Bu yazdıklarının aynisi bendede oluyor. Ben Bu sürecin normal olduğunu düşünüyorum. Her gün dışarı çıkıyorum cumartesiden beri. Normalde ben gunde 14 15000 adim atarım su anda 3500 adim ortalama atıyorum bunu yavaş yavaş arttiricam. Ama dediğin gibi azda olsa eğik yürüyorum. Dik yürümeye çalışırsam canım açıyor mide bölgemde yavaş yavaş açılacaktır o gerginlikArkadaşlar hep konuşuyoruz herkeste süreç aynı ilerlemiyor diye ama benim bugün 23. Günüm ve hala tam olarak dik yürüyemiyorum. 15 derece falan eğik yürüyorum. Tam dik durunca mide ve göbek çevresinde gerginlik oluyor. Bir problemmi var bende acabaödemimde hala inmedi. Yarın kontrolüm var
Sonradan kalınlaşma oluyormuyumuş,varsa öyle bişey neden oluyor bilginiz var mı?Ben sizi izlemeye alıyım gorebilirsiniz o zaman fotoyu
Henüz pantolon falan giymiyorum esofman tayt la idare ediyorum korseyle pantolon zor olur. Henüz ise de baslamadigim için sorun olmuyor.dikislerim göğüslerimdekiler alındı o kadar inceki hiç belli olmuyor. Karnımda da cok ince gorunuyor i sallah kalinlasmaz. Ustunde bantlar var karnimda
Evet ilk etapta dikişler çok ince oluyor ama sonra biraz senin cilt yapın önemli sigara önemli birde benim doktorumun söylediğini söylüyorum çok çabuk dik yürümeye çalışırsan dinlenmezsen ben iyileştim deyip dikkat etmezsen kalinlasiyormus. Birde tabii iz bantları falan kullanicazSonradan kalınlaşma oluyormuyumuş,varsa öyle bişey neden oluyor bilginiz var mı?
Ben çok yürümüyorum günde kaç adım attığımla ilgili hiçbir fikrim yok. Bebeğim olduğu için bütün gün evdeyimBu yazdıklarının aynisi bendede oluyor. Ben Bu sürecin normal olduğunu düşünüyorum. Her gün dışarı çıkıyorum cumartesiden beri. Normalde ben gunde 14 15000 adim atarım su anda 3500 adim ortalama atıyorum bunu yavaş yavaş arttiricam. Ama dediğin gibi azda olsa eğik yürüyorum. Dik yürümeye çalışırsam canım açıyor mide bölgemde yavaş yavaş açılacaktır o gerginlik
Kol korsesi yok her doktorum değişik yöntemleri var. Benim doktor istemedi kan dolaşımını engeller diye. Kesimlerin güzel iyileşmesi için. Cevabın için çok teşekkür ederim demeki zormuşKol çok zor ya benim minik germe olduğu halde kolda çok zorlanmıştım karın germeden zor geldi bana, kol kullanmasan olmuyor hareket ettikçe kesi yeri ağrısı sızlaması gerginliği uzun sürmüştü , çok kullanma demşti doktorum ama nasıl kullanmayacaksın kol el , korse varmı kolunda onu çıkarma doktorun çıkar diyene kadar, kolun iyileşmesi bende uzun sürdü
Ben Istanbulda OP. Dr. Ercan Demiray a oldum ve çok memnun kaldım. Bugün 15. Gün ameliyat dan sonra. Daha pek çok iş göremiyorum evde annem yardım ediyor. İse de dönemedim ama benim işim zor masa başı değil yani. 7 gün sonra uçağa binip almanyaya döndüm. Bence Bi iletişime gir internette bulabilirsin kendisini. Bide bisey eklemek istiyorum instramgram da çok reklam yapan doktorlara kanmayın. Normalinde sıkı ve professionell çalışan doktorların öyle şeylere vakti olmaz bence. Bazıları da dönderip çevirip aynı resimleri koyuyorlar.Kizlar günlerdir bakiniyorum ama cok kararsizim. Ankara ya da istanbul da gidip de memnun kaldiginiz hatta kesin ona gidin diyebileceginiz bir doktor var mi?
