Ben sezeryan oldum ve sezeyanla birlikte 2 tane miyomumu aldılar. Korkunç ağrı çektim günlerce adım atamadım. Dedim ki bu ameliyat beni nekadar zorlar ki? Sorun zaten ağrı sızı değil çünkü dayanılmayacak ağrıların olmuyor. Sorun iyileşme sürecindeki yavaşlık, sorun komple karnın ameliyat edilmiş olması, sorun istesende dik duramıyor olmak vs vs.. yaşamayana kadar tam olarak söylemek istediklerimiz pek anlaşılmıyor. Ben kendimi çok hazır hissediyordum ama bukadar meşakatli olacağını tahmin etmemiştimBen sezeryandan sonra ayaga bile kalkarken cok zorlandim, haftalarca agri cektim. En az bir ay cile cektim diyebilirim. Kambur yürüdüm.
Galiba karin germede de neler yasayacagimi biliyorum. Ama en azindan minicik bir bebegi emzirmiyor geceleri onun altini degistirmiyor olacagim. Dinlene dinlene agrilari cekerim. Insallah o kadar agir olmaz.
Gunaydinn 2 tane sezeryan oldum. Acı olarak belki aynıdır ama iyileşirken daha zor soylıyım.soyleki sezeryanda iki gevşek deriyi dikiyorlar ama burda gerdirerek dikiyorlar iyileşme süreci daha uzun .eğik ve yavaş yürüyorum.Daha öncesinden sezeryan olmus muydunuz?
Toparlanma sürecini karsilastiracagim da.
Benim sezeryanlar sonrasi dönemim de cok agirdi.
Gunaydinn 2 tane sezeryan oldum. Acı olarak belki aynıdır ama iyileşirken daha zor soylıyım.soyleki sezeryanda iki gevşek deriyi dikiyorlar ama burda gerdirerek dikiyorlar iyileşme süreci daha uzun .eğik ve yavaş yürüyorum.
Bütün bunlara rağmen ben kendimi zaman olarak iyi ayarlarıyım için sıkıntım yok .aynaya baktigim zaman bütün bu acıya değermi evet gerçekten deger
Ben çarşamba ameliyat oldum cumartesi gayet iyi bi şekilde çıktım 2 saat araçla yola çıktıkpeki hastanede kac gün kalmak gerekir. bana cünkü yaptiracagim doktorun sekreteri bir gün yatis verdi. ben bir günde nasil ayaga kalkarim aklim almiyor. sezeryanda bile üc günümü almisti ayaga kalkabilmek.
orada fark oluyor,mu?
ben ilk sezeryanimda bir ay kadar kambur yürüdüm, dik yürüyünce cigerime hava gitmiyormus hissi oluyordu. onun disinda bes gün yeterli oldu. ikincide ise iki hafta boyunca cok agri cektim dogum kasilmalari gibiydi ayni.
karin germede de bu sekilde mi yoksa kas agrisi lesi agrisi gibi mi mirak ediyorum.
aklimdan cikmiyor sezeryanli halde sanci cektigim. kendini parcalamak istiyorsun acidan ama dikislerden kipirdayamiyorsun. bunlara benzer mi?
Bana 2gece kaldım İnan’ın 1 gece daha kal deseydipeki hastanede kac gün kalmak gerekir. bana cünkü yaptiracagim doktorun sekreteri bir gün yatis verdi. ben bir günde nasil ayaga kalkarim aklim almiyor. sezeryanda bile üc günümü almisti ayaga kalkabilmek.
orada fark oluyor,mu?
ben ilk sezeryanimda bir ay kadar kambur yürüdüm, dik yürüyünce cigerime hava gitmiyormus hissi oluyordu. onun disinda bes gün yeterli oldu. ikincide ise iki hafta boyunca cok agri cektim dogum kasilmalari gibiydi ayni.
karin germede de bu sekilde mi yoksa kas agrisi lesi agrisi gibi mi mirak ediyorum.
aklimdan cikmiyor sezeryanli halde sanci cektigim. kendini parcalamak istiyorsun acidan ama dikislerden kipirdayamiyorsun. bunlara benzer mi?
Bana 2gece kaldım İnan’ın 1 gece daha kal deseydi
Kalırdım yatarken cok bi sıkıntı yok ama
Ayağa kalmaktan dolayı o kadar kötüydüm
Bide hastenede o hasta yatağı istediğin gibi oynayabiliyorsun evde o yatak o rahatlığı vermiyor
Bide hersey serumla veriliyor daha etkili oluyor
Guzel ilgileniyorlar 1 gece çok az
Bana 2gece kaldım İnan’ın 1 gece daha kal deseydi
Bide hastenede o hasta yatağı istediğin gibi oynayabiliyorsun evde o yatak o rahatlığı vermiyor
Yatak konusunda çok haklısın evde beni enzorlayan şey yatak olmuştu. Hastaneden çok rahat çıktım çünkü epiduralden ağrı kesiciler ödem sökücüler veriliyodu evde aynı konforu yakalayamıyosun.Bana 2gece kaldım İnan’ın 1 gece daha kal deseydi
Özelden mesaj attım sizeYatak konusunda çok haklısın evde beni enzorlayan şey yatak olmuştu. Hastaneden çok rahat çıktım çünkü epiduralden ağrı kesiciler ödem sökücüler veriliyodu evde aynı konforu yakalayamıyosun.
