Teşekkür ederim tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için. Tek endişem bir şeylerin yolunda gitmiyor olması. sizler sayesinde içim rahatlıyor. İnanın ödemli hali bile beni mutlu etmeye yetiyorhiç merak etme dik yürüyeceksin. ben tam 40 gun dik yürüyemedim ve 40 gun boyunca ben ne yaptım diye kendimi suçladım. doktorum gerginliğin fazla olduğu için normal demişti doğru da söylemiş. şimdi tam 3 ayı bitirdim cok iyiyim. evet izim biraz oldu ama onun içinde doktorum ücretsiz lazer ve vitamin iğneleri yapıyor. sakin ol ve moralini yüksek tut dik yürümene azdı :) ama o zamanda ödemleri dert edeceksin.... bu iş min 6 ay sonra kendini gösteriyor sabır, sabır, sabır...
Cankm zamnla hepsi geçiyor bu surede sabırlı olmak gerekiyor.cunku uzun suren birr surec ben8m 5.5 ay doldu hala gerginlik var spor yaparken ozellikle inss buda gectimi biter:)Arkadaşlar dün kontrolüm vardı. Gelişmeleri detayıyla yazmak istiyorum umarım sıkılmazsınız. Her şey yolundaymış benim problemim tahmin ettiğim gibi karın duvarımdaki büyük dedormasyon ve göbek deliğim. Karın germe ameliyatlarında çoğunlakla problem derinin sarkıyo olması, çatlaklar ve kaslardaki açıklık. Bendeki fak ise deride çok fazla çatlak, sarkıklık olmadığı halde kaslardaki anormal açıklık. Karın duvarı çok gevşek olunca bağırsaklar o açıklıktan öne doğru çıkıyordu dolayısıyla kilolu olmamama rağmen gergin ve şişik bir karnım vardı. Bağırsakların baskısı nedeniylede zaten doğumsal olarak büyük olan göbek deliğim iyice büyüyüp dışarı fırlamıştı. İyileşme sürecimin diğer arkadaşlara göre bir tık yavaş olmasının nedeni benim kaslarımdaki deformasyonun diğer arkadaşlardan çok daha fazla olması. Benim durumuma fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla @tatlialirim benziyor bir tek.
Dik yürüyemediğimi yazmıştım iki gün önce. Ben paçalı korse kullanıyprdum. Cırt cırtlı korse dikiş yerime denk geldiği ve kalça yanlarına yağ enjeksiyonu yapıldığı için kullanışlı olmamıştı. Artık ilk korsem beni sıkmıyordu. Dün pentiden s beden elbise korseden aldım. Korse karnımı oldukça sıktığı için bir anda dik yürümeye başladımAlbüme korseli resim atıcam birazdan. Benim mide kısmım normaldede çok geniş değildi eski korsemde orası body gibiydi sıkmıyordu. Meğer keramet sıkı korsedeymiş. Onu giydiğimden beri gayet iyi yürüyorum. 5 derece falan eğik yürüyorumdur en fazla. E nediyoruz bugünden itibaren giyilsin daracık minicik elbiseler...
Hala sağ ve sol kalçam ve karnım orantılı değil. Sol tarafımda ödem daha fazla olduğu için yamuk gibi duruyor. 3 ay sonra hatlar belirginleşecekmişArkadaşlar dün kontrolüm vardı. Gelişmeleri detayıyla yazmak istiyorum umarım sıkılmazsınız. Her şey yolundaymış benim problemim tahmin ettiğim gibi karın duvarımdaki büyük dedormasyon ve göbek deliğim. Karın germe ameliyatlarında çoğunlakla problem derinin sarkıyo olması, çatlaklar ve kaslardaki açıklık. Bendeki fak ise deride çok fazla çatlak, sarkıklık olmadığı halde kaslardaki anormal açıklık. Karın duvarı çok gevşek olunca bağırsaklar o açıklıktan öne doğru çıkıyordu dolayısıyla kilolu olmamama rağmen gergin ve şişik bir karnım vardı. Bağırsakların baskısı nedeniylede zaten doğumsal olarak büyük olan göbek deliğim iyice büyüyüp dışarı fırlamıştı. İyileşme sürecimin diğer arkadaşlara göre bir tık yavaş olmasının nedeni benim kaslarımdaki deformasyonun diğer arkadaşlardan çok daha fazla olması. Benim durumuma fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla @tatlialirim benziyor bir tek.
