Canııım beni de alır mısn ☺☺☺Aldim bakabilirsin
OkCanııım beni de alır mısn ☺☺☺
Bence diğer bir doktora daha danış. Belkide kendisinin çok deneyimi olmadığı için olmaz diyor.Arkadaşlar merhaba,
Hatırlayan var mıdır bilmiyorum ama kendi hikayemi kısaca size tekrar anlatmak ve fikirlerinizi almak istiyorum. Ben geçen seneden beri karın germe ve meme silikon yaptırmak istiyordum. İşyerim ve eşim yüzünden ertelemek zorunda kalmıştım. Şimdi eşimi ikna ettim. Onun istememesinin nedeni de yara ve yara izi takıntısıydı.
Bugün tekrar doktora gittim bir yıl sonra. Bana dedi ki;
Göbeğimin üstündeki deri fazla sarkık değilmiş. Bu yüzden tam karın germe yapamayız. çünkü göbek üstündeki deriyi aşağıya çok çekemeyeceğimiz için dikiş izin yukarıda kalacak dedi. Ondan dolayı mini karın germe yapıp göbek bölgesine vaserlipo yapıp toparlayacağız. Ama %100 dümdüz olmayacak dedi. kesi izin uzun olmasın diye göbek altından 4 cm kadar bir fazla deri alınacak. eğer kenarlarda potluk kalırsa onları yara iyileştikten sonra mini bir kesi ile alıp 1-2 dikişle kapatıyorum dedi.
Göğsüme silikon koymaktan vazgeçti. Sebebi de güvercin göğüs kafesi dedikleri bir yapım varmış. silikon takarız yakın dönemde istediğin gibi durur ama 1-1,5 sene sonra yine göğüs kafesinin olduğu yer düzleşecek dedi.1,5 sene sonra aynı sorunu yaşayacaksam gerek yok.
Siz hiç duydunuz mu böyle bir şey?
Birde sormak istediğim bir şey var utanarak, göğüs ameliyatından kaç ay sonra ilişki esnasında dokunulabilir. internette okudum ama sizlerin tecrübesi önemli benim için.
Bir diğer konu karındaki dikişlerin morlukları sizlerde ne kadar sürede yok oldu?
Benim sezaryan sonrası dikişlerimdeki morluklar tam hatırlamıyorum ama 2-3 yıl geçmemişti.
Benide alabilir sen çok sevnirim haftaya karin ve meme ameliaytim varAldim bakabilirsin
Bana da mesela silikon olmaz dedi cerp geniş mis birde dokun var dediArkadaşlar merhaba,
Hatırlayan var mıdır bilmiyorum ama kendi hikayemi kısaca size tekrar anlatmak ve fikirlerinizi almak istiyorum. Ben geçen seneden beri karın germe ve meme silikon yaptırmak istiyordum. İşyerim ve eşim yüzünden ertelemek zorunda kalmıştım. Şimdi eşimi ikna ettim. Onun istememesinin nedeni de yara ve yara izi takıntısıydı.
Bugün tekrar doktora gittim bir yıl sonra. Bana dedi ki;
Göbeğimin üstündeki deri fazla sarkık değilmiş. Bu yüzden tam karın germe yapamayız. çünkü göbek üstündeki deriyi aşağıya çok çekemeyeceğimiz için dikiş izin yukarıda kalacak dedi. Ondan dolayı mini karın germe yapıp göbek bölgesine vaserlipo yapıp toparlayacağız. Ama %100 dümdüz olmayacak dedi. kesi izin uzun olmasın diye göbek altından 4 cm kadar bir fazla deri alınacak. eğer kenarlarda potluk kalırsa onları yara iyileştikten sonra mini bir kesi ile alıp 1-2 dikişle kapatıyorum dedi.
Göğsüme silikon koymaktan vazgeçti. Sebebi de güvercin göğüs kafesi dedikleri bir yapım varmış. silikon takarız yakın dönemde istediğin gibi durur ama 1-1,5 sene sonra yine göğüs kafesinin olduğu yer düzleşecek dedi.1,5 sene sonra aynı sorunu yaşayacaksam gerek yok.
Siz hiç duydunuz mu böyle bir şey?
Birde sormak istediğim bir şey var utanarak, göğüs ameliyatından kaç ay sonra ilişki esnasında dokunulabilir. internette okudum ama sizlerin tecrübesi önemli benim için.
Bir diğer konu karındaki dikişlerin morlukları sizlerde ne kadar sürede yok oldu?
Benim sezaryan sonrası dikişlerimdeki morluklar tam hatırlamıyorum ama 2-3 yıl geçmemişti.
