Canim resim attim bakabilirsin.iz kremjni hâlâ kullaniyorum.1 sene kullanacaksin dedi doktor.korseyi 2 ay kullandim 2.ay geceleri cikarabilirsin dedi doktor oyle yaptum bende.5.bucuk ay sonraki halini görebilirmiyim
Karnınızı çok merak ettim
Korseyi ne zaman çıkardınız
İz kremini kaç ay sürdünüz
Baya pahalı bisey bide ufacık Çok dikkatli kullandım
3paket aldım sizce yeterli olur mu
Ağrı sızı ilk 2 günden sonra giderek azalıyor bAğrı sızı nasıl oluyor cnm peki şu an nasislin
Ağrı sızı ilk 2 günden sonra giderek azalıyor b
1 hafta arada agrım olduğunda ağrı kesici içtim so ra ir daha içmedim. Ama hep dikkatli olman bol bol dinlenmen ben iyiyim diye hemen ayaklanmaman gerekiyor süreç uzun sürüyor.ilk
Sanırım Can Kopal.Hangi doktora karar verdin ozgurozgur
Fotoğraflarını gördüm ve aşırı beğendim. Baştan yaratmışlar göbeğini sanki. Çok güzel olmuş bence. Sadece göbek deliğinden aşağı doğru inen çizgiyi anlayamadım orda da mı dikiş var ?Canim resim attim bakabilirsin.iz kremjni hâlâ kullaniyorum.1 sene kullanacaksin dedi doktor.korseyi 2 ay kullandim 2.ay geceleri cikarabilirsin dedi doktor oyle yaptum bende.
Dikişlerin fotosununyüjledim. Aslında bende ilk defa detaylı baktım sayendeYanlarda biraz düzgün değil orta hattı çok beğendim. İnşallah iz kremlerinden sonra daha iyi görünür
Teşekkür ederim. İzliyorum siziMerhaba, geçmiş olsun. Senin için sakıncası yoksa beni izlemeye alabilir misin? Bende dikiş izlerinin durumunu merak ediyorum. bu ameliyat ile ilgili en büyük çekincem dikiş izlerinin durumu.
Merhaba.. bende şunu merak ediyorum sabahları istemsiz bir şekilde gerinme gibiYok normal Doğum benimki
Ama sadece dikiş bölümdedir ozaman hisssizlik
Bunda tüm karın bölgesinde his yok
Sizin göğüste oldugu icin dönememissinizdir
Ben yatakta çok rahatım
Sag sol dönüp duruyorum elhamdulillah
Karnımın ici çok kaşınıyor kaslar galiba
Kaşımıyorum sabrediyorum sizdede boyle
Bisey var mı
Cok agrı cektiniz mi sizinki daha ahırCanim resim attim bakabilirsin.iz kremjni hâlâ kullaniyorum.1 sene kullanacaksin dedi doktor.korseyi 2 ay kullandim 2.ay geceleri cikarabilirsin dedi doktor oyle yaptum bende.
evet sabah kalktığımda karnım çok sert oluyorMerhaba.. bende şunu merak ediyorum sabahları istemsiz bir şekilde gerinme gibi
Karın kaslarım kasılıyor. İfade edebildim mi bilmiyorum ama hani sabah geriniriz ya istemsiz bir şekilde oluyo ve kaslarımın hareketini hissediyorum. Bende hiç kaşıntı yok. Göbek deliği altında ve orta hatta sertlik ve hissizlik var. Birde siz hangi kremi kullanıyorsunuz?
Rica etsem beni de izlemeye alır mısın 25 aralıkta benimde var ameliyatım çok çok merak ediyorumTeşekkür ederim. İzliyorum sizi
Evet cankm ordada dikis var benkm ust genis alt dar dedi doktor daha iyi sonuc almak icin oyle yaptim dedi.o sorun degil sadece gobek deligim istedigim gibi olmadi onuda hallecek inss ilerleyen zamnlardaFotoğraflarını gördüm ve aşırı beğendim. Baştan yaratmışlar göbeğini sanki. Çok güzel olmuş bence. Sadece göbek deliğinden aşağı doğru inen çizgiyi anlayamadım orda da mı dikiş var ?
İzliyorum.. ameliyattan sonra bir ay sıkın dişinizi sonrası çok güzel oluyor. Şimdiden geçmiş olsunRica etsem beni de izlemeye alır mısın 25 aralıkta benimde var ameliyatım çok çok merak ediyorum
Ameliyataİzliyorum.. ameliyattan sonra bir ay sıkın dişinizi sonrası çok güzel oluyor. Şimdiden geçmiş olsun
Fotolarına baktım. Bence karnın çok güzel olmuş. Evet orta hat yani göbeğinin altındaki alan süper. Yan taraflarda toparlar bence. Ama eğer yan tarafların seni mutsuz ediyorsa, bir doktor ile görüştüm bugün bana dedi ki, kesiğiniz çok uzun olmasın diye bazen kesi sonlarında potluk kalabiliyor. Ben yara iyileşince orayı kesip bir iki dikiş atıp toparlıyorum. dediTeşekkür ederim. İzliyorum sizi
Evet cankm ordada dikis var benkm ust genis alt dar dedi doktor daha iyi sonuc almak icin oyle yaptim dedi.o sorun degil sadece gobek deligim istedigim gibi olmadi onuda hallecek inss ilerleyen zamnlarda
Aldim bakabilirsinrüzgareseri beni de izlemeye alabilir misin? Fotoğraflarını görmemde sakınca yoksa tabi. Bende karın germe ve meme silikon yaptırmak istiyorum.
Benim de 1aaayyyyAmeliyatagünüm kaldı inş herşey yolunda gider öncesi ve sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?