Dik yürüyemediğimi yazmıştım iki gün önce. Ben paçalı korse kullanıyprdum. Cırt cırtlı korse dikiş yerime denk geldiği ve kalça yanlarına yağ enjeksiyonu yapıldığı için kullanışlı olmamıştı. Artık ilk korsem beni sıkmıyordu. Dün pentiden s beden elbise korseden aldım. Korse karnımı oldukça sıktığı için bir anda dik yürümeye başladımAlbüme korseli resim atıcam birazdan. Benim mide kısmım normaldede çok geniş değildi eski korsemde orası body gibiydi sıkmıyordu. Meğer keramet sıkı korsedeymiş. Onu giydiğimden beri gayet iyi yürüyorum. 5 derece falan eğik yürüyorumdur en fazla. E nediyoruz bugünden itibaren giyilsin daracık minicik elbiseler...
Valla ben 8 yıldan bu yana bikini giyemiyorum,deniz kenarı bir yerde yaşıyorum,çok özledim.inşallah hayırlısıyla bende bu yaz bikini giyerim.onun hayalindeyim:)Arkadaşlar dün kontrolüm vardı. Gelişmeleri detayıyla yazmak istiyorum umarım sıkılmazsınız. Her şey yolundaymış benim problemim tahmin ettiğim gibi karın duvarımdaki büyük dedormasyon ve göbek deliğim. Karın germe ameliyatlarında çoğunlakla problem derinin sarkıyo olması, çatlaklar ve kaslardaki açıklık. Bendeki fak ise deride çok fazla çatlak, sarkıklık olmadığı halde kaslardaki anormal açıklık. Karın duvarı çok gevşek olunca bağırsaklar o açıklıktan öne doğru çıkıyordu dolayısıyla kilolu olmamama rağmen gergin ve şişik bir karnım vardı. Bağırsakların baskısı nedeniylede zaten doğumsal olarak büyük olan göbek deliğim iyice büyüyüp dışarı fırlamıştı. İyileşme sürecimin diğer arkadaşlara göre bir tık yavaş olmasının nedeni benim kaslarımdaki deformasyonun diğer arkadaşlardan çok daha fazla olması. Benim durumuma fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla @tatlialirim benziyor bir tek.
İnşallah sizde en kısa sürede iyileşirsiniz. Aslına bakarsanız tam oturması 1 yıl diyorlar ben daha 3 haftada mucize bekliyorumCankm zamnla hepsi geçiyor bu surede sabırlı olmak gerekiyor.cunku uzun suren birr surec ben8m 5.5 ay doldu hala gerginlik var spor yaparken ozellikle inss buda gectimi biter:)
Dün bana çok doğru zamanda ameliyat oldun yaza anca toparlar dediler. Sizinde önğmüzdeki aymıydı ameliyatValla ben 8 yıldan bu yana bikini giyemiyorum,deniz kenarı bir yerde yaşıyorum,çok özledim.inşallah hayırlısıyla bende bu yaz bikini giyerim.onun hayalindeyim:)
Evet 11 ocak taDün bana çok doğru zamanda ameliyat oldun yaza anca toparlar dediler. Sizinde önğmüzdeki aymıydı ameliyat
Biran önce yeni karnınıza sağlıkla kavuşursunuz inşallah..Evet 11 ocak ta
Çok teşekkür ederim,inşallah.sizde yeni karnınızı güle güle kullanın:)Biran önce yeni karnınıza sağlıkla kavuşursunuz inşallah..
yapıyla ilgiliMerhaba,İz neden oluştu?yapıyla ilgili mi,yaptığunız bir şeyden dolayı mı?
