- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Ben 4 doktorla yüzyüze gidip görüştüm sadece Bülent Tekerekoğlu aklıma yattı kısmet olursa 10 ocakta tam 1 ay sonra ameliyat olucam hocanın instagram sayfasıda wAr bakabilirsin
Arkadaşlar umarım herkez iyidir.
Yaaa kızlar burda kol germe de yaptıran varmı. Ben hem kol ve karın oldum ya.
Kollarım çok zorluyor beni kesiler ağrıyor alsilna sadece sol kolum. Ne zaman rahatlicak bu kollar? Amelyat günü 26 Kasımdı.
Biz iki arkadaş gittik arkadaşımda gögüs büyütme yapıcaktı tüm doktorlara ikimiz birlikte gittik Bülent bey hariç tüm doktorlar ameliyat hemen erttesi gün ameliyat yapabilicekleri söyledi ama Bülent bey derisinin daha esniceğini şuan ameliyat olursa tekrar sarkacağını ve 1 ila 1,5 yıl beklemesi gerektiğini söylediPeki karar verirken ne etkili oldu, acikcasi instagramina daha önce bakmistim ve karar verememistim. Sizin konustugunuzda hissettiginiz neydi ?
Biz iki arkadaş gittik arkadaşımda gögüs büyütme yapıcaktı tüm doktorlara ikimiz birlikte gittik Bülent bey hariç tüm doktorlar ameliyat hemen erttesi gün ameliyat yapabilicekleri söyledi ama Bülent bey derisinin daha esniceğini şuan ameliyat olursa tekrar sarkacağını ve 1 ila 1,5 yıl beklemesi gerektiğini söyledi
Bundan önce hiçbir doktor söylememişti bunu ona ve şuan beklemeğe aldı
Benim içinde ben eylülde bıraktım emzirmeyi tüm doktorlar hemen yapabiliceklerini hatta emzirmeye 2 gün ara verip bile dewam edebilirsin demişlerdi Bülent bey ise en az 3 ay beklemem gerektiğini anne hormonlarının emzirmeyi bıraktıkdan sonra oturması zaman alıyormuş oyüzden Ocak ayına verdi
Bu söyledikleri beni ikna etti
Melse sende de biraz stres korku var mı?Amin inş rabbim izniyle
Ben istanbul da Balat hastanesin Dr Bülent Tekerekoğlu na olucam kısmet olursa
Tabii herşeyi paylaşıcam burdaBen de leyla hanimin sekreteriyle telefonda görüstügümde emtirmeden alti ay sonra yapilabilecegini söyledi. Aynan bu dedikleriniz benim icin de önemli. Ben sizin güzel haberlerinizi bekliyorum, memnun kalirsaniz doktorunuzdan bir randevu da ben alirim. Dottor secimi en zoruymus onu anladim
Bugün tam 1 Ayım war ameliyat aMelse sende de biraz stres korku var mı?
Bendede bu korkular vardı karar verdim ve bi haftaBugün tam 1 Ayım war ameliyat a
heyecan we stres war korku olarak iki tane kızım war ameliyat a bişeyler ters. Gider bana bişey olursa korkusu war
Ay aynen bendekide aynı korku,yalnız olmamak sevindirdi.inşşlh herkes,sen ve ben içinde herşey yolunda gider:)Bugün tam 1 Ayım war ameliyat a
heyecan we stres war korku olarak iki tane kızım war ameliyat a bişeyler ters. Gider bana bişey olursa korkusu war
Evey daha 1 ay var.süre çok uzun.ben artık araştırmıyorum .sadece buraya yazıyorum.bu bana çok iyi geliyor.yalnız hissetmiyorum kendimi.Bendede bu korkular vardı karar verdim ve bi hafta
Sonra ameliyat oldum o bi hafta bile çok zor geçti
Benim icin onu araştır bunu araştır o bunu dedi
Şu bunu dedi öğrendikçe daha çok korktum
Sizin
Daha varmış oyuzden şimdiden
Çok düşünmemeye çalışın
Yoksa korkularınıza endişelerinize engel olamazsınız
Hersey olacağına varır
Hersey insallah guzel olur
Herkesin Hakkın en hayırlısı olsunAy aynen bendekide aynı korku,yalnız olmamak sevindirdi.inşşlh herkes,sen ve ben içinde herşey yolunda gider:)
