Bende gaza geldim foto yükledim bakarsınızDikişlerin fotosununyüjledim. Aslında bende ilk defa detaylı baktım sayendeYanlarda biraz düzgün değil orta hattı çok beğendim. İnşallah iz kremlerinden sonra daha iyi görünür
Izlemeye alirmisin canimBende gaza geldim foto yükledim bakarsınız
Sizin dikişler gayet güzel görünüyor darısı basima
Aldım sende alirmisin?Izlemeye alirmisin canim
Aldim canim bak benim göbekten korkma sakinAldım sende alirmisin?
Bence sizinkide benimki gibi. Sadece bana uzun bant yapıştırıyolar ve her bant değişiminde kurumuş deriler banta yapışıyo ve çıkıyo. Sizin kesi yerindeki kabuklar duruyo. Hepimizin kesisi iyi durumda bence ve drlarımız başarılıBende gaza geldim foto yükledim bakarsınız
Sizin dikişler gayet güzel görünüyor darısı basima
Baktım cnm benim sende gözüme batan tek şey göbek deliğin. Doktorda halledeceğini söylemiş zaten. Dikine çizgiyi hiç takma oAldim canim bak benim göbekten korkma sakin
Yok canim onu hic takmiyorum sadece taktigim ki artik onuda takmiyorum gobek deligini onuda ilerleyen zamnlarda duzelttirmeyi düşünüyorum. Bi su 8 ayi atlatayimda sonuc ozamn belirlenecek.izleerim hafifliyor .inss bir seneye belli belirsiz olacakBaktım cnm benim sende gözüme batan tek şey göbek deliğin. Doktorda halledeceğini söylemiş zaten. Dikine çizgiyi hiç takma o
En çabuk o silinip gidecek
merhaba canım adanada kime olacaksinizMerhaba Kızlar ben de 22 Ocak'ta adana'da kısmetse ameliyat olacağım karın germe ve bel lipo artı kepçe kulak bazen yapıyorum ben diyorum şaka mı gerçek mi ama iki doğum yaptım biri ikizdi karnım sarktı.pipo yapılan yerlerde çukurlar ya da tümsekler olabiliyormuş sizde var ki bir sıkıntı.bir de beni de izlerseniz ben de görebilir miyim karnınızı
Arzum77Kizlar yeni reakm yükledim bir yorumlarmisuniz arzum burdaysan senjn yorumlarim önemli benkm içinbu resimler gece cektim
Almanyada bir tek karın germe 6000 Euro dan başlıyor. Yani ne biliyim iyileşme konusunda fazla bisey diyemem çünkü her bünye değişik. Ama eminim kombin ameliyatlar daha zor. Bide ben okadar zayıf da değilim oda var. Bence zayıf biri daha çabuk ayağa kalkar gibi. Buraya gerçekten Bi kızlara sormak gerek. On gün sonra gerçekten işine gücüne döne bilen oldumu?Evet bana nedense cok reklam yapan doktorlar negatif bir enerji veriyor. O yüzden karar vermedim. Dr Leyla Arvas sindi bir tek icime. Ortalama bir fiyat aldim ama hayli yüksek. Siz Almanya da hic fiyat arastirmasi yaptiniz mi? Bana yazabilir misiniz?
Bir de benim ameliyat sonraki sürecimde hemen toparlanmam sart, iki kücük cocugum var ve de yardim edenim ya da yakinim yok. Esim de calisiyor fazla izin alamaz. Simdi korktum ama ben
Bende bir gece extra kaldım medicana Kadıköyde ve 850 YTL ödedim. Ama değdi ta akşama kadar da kaldım. Bir gün az bencede.bence de bir gece cok az, acibadem taksim subesinde yapicaklarmis gecelik fiyati ne kadar bilmiyorum. bir gecesini karsiliyor galiba ben iki gün de kendi cebimden ödeyecegim bu hastanelerde kalis fiyati kaca bir bilginiz var mi?
zaten estetik icin cok ücret ödeyecegim ama bir günlük yatis veriyor
Almanyada bir tek karın germe 6000 Euro dan başlıyor. Yani ne biliyim iyileşme konusunda fazla bisey diyemem çünkü her bünye değişik. Ama eminim kombin ameliyatlar daha zor. Bide ben okadar zayıf da değilim oda var. Bence zayıf biri daha çabuk ayağa kalkar gibi. Buraya gerçekten Bi kızlara sormak gerek. On gün sonra gerçekten işine gücüne döne bilen oldumu?
Bende öyleyim.baya zayıfladım.ameliyata kadarda biraz sıkmayı düşünüyorum.inşallah bu durum işimize yarar:)fazla kilom yok, bel cevrem ince bile sayilir. umarim avantaji olur. ne olur ne olmaz diye plates de yapiyorum arada. insallah faydasi olur
Ben 23. Gün yan yatmaya başladım ama öyle rahat rahat yaymak değil kastım. Endişeli, biraz sızılı ve doğru pozisyonu bulmak için azıcık yastıklıArkadaşlar bugün 10.gün ben çok yoruldum sırtüstü yatmaktan ne zaman yan yatmaya başladınız bana yazabilirmisiniz bir umut o günler yakınmış diyip rahatlarım belki
Canim ben 2. Gunden sonra hep saga yattim baska turlu hic yatamadim c pozisyonunda yatiyordum.sizde deneyin yatabilirsiniz bunun zamani yok herkes nasil rahat ediyorsa oyle uyumali benceArkadaşlar bugün 10.gün ben çok yoruldum sırtüstü yatmaktan ne zaman yan yatmaya başladınız bana yazabilirmisiniz bir umut o günler yakınmış diyip rahatlarım belki
Korkmana gerek yok bende devlette oldum senin gibi butcem yoktu.korseyi doktor aldiriyor ben ameliyattayken eşime aldırmışlardı.ona sor oyle al .yanina rahat edicegin pijama takimi ic camasir al baskada pek biseye ihtiyac yok.Merhabalar 14 ocakta devlet hastanesinde karın germe ve göğüs toparlama ameliyatı olacağım korkularım var tabi sonuç nasıl olacak olumsuz birşey olur mu özelde mi olsam ama hem öyle bir bütçe yok hemde bulunduğum ilde ve çevre illerde özel hastane yok Dr yeni geldi ve her an gidebilir bu fırsatı kaçırmak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum Dr ma neler sorayım ne isteyeyim özellikle yanımda neler götüreyim nasıl korse alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?