Çok geçmiş olsun cnm. Dikişlerin ne durumdaydı actinizmi dikisleri merak ettim şimdi))İnşallah sizde en kısa sürede iyileşirsiniz. Aslına bakarsanız tam oturması 1 yıl diyorlar ben daha 3 haftada mucize bekliyorum
Evet açılıyor dikişler zaten bende açıyorum 2 günde bir. Yarın onunda resmini atıcam. Bana hala iz kremi vermediler geç mi kalıyorum acaba? Sizin dikişler nasıl?Çok geçmiş olsun cnm. Dikişlerin ne durumdaydı actinizmi dikisleri merak ettim şimdi))
Benim dikişler aynı hiç değişiklik yok ayın 28 inde kontrol var bakalım nasıl geçecek.Evet açılıyor dikişler zaten bende açıyorum 2 günde bir. Yarın onunda resmini atıcam. Bana hala iz kremi vermediler geç mi kalıyorum acaba? Sizin dikişler nasıl?
Siz ne zaman çocuğunuzu kaldırabildiniz. Benim kızım 11 kg. 6. Haftada kaldırıp kucağıma alabilir miyim sizce?Cankm zamnla hepsi geçiyor bu surede sabırlı olmak gerekiyor.cunku uzun suren birr surec ben8m 5.5 ay doldu hala gerginlik var spor yaparken ozellikle inss buda gectimi biter:)
En az 1 ay yasak ondan so ra alabilirsiniz bence benimki 13 kg oldugu icin uzun sureli almiyordum sadece alt degismede ayruca otururken kucakta sorun olmuyordu.yinede bir doktorunuza sorun 6 hafta sonrada kesin alirsinizSiz ne zaman çocuğunuzu kaldırabildiniz. Benim kızım 11 kg. 6. Haftada kaldırıp kucağıma alabilir miyim sizce?
Evet canim ama en azindan 1.5 a6 sonra hanj butun ialer vs yapiliyor agir spor ve asiri agirlik olmuyor.burda bazi arkadaslar 4 ay sonra eski halime dondum demisti ama ben tamam iyiykm agrim yok kosabiliyorum.ama sporda ve bazen gerginlik bazen cok kasinti oluyorİnşallah sizde en kısa sürede iyileşirsiniz. Aslına bakarsanız tam oturması 1 yıl diyorlar ben daha 3 haftada mucize bekliyorum
Her ne kadar hepimizin operasyonunun adı karın germe olsada problemlerimiz ve ihtiyaçlarımız farklı. Ben okudukça ve yaşadıkça bunun farkına vardım. O yüzden hepizin iyileşme süreci farklı. Sporda hissettikleriniz sadece size rahatsızlık veriyor anladığım kadarıyla yoksa fizyolojik bir sorun oluşturmuyor. Zaten iç-dış tüm dikişler kaynamıştır.Evet canim ama en azindan 1.5 a6 sonra hanj butun ialer vs yapiliyor agir spor ve asiri agirlik olmuyor.burda bazi arkadaslar 4 ay sonra eski halime dondum demisti ama ben tamam iyiykm agrim yok kosabiliyorum.ama sporda ve bazen gerginlik bazen cok kasinti oluyor
Evet canim elbette dikisler iyilesmistir ama erimemistir.cunku gecen gobekbdeligkmin kenarindan dikis ipi gorundu once yoktu yani ama erimek uzereydi ve ben cekip attim kucuk biseydi.6 haftadan sonra alirsin yani cok uzun sureli kucagina almazsin ama bakabilirsin hatta iyi hissediyorsan da alirsin merak etme aorun olmaz insHer ne kadar hepimizin operasyonunun adı karın germe olsada problemlerimiz ve ihtiyaçlarımız farklı. Ben okudukça ve yaşadıkça bunun farkına vardım. O yüzden hepizin iyileşme süreci farklı. Sporda hissettikleriniz sadece size rahatsızlık veriyor anladığım kadarıyla yoksa fizyolojik bir sorun oluşturmuyor. Zaten iç-dış tüm dikişler kaynamıştır.
Anlamamış olabilirim kusıra bakmayın lütfen ama tam olarak ne zaman kaldırıp kucağınıza alabildiniz. Dr a kilosunu söylediğimde 6 hafta demişti ama o zaman 10 kg dı şimdi 11 e yakındır. Ben ameliyat için anneme geldim be iki hafta sonra yardımcım ayrılıyo. Yani 5.haftadan sonra bebeğmle kendim ilgilenmek zorunda kalıcam. 6. Haftadan sonrada kendi evime gidicem ozaman tamamen yalnız kalıcam. Sizce 6. Haftadan sonra tek başıma idare edebilir miyim yoksa biraz daha zamana ihtiyacım olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?