Ödem çok ,benim vücudumda ödeme çok yatkın,sabahları sürekli yeşil smoti yaparım,şu anda bile yapıyorum.ameliyattan sonra izin verirlerse devam ederim artık.inşallh kilo almam ya rubi.Yazdurucum bu topicde kilo alanı da okudum vereni de okudum. Ben. Boy 172 kilo 64 ile girdim ameliyata. 71 kilo eve geldim ödemden.diger arkadaşlarımında anlattıkları gibi bol su ve tuzsuz yiyerek 64 e geri döndüm ama karnım hala bol ödemli. Yani kilo da vermişim demekki. Şahsen beni korse etkiliyor.sikistirinca yemek az az yedim hep
Ay sorma meryemhane bende dün gece meme sayfasında 1 gün önce ameliyat olmus bir arkadaşa moral vermeye çalışırken buldum kendimi )). Sonrada şükrettim yıllarca bekledim oldu sonunda diye.biz artık kidemli olduk 19.günüm
İlk günleri hatırlamak bile istemiyorum
Çabuk iyileşmek istersen ufak ufak yürü devamlı
Ödem yapacak seyler yeme yemeğini bile tuzsuz yapmaya çalış çorbama tuz Bile koymadım
ben 10gün sonra araba sürdüm
Zor degil sürmek oturduğun yerde ama ödem
Çok olursa zorlanırsın
Almazsın inan bana yemek getirmeseler aklıma gelmiyordu. Zaten kilo fazlan yok ödemli gelirsin eve onu aticam derken kilo bile veriyorsun inan bana. Bu arada ben ağır spor yapmam ama kendimi bildim bileli sabah yürüyüşlerim vardır. Kar yağmur sıcak farketmez giderdim ama ameliyattan 20 gün ince bıraktım hasta olursam ameliyat tarihimi ertelerler diye korktugumdanÖdem çok ,benim vücudumda ödeme çok yatkın,sabahları sürekli yeşil smoti yaparım,şu anda bile yapıyorum.ameliyattan sonra izin verirlerse devam ederim artık.inşallh kilo almam ya rubi.
Bende yılbaşına kadar spora devam sonra dondurucam kaydımı ,bende bu ameliyattan sonra kilo verme konusunda daha istekli olacağımı düşünüyorum,inşallah herşey yolunda gider.Almazsın inan bana yemek getirmeseler aklıma gelmiyordu. Zaten kilo fazlan yok ödemli gelirsin eve onu aticam derken kilo bile veriyorsun inan bana. Bu arada ben ağır spor yapmam ama kendimi bildim bileli sabah yürüyüşlerim vardır. Kar yağmur sıcak farketmez giderdim ama ameliyattan 20 gün ince bıraktım hasta olursam ameliyat tarihimi ertelerler diye korktugumdan
Arabayı bilmiyorumda öküsrme hapşurmayı 2. Hafta kontrolümde sormuştum zarar görür mü iç dikişler diye kaynadı artık bir şey olmaz demişlerdi. Acısını soruyorsan dedikleri uzun süre devam edecek galibaKızlar iyileşen arkadaşlar ne zaman araba kullanmaya başladınız çocuklar la ben ilgileniyorum da okula bırakıp alırken birde gülerken ve hapşırırken karın kasları içerden Ağrı yapıyorsa o ne kadar sürede iyileşiyor 5. Günüm merak ettim kişiden kişiye değişir tabide
Evet hepsinde yeniden şekillendiriliyor ama yeni göbek deliği gerilen deriye açılıp göbek oradan çıkarılıp dikiliyor. Benimki extra bir işlem gördü yani ben karın germe olmasam bile göbek deliğim ameliyat edilip yeniden form verilecekti. Şu ana kadar benim göbek deliğim gibi bir göbek görmedim. Bilmiyorum benim resimlerimi gördünüz mü? Kocaman ve dışarı fırlamış bir göbek şuanda minnacıkGöbek deliği tam karın germelerin hepsinde düzeltiliyor,benimde dışa çıkık görüntüsü hoş değil göbek deliğimin,mini germelerde değişmiyor göbek deliği:)
