Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kardeşinize mutluluklar dilerim.. korseli çorapla rahat ettiniz mi? Bende bu akşam elbise korseyi çıkarıp çorap korse giydim uyurken daha rahat olayım diye ama elbise korsede daha rahat olduğumu anladım. Eski korsenizi artık kullanmayacak mısınız? İlk dr kontrolümde korseyi çıkarınca sanki karnım ve bağırsaklarım aşağı düşecek gibi geliyor demiştim o da bu his birkaç ay sonra geçecek demişti. Sizinde böyle bir his mi?
Bende inanamadım ama artık düz yatabiliyorum. 3. Haftadan sonra gözle görülür bir ilerleme oluyor gerçekten.

Teşekkür ederim sizin tavsiyeleriniz çok önemli benim için. Şimdi de mamasını yedirip altını temizliyorum. Kimse bebeğe annesi gibi bakamıyormuş. Her an yanında olmama rağmen bebeğim ilk defa çok ciddi pişik oldu, bakıcıyla falan olacak şey değil. Çok üzüldüm bir haftadır tedavi etmeye çalışıyorum. Dr a götürdüm dün o derece pişik yani. İlk zamanlar malum kalkmak yürümek bile çok zor oluyodu tembih edip anlatmama rağmen dinlememiş bakıcı. İnşallh dediğiniZ gibi 2 haftaya kadar her şeyini yapabilecek duruma gelirim.

Ins canim rabbim guc kuvvet vericektir acil sifalar diliyorum.bir bakmissinki benim gibi 2,4,,5 aylik olmussun

Gunaydinn herkes iyi gördüğüm kadarıyla ..Bende dün akşam ilk defa kotlarımı dar gomleklerumi çıkardım denedim biliyosunuz bende meme de vardı. Kotlarımı giydim çok güzel görünüyordu. Mide dışarı fırlamadan harikaydı. Ben göbek gidince bolluk olurmu diye düşündüm ama olmadı tam oldu o da sanirim sözlükten.gomleklerimde güzel oldu dar olacak diye korktum ama dr um saolsun büyüme olmayacak merak etme demisti. Dediği gibide oldu
Ben rahat ettiğim için dizimin altına hala yastik koyuyorum. Istesem yanda yatabilirim ama onada memeler pek izin vermiyor ))
Korseye devam .mutluyum hergun yürüyüşe çıkıyorum insallah böyle devam eder

Çok teşekkür ederim
Korseli çorapla rahat ettim tek sıkıntı
Kaymasıydı onuda giydikten sonra südyenime diktim
Hiç kaymadı
Ama eve gelir gelmez kancalı korsemi giydim
kancalı korse daha kalın oldugu icin daha rahat
Ben 3haftadır hiç çıkarmadım korseyi
Çıkardığımda sanki karnım önüme düşecek
Sanıyorum hala çok rahat değilim
İz kremi ve kantoron yağ sürdügümde tek çıkartıyorum 6hafta Giyecekmişim zaten hiç çıkartmadan

Zayıflamışmısın tartıda durum nasıl
Ben doktorumun verdiği cayı kullandığımdan beri
tartıda eksik çıkmaya basladım ödemler gidiyor
Insallah rahatladı karnım ayaklarım

Zayıflamışmısın tartıda durum nasıl
Ben doktorumun verdiği cayı kullandığımdan beri
tartıda eksik çıkmaya basladım ödemler gidiyor
Insallah rahatladı karnım ayaklarım
Ben ameliyata gittiğim kilodayım karnım dışında ödemli yerim yok. Bacaklarım incelmiş. Dün akşam oturdum bacak basen spor videoları bakmaya başladım bile. Göbek gidince bazenler gözüme batmaya başladı))

Ay geçmiş olsun,yavrum nasıl acır o.haklısınız,kimse anne gibi bakamaz

eşim de bana şimdiden diyor,karnını yaptır baklım,ondan sonra nereni beğenmiceksin:)))diye.kesin bulursun bir yer diyor:)

beni de izlemeye alabilir misin? benimde yara ve dikiş izlerim kolay kolay geçmiyor. Ameliyatımı geçen sene olacaktım, işler yüzünden iptal ettirmek zorunda kaldım. Şimdi tekrar başladım araştırmaya. Ama en büyük korkum ameliyat izi ve dikişlerim. Senin dikişlerini görebilmem için beni izlemeye alabilir misin?

Teşekkürler

Insallah guzel olur benim karnim olmadi her baktigimda uzuluyorum sans iste

beni izlemeye alman mümkün mü? bende karın gereme ve meme büyütme operasyonu için araştırma yapıyorum. Ama sonrasında yaşanabilecek olumsuzluklardan çok korkuyorum. Eşim yaralardan tiksiniyor. Benim de yaralarım geç kapanıyor. Sezeryan sonrası benimde dikiş izimin üstünden bir sarkıklık var. Germeden sonra yine aynısı olur mu diye çok korkuyorum. fotolarını görebilir miyim?

sevgiler

Normalde korse hiç kullanamam alırım kalır dolapta ama karın germe sonrası korsem ile aramda aşk olmuştu zor ayrıldın :) cidden korse koruma kalkanı gibi

Dikişlerin fotosununyüjledim. Aslında bende ilk defa detaylı baktım sayende Yanlarda biraz düzgün değil orta hattı çok beğendim. İnşallah iz kremlerinden sonra daha iyi görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…