Geçmış olsun iyi günlerde kullanınArkadaşlar merhaba,yaklaşık iki üç aydir okumadigim yazi kalmadi ve burada yazilanlar da dahil.karin geeme ameliyati olmaya karar vermistim ama hem guvenilecek dr.hem de iyilesme suresi ve tabiki sigara:))Nihayet ameliyat oldum bugün7.günum.9 Eylul Üni'de Adnan Menderes'e ameliyat oldum.Evet ilk gun ve ertesi gün agrı oluyor ama olecek kadar degil.4 gun yattim hastanede çünkü drenlerim surekli doluyordu.Bugün pansumana gittim ve yaraya baktim öyle burada bahsedildigi gibi ne bir morluk ne de acayip bir şislik yokmuş ve dr bana evde antibiyitik krem kullanmama bile gerek olmadigink soyledi.persembe günü gidip yani onuncu gün bantlarida cikartacagim.En buyuk korkum ise sigara.son geceye kadar ictim hastaneden cikinca da basladim ama abarti olmadan ve gunde beş lt ye yakin su ictim bolca evde turladim.bence sezeryanla cok bir fark yok tek sorun liposeksın yapilan yanlarim biraz agriyordu.iyi bir hekime gittiniz mi her sey cillop anlayacaginiz:))
Geçmiş olsun sizede ben sigarayı 2 ay önceden bıraktım ameliyat olalı 18 gün oldu içmiyorum 2 ay kadar içmeyi düşünmüyorum çünkü dikişlerime zarar vermesini ve izlerimin daha belli olmasını istemiyorum.iyice iyilessinde ondan sonra yine içerim sanirim.Arkadaşlar merhaba,yaklaşık iki üç aydir okumadigim yazi kalmadi ve burada yazilanlar da dahil.karin geeme ameliyati olmaya karar vermistim ama hem guvenilecek dr.hem de iyilesme suresi ve tabiki sigara:))Nihayet ameliyat oldum bugün7.günum.9 Eylul Üni'de Adnan Menderes'e ameliyat oldum.Evet ilk gun ve ertesi gün agrı oluyor ama olecek kadar degil.4 gun yattim hastanede çünkü drenlerim surekli doluyordu.Bugün pansumana gittim ve yaraya baktim öyle burada bahsedildigi gibi ne bir morluk ne de acayip bir şislik yokmuş ve dr bana evde antibiyitik krem kullanmama bile gerek olmadigink soyledi.persembe günü gidip yani onuncu gün bantlarida cikartacagim.En buyuk korkum ise sigara.son geceye kadar ictim hastaneden cikinca da basladim ama abarti olmadan ve gunde beş lt ye yakin su ictim bolca evde turladim.bence sezeryanla cok bir fark yok tek sorun liposeksın yapilan yanlarim biraz agriyordu.iyi bir hekime gittiniz mi her sey cillop anlayacaginiz:))
Onu nasil yapacagimi bilmiyorum inanin ki ve dikisleriniz ne durumda yani mesela.kot pantolon giyebiliyor musunuz veya çok.mu belirginlerGeçmiş olsun sizede ben sigarayı 2 ay önceden bıraktım ameliyat olalı 18 gün oldu içmiyorum 2 ay kadar içmeyi düşünmüyorum çünkü dikişlerime zarar vermesini ve izlerimin daha belli olmasını istemiyorum.iyice iyilessinde ondan sonra yine içerim sanirim.
Sorunsuz bir süreç geçirirsiniz sizde insallah foto yukleyecekmisiniz bu arada ?
Siz yüklediniz mi çok merak ediyorum ne durumdasınız ki benim halen pansumanliOnu nasil yapacagimi bilmiyorum inanin ki ve dikisleriniz ne durumda yani mesela.kot pantolon giyebiliyor musunuz veya çok.mu belirginler
Ben sizi izlemeye alıyım gorebilirsiniz o zaman fotoyuOnu nasil yapacagimi bilmiyorum inanin ki ve dikisleriniz ne durumda yani mesela.kot pantolon giyebiliyor musunuz veya çok.mu belirginler
Ben sizi izlemeye alıyım gorebilirsiniz o zaman fotoyu
Henüz pantolon falan giymiyorum esofman tayt la idare ediyorum korseyle pantolon zor olur. Henüz ise de baslamadigim için sorun olmuyor.dikislerim göğüslerimdekiler alındı o kadar inceki hiç belli olmuyor. Karnımda da cok ince gorunuyor i sallah kalinlasmaz. Ustunde bantlar var karnimda[/QUOTE
Saolun daha da iyi olacak insallah. Benim çatlaklarım vardı ama hepsi alınan bölgedeydi. Ben 46 kilo verdiğim için sarkmıştı karnım ama yağlı değildi. Fazlalığı alınca hiç çatlak kalmadı gerçekten. Sizde foto ekleyince haber verirseniz bakarız. ))Evet gördum gayet guzel gorunüyor ama sizin catlaklariniz yokmuş önceden doğru mu?Benim catlaklarim fazlaydi gobegim yok deneck kadar azdı zaten ki ben zayifim hayatim boyunca hamileleik disinda kilo alamadim maalesef bundan dolayida sarkan derim fazla olmadigi için catlaklarimin bir kismi kaldi.Sadece sezaryan izim cirkindi ve orada sapka gibi odem vardi en cokta bu sebepten eliyat oldum.Hele bantlar falan ciksin bakayim yapabilirsem foto atarim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?