yarıyor napıcam bilmiyorum
Sporda yapıyorun İnş güzel geçer ameliyatlarımız güzel sonuçlar alırız
 
Stres etkiledi sanırım bizi.
 
Peşpeşe tarihlerimiz diye hatırlıyorum benim 10 Ocak Perşembe saat 8:00 de
Benim 11 ocak cuma ama benden önce bir gözkapağı ameliyatı varmış.ben özellikle tarih belirttim doktora.sağolsun oda kabul etti.2.sırada beni alacak.ama kısa bir ameliyat benden önceki.
 
Arkadaşlar umarım herkez iyidir.

Yaaa kızlar burda kol germe de yaptıran varmı. Ben hem kol ve karın oldum ya.
Kollarım çok zorluyor beni kesiler ağrıyor alsilna sadece sol kolum. Ne zaman rahatlicak bu kollar? Amelyat günü 26 Kasımdı.
 
Kizlar günlerdir bakiniyorum ama cok kararsizim. Ankara ya da istanbul da gidip de memnun kaldiginiz hatta kesin ona gidin diyebileceginiz bir doktor var mi?
Karin germe ve meme estetigi olmak istiyorum ama cok kararsizim. Hasan findik a baktim enerjisi tutmadi, bir diger doktordan haber bekliyorum. Ama tavsiye alsam daha kolay ilerlerim gibi geliyor. Var mi tavsiyeleriniz?
 
Son düzenleme:
Ben 4 doktorla yüzyüze gidip görüştüm sadece Bülent Tekerekoğlu aklıma yattı kısmet olursa 10 ocakta tam 1 ay sonra ameliyat olucam hocanın instagram sayfasıda wAr bakabilirsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…