Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar bugün 10.gün ben çok yoruldum sırtüstü yatmaktan ne zaman yan yatmaya başladınız bana yazabilirmisiniz bir umut o günler yakınmış diyip rahatlarım belki
Allahım kolaylıklar versin ınsallah
Az kalmış sizde zoru atlatmak üzeresiniz
12.gün ben biraz yatmaya başlamıştım sag sol ama yatmak mesele degil
Hangi tarafa yatarsan yat oran uyuşuyor agrıyor
Başka tarafa dönmek istıyosun
Ve kımıldayamıyorsun
bu hafta ufak ufak Başlarsınız ınsallah

Bu hissizlik ne zaman geçecek bu gerginlik
Onu bilen arkadaşlarımız varsa yazsınlar Lütfen
Bende sabırla onu bekliyorum

Merhaba doktora güvendiyseniz önemli olan o. Normalde doktorum bana soracak soru bırakmamıştı. Ben bir sürü yazmıştım hiçbirini sormadan anlattı. Sizinkide anlatmıştır.
Bence öyle hemen iyileşip kalabileceğiniz bir durum değil. Ağrı çok olmuyor ama geç iyilesiyorsunuz. Hep dikkatli olmak gerekiyor. Ama sonuç güzel olunca hepsine değiyor doğrusu
Bu arada ben hastaneye 3 takım önden düğmeli pijama götürdüm 2 sını giyindim diğeri giyilmedi.

Arkadaşlar bugün 10.gün ben çok yoruldum sırtüstü yatmaktan ne zaman yan yatmaya başladınız bana yazabilirmisiniz bir umut o günler yakınmış diyip rahatlarım belki
Bende 21 kasımda oldum ilk defa dün gece biraz sağa yattım. Sonra biraz sola yattım ama karnımda problem yokta memede sıkıntı oluyor.

Benimde hissizlik ve sertlik devam . Sen sezeryan oldunmu bilmiyorum. Onda bile 1 yıla yakın hissizlik devam etmişti bende
Yok normal Doğum benimki
Ama sadece dikiş bölümdedir ozaman hisssizlik
Bunda tüm karın bölgesinde his yok
Sizin göğüste oldugu icin dönememissinizdir
Ben yatakta çok rahatım
Sag sol dönüp duruyorum elhamdulillah
Karnımın ici çok kaşınıyor kaslar galiba
Kaşımıyorum sabrediyorum sizdede boyle
Bisey var mı

Kasıntı arada oluyor .beni rahatsız eden bir durum değil. Ama hissizlik bende tüm karinda değilde dikişler civarı hissiz yukarı çıktıkça biraz daha hissediliyor yani. Dikiş civarı taş gibi ama beni bu durum rahatsız etmiyor taş gibi ya korseli çıkardığında kendimi iyi hissediyorum .birde içten de çok sert karnım. Bana bir güven hissi veriyor.yada bende bir tuhaflık var))
Birde ben dün itibari ile artık normal yürümeye başladım. Dik yürüyorum baya.tabi yorulunca biraz yanılıyorum ama olsun.
Birde doktor bana memelere günlük masaj yal.ami söylemişti ben kantaron yagi ile masaj yaptıktan sonra dikişlere değdirmeden tüm karnımın acıyan yerlerinde sürüyorum sanki onunda faydası oldu.artik mide bölümünde dik durmaya çalışırken çok acıyan biyer vardı.o acıda baya azaldı tavsiye ederim

Evet Harika bi yağ katoron yağ sabah akşam günde
İki defa sürüyorum masaj yapıyorum
Rahatlatıyor iyileştiriyor
Bide günde 2 defa iz kremi kullanıyorum
Onunda etkisi çok benim dikiş çizgisi belirginliği
baya azaldı Çok şükür
Bi göbek deligim kabuk bağlayıp duruyor tam iyileşmedi çukur oldugu icin galiba sizde durum nasıl

Valla ne biliyim benimkinde bisey yok. Be de göbekten de dikiş aldılar bisey kalmadı zaten belki ondandir. Seninki eriyen dikisse vakti vardır daha belki

Seni izlemeye aldım 2 foto atmıştım o lara bakarmisin meryemcim

Seni izlemeye aldım 2 foto atmıştım o lara bakarmisin meryemcim
Evet gördüm bence çok iyi gözüküyor
bantlar ne zaman çıkacak
Şişler inmiş ama sanki bi taraf biraz daha şiş diğer taraftan göbek deligin dikkatimi cekti baya içerdemi
Yoksa resim çekersen karnını içine mi cektin

Merhabalar kızlar benimde 25 aralıkta karin germe ameliyatım var beni de izler misiniz acaba çok çok çok merak ediyorum sonucları izlerimi çok saolun

Evet kizlar hissizlik 1 seneden once gecmiyor bazen yillarca bile surebiliyor.hala sert ve hissiz benimki 5.5 ay oldu
5.bucuk ay sonraki halini görebilirmiyim
Karnınızı çok merak ettim
Korseyi ne zaman çıkardınız
İz kremini kaç ay sürdünüz
Baya pahalı bisey bide ufacık Çok dikkatli kullandım
3paket aldım sizce yeterli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…