Aldim sizlerde oncesi ve sonrasi album yapinBana da mesela silikon olmaz dedi cerp geniş mis birde dokun var dedi
Çok saoalsin cnmAldim sizlerde oncesi ve sonrasi album yapin
Dikişlerimde sorun yok. Potluk vs yok zaten. Bant takmıcam artık. 1 hafta bepantol kullandıktan sonra iz kremine başlayacakmışım. Mini katın germeyle toparlancaksa karnınız şanslısınız. Her şey çok kolay olacak sizin içinFotolarına baktım. Bence karnın çok güzel olmuş. Evet orta hat yani göbeğinin altındaki alan süper. Yan taraflarda toparlar bence. Ama eğer yan tarafların seni mutsuz ediyorsa, bir doktor ile görüştüm bugün bana dedi ki, kesiğiniz çok uzun olmasın diye bazen kesi sonlarında potluk kalabiliyor. Ben yara iyileşince orayı kesip bir iki dikiş atıp toparlıyorum. dedi
bence mantıklı. Bana mini karın germe olması gerekiyormuş bu arada. aklında olsun.
ama ben gerçekten beğendim. Dikişlerdeki o kuyu renk kaybolunca herşey daha güzel duracak
Gecmis olsun Iyi gorunmesi icin henuz cok erken zamnla duzelir merak etmeyin suan cok odemlidir.gecmis olsunMerhaba bende karın germe ameliyatı oldum. Ayrica yanlardan yag aldilar.Bugün 7. Günüm ağrılarım var biraz ve göbek deliğim çok iyi görünmüyor dikişler de yukarıda kalmış sanki doktoruma gittim bugün herşey yolunda dedi. Herşeye ragmen eskiye göre baya iyi görünüyor karnım.
Çok teşekkür ederim sağolun.Gecmis olsun Iyi gorunmesi icin henuz cok erken zamnla duzelir merak etmeyin suan cok odemlidir.gecmis olsun
Geçmiş olsun. Hergecengun daha iyiye gideceksiniz merak etmeyin. Foto yüklerseniz yorum yapabiliriz bizde nasıl olduğuna dair.Merhaba bende karın germe ameliyatı oldum. Ayrica yanlardan yag aldilar.Bugün 7. Günüm ağrılarım var biraz ve göbek deliğim çok iyi görünmüyor dikişler de yukarıda kalmış sanki doktoruma gittim bugün herşey yolunda dedi. Herşeye ragmen eskiye göre baya iyi görünüyor karnım.
Hadi bakalım hayırlısı olsun cnm simdiden. Kendi tecrübem zor olur 2 gece kalmaya bak hastanede. Biliyorsun bende yola gitmiştim. Çarşamba oldum cumartesi gittim eve zor olmadı ama 2.gün gerçekten ben kötüydüm insallah sen çok daha iyi olursunArkadaşlar ben karın germe ve lipo için Can Kopal ile anlaştım. 8şubatta olucak ameliyatım. Çok heyecanlıyım. Sizce hastanede 1gece kalıp 2buçuk saat yol gidilir mi ? Burdan fiyat yazmak yasak mı bilmiyorum ama mesaj atarsanız cevaplarım.
1günde toparlanmak çok zorArkadaşlar ben karın germe ve lipo için Can Kopal ile anlaştım. 8şubatta olucak ameliyatım. Çok heyecanlıyım. Sizce hastanede 1gece kalıp 2buçuk saat yol gidilir mi ? Burdan fiyat yazmak yasak mı bilmiyorum ama mesaj atarsanız cevaplarım.
Bende 11 ocakta ankarada olacağım.özelden bana aldığınız fiyatı yazabilirmisiniz?sağlıkla olur çıkarız inşallah.Arkadaşlar ben karın germe ve lipo için Can Kopal ile anlaştım. 8şubatta olucak ameliyatım. Çok heyecanlıyım. Sizce hastanede 1gece kalıp 2buçuk saat yol gidilir mi ? Burdan fiyat yazmak yasak mı bilmiyorum ama mesaj atarsanız cevaplarım.
Hayırlısı olsun tek karınsa bir gece yeter ama uzun yola gidebilirmiisn bilemedim, hastanede durumuna bak baktın kötüsün bir gece daha kalArkadaşlar ben karın germe ve lipo için Can Kopal ile anlaştım. 8şubatta olucak ameliyatım. Çok heyecanlıyım. Sizce hastanede 1gece kalıp 2buçuk saat yol gidilir mi ? Burdan fiyat yazmak yasak mı bilmiyorum ama mesaj atarsanız cevaplarım.
Bende 11 ocakta ankarada olacağım.özelden bana aldığınız fiyatı yazabilirmisiniz?sağlıkla olur çıkarız inşallah.
Teşekkürler,inşallah:)Hadi hayırlı olsun sağlıkla atlat inşallah
Ben sezaryan den sonra 1 sat yol gittim. Ama öncesinde çok iyi bir ağrı kesici yaptılar. Sorun yaşamadım. Yine en iyi ağrı kesiciyi isticem. Ama kendimi iyi hissetmezsem mutlaka bi gün daha kalırım.1günde toparlanmak çok zor
Gidersiniz ama zor olur gibime geliyor
Ben 2gün kaldım hastanede
Ertesi gün hastaneden çıkıp eve gitmek
O yarım saatlik yol bile bana zor geldi
Eşime dedim neolur yavaş sür
Tümseklere dikkat et
Her sallanmada agrım oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?