Evet hem minnacık hem çok güzel )Evet hepsinde yeniden şekillendiriliyor ama yeni göbek deliği gerilen deriye açılıp göbek oradan çıkarılıp dikiliyor. Benimki extra bir işlem gördü yani ben karın germe olmasam bile göbek deliğim ameliyat edilip yeniden form verilecekti. Şu ana kadar benim göbek deliğim gibi bir göbek görmedim. Bilmiyorum benim resimlerimi gördünüz mü? Kocaman ve dışarı fırlamış bir göbek şuanda minnacık
Benimde göbek deliğimde deformasyon var ama doğuştan,doğumdan sonra iyice kötüleşti.inşallah benimkide güzel olur:)Evet hepsinde yeniden şekillendiriliyor ama yeni göbek deliği gerilen deriye açılıp göbek oradan çıkarılıp dikiliyor. Benimki extra bir işlem gördü yani ben karın germe olmasam bile göbek deliğim ameliyat edilip yeniden form verilecekti. Şu ana kadar benim göbek deliğim gibi bir göbek görmedim. Bilmiyorum benim resimlerimi gördünüz mü? Kocaman ve dışarı fırlamış bir göbek şuanda minnacık
Bende senin gibiyim yazduru yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama ameliyat tarihi aldığımdan beri ne yersem yarıyor napıcam bilmiyorumBirde kızlar ben normalde 1 senedir düzenli spor yapıyordum yediklerime dikkat ediyordum,herşey yolundaydı ama bu ameliyat tarihini aldıktan sonra stresten mi artık nedendir bilmem spora devam ediyorum ama yeme konusunda düzenim çok bozuldu.hiç doymuyor gibiyim.var mı benimki gibi bir süreç yaşayan?
Stres etkiledi sanırım bizi.Bende senin gibiyim yazduru yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama ameliyat tarihi aldığımdan beri ne yersem yarıyor napıcam bilmiyorum
Sporda yapıyorun İnş güzel geçer ameliyatlarımız güzel sonuçlar alırız
Peşpeşe tarihlerimiz diye hatırlıyorum benim 10 Ocak Perşembe saat 8:00 deStres etkiledi sanırım bizi.
Hiç merak etme eskisi gibi olmayacağı kesinBenimde göbek deliğimde deformasyon var ama doğuştan,doğumdan sonra iyice kötüleşti.inşallah benimkide güzel olur:)
Benim 11 ocak cuma ama benden önce bir gözkapağı ameliyatı varmış.ben özellikle tarih belirttim doktora.sağolsun oda kabul etti.2.sırada beni alacak.ama kısa bir ameliyat benden önceki.Peşpeşe tarihlerimiz diye hatırlıyorum benim 10 Ocak Perşembe saat 8:00 de
Bi aksilik olmazsa beni erkenden alıcakBenim 11 ocak cuma ama benden önce bir gözkapağı ameliyatı varmış.ben özellikle tarih belirttim doktora.sağolsun oda kabul etti.2.sırada beni alacak.ama kısa bir ameliyat benden önceki.
Biz kurtulduk darısı başınızaBi aksilik olmazsa beni erkenden alıcak
2 gece kalıcam hastanede
Amin inş rabbim izniyleBiz kurtulduk darısı başınıza
Allahım kolay eylesin ınsallah
Bende 2gece kaldım nerde olacaksınız
Ben 4 doktorla yüzyüze gidip görüştüm sadece Bülent Tekerekoğlu aklıma yattı kısmet olursa 10 ocakta tam 1 ay sonra ameliyat olucam hocanın instagram sayfasıda wAr bakabilirsinKizlar günlerdik bakiniyorum ama cok kararsizim. Ankara ya da istanbul da gidip de memnun kaldiginiz hatta kesin ona gidin diyebileceginiz bir doktor var mi?
Karin germe ve meme estetigi olmak istiyorum ama cok kararsizim. Hasan findik a baktim enerjisi tutmadi, bir diger doktordan haber bekliyorum. Ama tavsiye alsam daha kolay ilerlerim gibi geliyor. Var mi tavsiyeleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?