Karin germe ve meme estetigi olmak istiyorum ama cok kararsizim. Hasan findik a baktim enerjisi tutmadi, bir diger doktordan haber bekliyorum. Ama tavsiye alsam daha kolay ilerlerim gibi geliyor. Var mi tavsiyeleriniz?
Bende iyilesemedimArkadaşlar hep konuşuyoruz herkeste süreç aynı ilerlemiyor diye ama benim bugün 23. Günüm ve hala tam olarak dik yürüyemiyorum. 15 derece falan eğik yürüyorum. Tam dik durunca mide ve göbek çevresinde gerginlik oluyor. Bir problemmi var bende acabaödemimde hala inmedi. Yarın kontrolüm var
Sigara içmiyorum da,ev işleri konusunda biraz takıntılıyım,kendimi zorlarım diye korkuyordum ama dr öyle demiş madem kendimi tutucam mecbur dayanırım.sonucun güzel olması daha önemli.Evet ilk etapta dikişler çok ince oluyor ama sonra biraz senin cilt yapın önemli sigara önemli birde benim doktorumun söylediğini söylüyorum çok çabuk dik yürümeye çalışırsan dinlenmezsen ben iyileştim deyip dikkat etmezsen kalinlasiyormus. Birde tabii iz bantları falan kullanicaz
Ben Istanbulda OP. Dr. Ercan Demiray a oldum ve çok memnun kaldım. Bugün 15. Gün ameliyat dan sonra. Daha pek çok iş göremiyorum evde annem yardım ediyor. İse de dönemedim ama benim işim zor masa başı değil yani. 7 gün sonra uçağa binip almanyaya döndüm. Bence Bi iletişime gir internette bulabilirsin kendisini. Bide bisey eklemek istiyorum instramgram da çok reklam yapan doktorlara kanmayın. Normalinde sıkı ve professionell çalışan doktorların öyle şeylere vakti olmaz bence. Bazıları da dönderip çevirip aynı resimleri koyuyorlar.
SiDen gelen cevaplar kendimi iyi hissettiriyor. Çok teşekkür ederim. Benim dikişlerimde hala bant var 2 günde bir değiştiriyorum batikonla temizledikten sonra. Bana henüz iz kremi verilmedi. Haklısın sabretmek lazım ama dr un söylediği süreleri düşününce iyileşme çok yavaş gibi geliyor. Ben hala 6 hafta sonunda çocuğumu kaldırabileceğime, yüzebileceğime inanmıyorum. Sanki ameliyat öncesi gibi rahat hareket etmek aylar alacak gibi.Bende iyilesemedim
Yanlız değilsin arkadasım
Sakın kötü düşünme
Senin ödemin çok olmuş bence ondan dolayı
Dik yürüyemiyorsun o inince daha rahat edeceksin
ınsallah
Günde iki defa kantorun yag sürüyorum Masajla
İki defa iz giderici krem
bende dik yürüyorum ama eve gelince
Biraz yamultuyorum kendimi oda rahat hissettiğim icin Gerginlik çok var karnımda
Karnımın içi kaslarım hala yanıyor gibi
Doktora sordum sporcu liposu yaptım kaslarını çok diktim
Dedi oyuzden agrın olabilir
Sende demiştin aynı seyleri
Oyuzden bize düşen sabır ınsallah
Evet bana nedense cok reklam yapan doktorlar negatif bir enerji veriyor. O yüzden karar vermedim. Dr Leyla Arvas sindi bir tek icime. Ortalama bir fiyat aldim ama hayli yüksek. Siz Almanya da hic fiyat arastirmasi yaptiniz mi? Bana yazabilir misiniz?
Bir de benim ameliyat sonraki sürecimde hemen toparlanmam sart, iki kücük cocugum var ve de yardim edenim ya da yakinim yok. Esim de calisiyor fazla izin alamaz. Simdi korktum ama ben
Benim dikişlerimi açtı doktor 2haftalık olduğumdaSiDen gelen cevaplar kendimi iyi hissettiriyor. Çok teşekkür ederim. Benim dikişlerimde hala bant var 2 günde bir değiştiriyorum batikonla temizledikten sonra. Bana henüz iz kremi verilmedi. Haklısın sabretmek lazım ama dr un söylediği süreleri düşününce iyileşme çok yavaş gibi geliyor. Ben hala 6 hafta sonunda çocuğumu kaldırabileceğime, yüzebileceğime inanmıyorum. Sanki ameliyat öncesi gibi rahat hareket etmek aylar alacak gibi.
