Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hastane ekstra kalış ekstra fiyat demekmiş tabi ama eğer kötü olursam mecbur kalıcam elbette.

Istanbulda olucam yurtdisindayim pazar günü istanbulda olcam pazartesi ameliyat insallah kolay gecer ve sonucu güzel olur tek dilegim uzun zamandir bu ani bekliyorum

Istanbulda olucam yurtdisindayim pazar günü istanbulda olcam pazartesi ameliyat insallah kolay gecer ve sonucu güzel olur tek dilegim uzun zamandir bu ani bekliyorum
Ay hadi bakalım.Allah yardımcın olsun inan beklemek daha zormus.zmeliyat sonrası bir şekilde geçiyor zaten dönüp baktığımda 1 ay olmuş bile benimde

Ay hadi bakalım.Allah yardımcın olsun inan beklemek daha zormus.zmeliyat sonrası bir şekilde geçiyor zaten dönüp baktığımda 1 ay olmuş bile benimde
Aynen rubi
Olduktan sonra bi şekilde geçiyor
Doktorum beni Cumartesi günü çağırdı
Bakalım ne diyecek bende
İyiyim artık karnıma baktıkça
Mutlu oluyorum

Aynen rubi
Bakalım ne diyecek bende
Mutlu oluyorum
Bende iyiyim çok şükürler olsun. Artık baya normal hayattayım ama ise başlamadım daha dr kontrolü den sonra belli olacak.
Bir sorum var sana benim son 2 gündür göğsüme ve karnıma bıçak saklanıyormuş gibi sancılar giriyor arada sanada oluyormu hic

Yok oyle olmuyorda
Benimde gerilme oluyor bi anda
Ozamanda da kantoron yağ sürüyorum
Çok iyi geliyor rahatlatıyor beni

Aynen rubi
Bakalım ne diyecek bende
Mutlu oluyorum
R rubi Meryem hane kullandığınız korseler balenli mi? Ben bir türkü rahat edebileceğim bir korse bulamadım rahat ettiğimde balenli

Y
R rubi Meryem hane kullandığınız korseler balenli mi? Ben bir türkü rahat edebileceğim bir korse bulamadım rahat ettiğimde balenli
Yok yok cnm benim sanirim lipo olmadığı için sadece çirtli korse bu gayet iy8 sadece kalin biraz yani pantolon falan giyemiyorum hala esofman ve tayt la dolaşıyorum

Kantoran yağını ne zaman kullanmaya başladınız dikişlerede süreyimmi arkadaşlar 15 gün oldu
Benim doktorum 1 ay sonra iz kremlerine başlıcaz demisti.sanirim kantarında öyledir.
Ancak söyle bisey var.benim memelere masaj yaparken kantaron yagi ile yapıyorum dikişlerede değiyor tabii. Şu an için bir problem yaşamadım.15 gündür masaj yapiyorum

Y

Yok yok cnm benim sanirim lipo olmadığı için sadece çirtli korse bu gayet iy8 sadece kalin biraz yani pantolon falan giyemiyorum hala esofman ve tayt la dolaşıyorum
Ben onu kullanamadım. Üst kısmı en başından beri bol geliyodu. Altıda dikişlerime denk geldiği için rahatsız ediyodu.

Selam sk-black,iyisindir umarım:)bişey önerdimi ozan bey iz için?
İyiyim yazduru biraz belim ağırdı sürekli oturmaktan ve yatmaktan onun haricinde ağrım sızım yok çok şükür bir haftadır dikte yürüyorum Ozan bey iz için Hiçbir şey önermiyor zamanla çizgi şeklinde kalıp daha sonra silikleşecek zaten dedi Kremlerin veya başka şeyler in hiçbir etkisi olmuyor muş öyle söyledi kantaron yağını sordum sürebilirsin dedi lipo yapılan yerleri rahatlatır dedi Dikişlerede sürebilirsin dedidokununca biraz sızlıyıp geçiyordu

Oh oh kizlar iyi olmaniza sevindim darisi benim basima insallah son günler gecmek bilmiyo artik bende demeye basladim olsa bitsede bi kurtulsam su düsüncelerden diye :)

Benim de son 21 günüm sk black,ama keşke hemen yarın olsa da bitse ,az kaldı sabır artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…