Kol korsesi yok her doktorum değişik yöntemleri var. Benim doktor istemedi kan dolaşımını engeller diye. Kesimlerin güzel iyileşmesi için. Cevabın için çok teşekkür ederim demeki zormuş
Çok dogru yazdığın sigara cilt yapısı doktor tekniği hepsi etken doğru başta ince olan hızlı ayaklanıp iş yapamaya kalkanlar da kalınlaştı çevremde de benim yanlarda yoktu kalınlaşma tam orta yer kalınlaşmıştı , yeni ameliyat olan arkadaşlar sıkıntısız çok güzel tamamlar iyileşme sürecini inşallahEvet ilk etapta dikişler çok ince oluyor ama sonra biraz senin cilt yapın önemli sigara önemli birde benim doktorumun söylediğini söylüyorum çok çabuk dik yürümeye çalışırsan dinlenmezsen ben iyileştim deyip dikkat etmezsen kalinlasiyormus. Birde tabii iz bantları falan kullanicaz
bence de bir gece cok az, acibadem taksim subesinde yapicaklarmis gecelik fiyati ne kadar bilmiyorum. bir gecesini karsiliyor galiba ben iki gün de kendi cebimden ödeyecegim bu hastanelerde kalis fiyati kaca bir bilginiz var mi?
zaten estetik icin cok ücret ödeyecegim ama bir günlük yatis veriyor
Anlaşmaya bağlı doktoruna rica et 2 gece kal bazı doktorlar ona ekstra ücret almıyorlar sonrası günlere alınıyor diye biliyorum, 2 gece kalmak avantaj hastane ortamı rahat
Doktor gercekten iki gece kalmaya ekstra ücret istemez mi? Henüz görüsmeye gitmedim zaten. Anlastiklari hastane oldukca pahali bir hastane zaten, istenir mi ki, utanirim da
Doktorun biri bana extra ücretle iki gece kalabilirsiniz demişti,çok doktorla görüştüm hangisiydi hatırlamıyorum.Doktor gercekten iki gece kalmaya ekstra ücret istemez mi? Henüz görüsmeye gitmedim zaten. Anlastiklari hastane oldukca pahali bir hastane zaten, istenir mi ki, utanirim da
Valla bu bana çok mantıklı geldi,benim gibi başka şehirde olup bakıcı sıkıntısı yaşayanlar için çok güzel.bende bir konuşucam drumlavalla sen konuş anlaştığın doktora rica et az da pazarlık yap yok durumum kalacak yerde yok de 2 gece bağla zaten doktorların anlaşması var ceplerinden çok para çıkmıyor ben kaldım 2 gece kalan arkadaşlarım da var ama 3,4 gece hatta 7 gece kalan oldu onlar para ödedi ha otele ha hastane dediler
hiç merak etme dik yürüyeceksin. ben tam 40 gun dik yürüyemedim ve 40 gun boyunca ben ne yaptım diye kendimi suçladım. doktorum gerginliğin fazla olduğu için normal demişti doğru da söylemiş. şimdi tam 3 ayı bitirdim cok iyiyim. evet izim biraz oldu ama onun içinde doktorum ücretsiz lazer ve vitamin iğneleri yapıyor. sakin ol ve moralini yüksek tut dik yürümene azdı :) ama o zamanda ödemleri dert edeceksin.... bu iş min 6 ay sonra kendini gösteriyor sabır, sabır, sabır...SiDen gelen cevaplar kendimi iyi hissettiriyor. Çok teşekkür ederim. Benim dikişlerimde hala bant var 2 günde bir değiştiriyorum batikonla temizledikten sonra. Bana henüz iz kremi verilmedi. Haklısın sabretmek lazım ama dr un söylediği süreleri düşününce iyileşme çok yavaş gibi geliyor. Ben hala 6 hafta sonunda çocuğumu kaldırabileceğime, yüzebileceğime inanmıyorum. Sanki ameliyat öncesi gibi rahat hareket etmek aylar alacak gibi.
Yanma hissi geçen haftaya kadar çok şiddetliydi neyseki son birkaç gün azaldı. Ama o hissizlik ve sertlik korkunç rahatsız edici. Duş alırken göbek deliğini kapatmamı söylemişlerdi. Koruyucu bantı duştan sonra çıkardıpımda göbek çevremse sıfır his göbek üstü ve yanlarda sadece his var.
Hepimiz biran önce sağlığımıza kavuşuruz umarım. Ben yeni karnımı çok sevsemde eski rahatlığımı ve hareket özgürlüğümü çok özlüyorum
beni takip eder misin J jpoupeeEvet hepsinde yeniden şekillendiriliyor ama yeni göbek deliği gerilen deriye açılıp göbek oradan çıkarılıp dikiliyor. Benimki extra bir işlem gördü yani ben karın germe olmasam bile göbek deliğim ameliyat edilip yeniden form verilecekti. Şu ana kadar benim göbek deliğim gibi bir göbek görmedim. Bilmiyorum benim resimlerimi gördünüz mü? Kocaman ve dışarı fırlamış bir göbek şuanda minnacık
Merhaba,İz neden oluştu?yapıyla ilgili mi,yaptığunız bir şeyden dolayı mı?hiç merak etme dik yürüyeceksin. ben tam 40 gun dik yürüyemedim ve 40 gun boyunca ben ne yaptım diye kendimi suçladım. doktorum gerginliğin fazla olduğu için normal demişti doğru da söylemiş. şimdi tam 3 ayı bitirdim cok iyiyim. evet izim biraz oldu ama onun içinde doktorum ücretsiz lazer ve vitamin iğneleri yapıyor. sakin ol ve moralini yüksek tut dik yürümene azdı :) ama o zamanda ödemleri dert edeceksin.... bu iş min 6 ay sonra kendini gösteriyor sabır, sabır, sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?