Yanma hissi geçen haftaya kadar çok şiddetliydi neyseki son birkaç gün azaldı. Ama o hissizlik ve sertlik korkunç rahatsız edici. Duş alırken göbek deliğini kapatmamı söylemişlerdi. Koruyucu bantı duştan sonra çıkardıpımda göbek çevremse sıfır his göbek üstü ve yanlarda sadece his var.
Hepimiz biran önce sağlığımıza kavuşuruz umarım. Ben yeni karnımı çok sevsemde eski rahatlığımı ve hareket özgürlüğümü çok özlüyorum
Işte bende hep bunu anlatmaya cal8smistim aslında. Tabii siz okudunuz mu bilmiyorum ama... bazı doktorlar 10 günde normal hayata donucekmisiz gibi anlatıyorlar ama gerçekten çok zor. Evet kalkılır belki ise de gidilir ama dikişlerim açıldı diyen o kadar çok duydumki ...Ben o yüzden hiç acele etmiyorum .sizin tek dezavantajınız bebek sanirim yinede bu süreci en azından 1 ayı yine dinlenerek tamamlayın sonrası daha güzel olacak insallahSiDen gelen cevaplar kendimi iyi hissettiriyor. Çok teşekkür ederim. Benim dikişlerimde hala bant var 2 günde bir değiştiriyorum batikonla temizledikten sonra. Bana henüz iz kremi verilmedi. Haklısın sabretmek lazım ama dr un söylediği süreleri düşününce iyileşme çok yavaş gibi geliyor. Ben hala 6 hafta sonunda çocuğumu kaldırabileceğime, yüzebileceğime inanmıyorum. Sanki ameliyat öncesi gibi rahat hareket etmek aylar alacak gibi.
Yanma hissi geçen haftaya kadar çok şiddetliydi neyseki son birkaç gün azaldı. Ama o hissizlik ve sertlik korkunç rahatsız edici. Duş alırken göbek deliğini kapatmamı söylemişlerdi. Koruyucu bantı duştan sonra çıkardıpımda göbek çevremse sıfır his göbek üstü ve yanlarda sadece his var.
Hepimiz biran önce sağlığımıza kavuşuruz umarım. Ben yeni karnımı çok sevsemde eski rahatlığımı ve hareket özgürlüğümü çok özlüyorum
En çok toparlanmak icin mücadele veren benimEvet bana nedense cok reklam yapan doktorlar negatif bir enerji veriyor. O yüzden karar vermedim. Dr Leyla Arvas sindi bir tek icime. Ortalama bir fiyat aldim ama hayli yüksek. Siz Almanya da hic fiyat arastirmasi yaptiniz mi? Bana yazabilir misiniz?
Bir de benim ameliyat sonraki sürecimde hemen toparlanmam sart, iki kücük cocugum var ve de yardim edenim ya da yakinim yok. Esim de calisiyor fazla izin alamaz. Simdi korktum ama ben
En çok toparlanmak icin mücadele veren benim
Eşim çalışıyor biseyler yaptı Ama
O kadar işimi gücümü yapan yok kimse
Yanımda kalmadı ameliyattan sonra kendi işimi bi şekilde yapma mücadelesi verdim
Çok zor gerçekten
Ama toparlanmak kolay degil bugün 22günüm
1 ay olacak nerdeyse Umudum bu hafta ınsallah
Daha çok iyileşmek eski halime kavuşmak
yok normal 3 Doğum yaptımDaha öncesinden sezeryan olmus muydunuz?
Toparlanma sürecini karsilastiracagim da.
Benim sezeryanlar sonrasi dönemim de cok agirdi.
yok normal 3 Doğum yaptım
Bide doktorum beni alttan da dikti daraltmak icin
Ordan da vardı sıkıntım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?