- 29 Kasım 2018
- 169
- 144
- 33
- 39
Allahım kolaylıklar versin ınsallahArkadaşlar bugün 10.gün ben çok yoruldum sırtüstü yatmaktan ne zaman yan yatmaya başladınız bana yazabilirmisiniz bir umut o günler yakınmış diyip rahatlarım belki
Merhaba doktora güvendiyseniz önemli olan o. Normalde doktorum bana soracak soru bırakmamıştı. Ben bir sürü yazmıştım hiçbirini sormadan anlattı. Sizinkide anlatmıştır.Merhabalar 14 ocakta devlet hastanesinde karın germe ve göğüs toparlama ameliyatı olacağım korkularım var tabi sonuç nasıl olacak olumsuz birşey olur mu özelde mi olsam ama hem öyle bir bütçe yok hemde bulunduğum ilde ve çevre illerde özel hastane yok Dr yeni geldi ve her an gidebilir bu fırsatı kaçırmak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum Dr ma neler sorayım ne isteyeyim özellikle yanımda neler götüreyim nasıl korse alayım
Bende 21 kasımda oldum ilk defa dün gece biraz sağa yattım. Sonra biraz sola yattım ama karnımda problem yokta memede sıkıntı oluyor.Arkadaşlar bugün 10.gün ben çok yoruldum sırtüstü yatmaktan ne zaman yan yatmaya başladınız bana yazabilirmisiniz bir umut o günler yakınmış diyip rahatlarım belki
Benimde hissizlik ve sertlik devam . Sen sezeryan oldunmu bilmiyorum. Onda bile 1 yıla yakın hissizlik devam etmişti bendeBu hissizlik ne zaman geçecek bu gerginlik
Onu bilen arkadaşlarımız varsa yazsınlar Lütfen
Bende sabırla onu bekliyorum
Evet kizlar hissizlik 1 seneden once gecmiyor bazen yillarca bile surebiliyor.hala sert ve hissiz benimki 5.5 ay olduBenimde hissizlik ve sertlik devam . Sen sezeryan oldunmu bilmiyorum. Onda bile 1 yıla yakın hissizlik devam etmişti bende
İşte bu çok iyi hem fit hemde fazla kilo yok. Bence iyi olur sanırımfazla kilom yok, bel cevrem ince bile sayilir. umarim avantaji olur. ne olur ne olmaz diye plates de yapiyorum arada. insallah faydasi olur
Yok normal Doğum benimkiBenimde hissizlik ve sertlik devam . Sen sezeryan oldunmu bilmiyorum. Onda bile 1 yıla yakın hissizlik devam etmişti bende
Kasıntı arada oluyor .beni rahatsız eden bir durum değil. Ama hissizlik bende tüm karinda değilde dikişler civarı hissiz yukarı çıktıkça biraz daha hissediliyor yani. Dikiş civarı taş gibi ama beni bu durum rahatsız etmiyor taş gibi ya korseli çıkardığında kendimi iyi hissediyorum .birde içten de çok sert karnım. Bana bir güven hissi veriyor.yada bende bir tuhaflık var))Yok normal Doğum benimki
Ama sadece dikiş bölümdedir ozaman hisssizlik
Bunda tüm karın bölgesinde his yok
Sizin göğüste oldugu icin dönememissinizdir
Ben yatakta çok rahatım
Sag sol dönüp duruyorum elhamdulillah
Karnımın ici çok kaşınıyor kaslar galiba
Kaşımıyorum sabrediyorum sizdede boyle
Bisey var mı
Evet Harika bi yağ katoron yağ sabah akşam gündeKasıntı arada oluyor .beni rahatsız eden bir durum değil. Ama hissizlik bende tüm karinda değilde dikişler civarı hissiz yukarı çıktıkça biraz daha hissediliyor yani. Dikiş civarı taş gibi ama beni bu durum rahatsız etmiyor taş gibi ya korseli çıkardığında kendimi iyi hissediyorum .birde içten de çok sert karnım. Bana bir güven hissi veriyor.yada bende bir tuhaflık var))
Birde ben dün itibari ile artık normal yürümeye başladım. Dik yürüyorum baya.tabi yorulunca biraz yanılıyorum ama olsun.
Birde doktor bana memelere günlük masaj yal.ami söylemişti ben kantaron yagi ile masaj yaptıktan sonra dikişlere değdirmeden tüm karnımın acıyan yerlerinde sürüyorum sanki onunda faydası oldu.artik mide bölümünde dik durmaya çalışırken çok acıyan biyer vardı.o acıda baya azaldı tavsiye ederim
Valla ne biliyim benimkinde bisey yok. Be de göbekten de dikiş aldılar bisey kalmadı zaten belki ondandir. Seninki eriyen dikisse vakti vardır daha belkiEvet Harika bi yağ katoron yağ sabah akşam günde
İki defa sürüyorum masaj yapıyorum
Rahatlatıyor iyileştiriyor
Bide günde 2 defa iz kremi kullanıyorum
Onunda etkisi çok benim dikiş çizgisi belirginliği
baya azaldı Çok şükür
Bi göbek deligim kabuk bağlayıp duruyor tam iyileşmedi çukur oldugu icin galiba sizde durum nasıl
Seni izlemeye aldım 2 foto atmıştım o lara bakarmisin meryemcimEvet Harika bi yağ katoron yağ sabah akşam günde
İki defa sürüyorum masaj yapıyorum
Rahatlatıyor iyileştiriyor
Bide günde 2 defa iz kremi kullanıyorum
Onunda etkisi çok benim dikiş çizgisi belirginliği
baya azaldı Çok şükür
Bi göbek deligim kabuk bağlayıp duruyor tam iyileşmedi çukur oldugu icin galiba sizde durum nasıl
Evet gördüm bence çok iyi gözüküyorSeni izlemeye aldım 2 foto atmıştım o lara bakarmisin meryemcim
Canım beni de izler misin ben de 1ay sonra ameliyat olacağım yapılmış karınları görmek istiyorumSeni izlemeye aldım 2 foto atmıştım o lara bakarmisin meryemcim
Beni de izlersen görmek isterim fotoğraflarını. Ben de şubatta İzmirde düşünüyorum karın germe yaptırmayı.Kizlar yeni reakm yükledim bir yorumlarmisuniz arzum burdaysan senjn yorumlarim önemli benkm içinbu resimler gece cektim
Hangi doktora karar verdin ozgurozgurBeni de izlersen görmek isterim fotoğraflarını. Ben de şubatta İzmirde düşünüyorum karın germe yaptırmayı.
Ağrı sızı nasıl oluyor cnm peki şu an nasislinBende 21 kasımda oldum ilk defa dün gece biraz sağa yattım. Sonra biraz sola yattım ama karnımda problem yokta memede sıkıntı oluyor.
5.bucuk ay sonraki halini görebilirmiyimEvet kizlar hissizlik 1 seneden once gecmiyor bazen yillarca bile surebiliyor.hala sert ve hissiz benimki 5.5 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?