Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bence diğer bir doktora daha danış. Belkide kendisinin çok deneyimi olmadığı için olmaz diyor.

Bana da mesela silikon olmaz dedi cerp geniş mis birde dokun var dedi

Merhaba bende karın germe ameliyatı oldum. Ayrica yanlardan yag aldilar.Bugün 7. Günüm ağrılarım var biraz ve göbek deliğim çok iyi görünmüyor dikişler de yukarıda kalmış sanki doktoruma gittim bugün herşey yolunda dedi. Herşeye ragmen eskiye göre baya iyi görünüyor karnım.

Dikişlerimde sorun yok. Potluk vs yok zaten. Bant takmıcam artık. 1 hafta bepantol kullandıktan sonra iz kremine başlayacakmışım. Mini katın germeyle toparlancaksa karnınız şanslısınız. Her şey çok kolay olacak sizin için

Gecmis olsun Iyi gorunmesi icin henuz cok erken zamnla duzelir merak etmeyin suan cok odemlidir.gecmis olsun

Geçmiş olsun. Hergecengun daha iyiye gideceksiniz merak etmeyin. Foto yüklerseniz yorum yapabiliriz bizde nasıl olduğuna dair.

Arkadaşlar ben karın germe ve lipo için Can Kopal ile anlaştım. 8şubatta olucak ameliyatım. Çok heyecanlıyım. Sizce hastanede 1gece kalıp 2buçuk saat yol gidilir mi ? Burdan fiyat yazmak yasak mı bilmiyorum ama mesaj atarsanız cevaplarım.

Hadi bakalım hayırlısı olsun cnm simdiden. Kendi tecrübem zor olur 2 gece kalmaya bak hastanede. Biliyorsun bende yola gitmiştim. Çarşamba oldum cumartesi gittim eve zor olmadı ama 2.gün gerçekten ben kötüydüm insallah sen çok daha iyi olursun

1günde toparlanmak çok zor
Gidersiniz ama zor olur gibime geliyor
Ben 2gün kaldım hastanede
Ertesi gün hastaneden çıkıp eve gitmek
O yarım saatlik yol bile bana zor geldi
Eşime dedim neolur yavaş sür
Tümseklere dikkat et
Her sallanmada agrım oluyordu

Bende 11 ocakta ankarada olacağım.özelden bana aldığınız fiyatı yazabilirmisiniz?sağlıkla olur çıkarız inşallah.

Hayırlısı olsun tek karınsa bir gece yeter ama uzun yola gidebilirmiisn bilemedim, hastanede durumuna bak baktın kötüsün bir gece daha kal

Ben sezaryan den sonra 1 sat yol gittim. Ama öncesinde çok iyi bir ağrı kesici yaptılar. Sorun yaşamadım. Yine en iyi ağrı kesiciyi isticem. Ama kendimi iyi hissetmezsem mutlaka bi gün daha kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…