Amin ya ben pek stresse giren bi insan degilim genelde böle soguk kanliyim ama bi okadarda tez canli olsun bitsin istiyorum ama bi yandanda tuhaf düsüncelere kapiliyorum insallah hersey güzelce olur biter bende su aynada görmeye tahammül edemedigim göbüsümden kurtulurum..Geçiyor aselim merak etme pozitif ol stres yapma darısı başınıza
Uzun bir süre tayt ve eşofman giyicez belli oldu.alışveriş bile yapmıyorum valla,ameliyat olucam diye:)Y
Yok yok cnm benim sanirim lipo olmadığı için sadece çirtli korse bu gayet iy8 sadece kalin biraz yani pantolon falan giyemiyorum hala esofman ve tayt la dolaşıyorum
Uzun bir süre tayt ve eşofman giyicez belli oldu.alışveriş bile yapmıyorum valla,ameliyat olucam diye:)
Benim korse cok rahatR rubiMeryem hane kullandığınız korseler balenli mi? Ben bir türkü rahat edebileceğim bir korse bulamadım rahat ettiğimde balenli
Ben 10gün den sonra basladımKantoran yağını ne zaman kullanmaya başladınız dikişlerede süreyimmi arkadaşlar 15 gün oldu
Teşekkür ederim başladım banada iyi gelir inşallahBen 10gün den sonra basladım
Çok faydasını gördüm özellikle dikişleri iyileştirmesinde
Çok sevinirim eğer atarsan. Bana giydirdikleri kancalı bol gelmeye başladığı için onu artık giymiyorum.Benim korse cok rahat
Doktorumun bana giydirdiği
Bana iki tane giydirdi biri
Kancalı digeri
Cırt cırtlı
Cırt cırtlıyı kullanmıyorum cok kaba duruyor
Elbise içinde
Ama diğer kancalıyı hiç çıkarmıyorum
Hatta beni zayıf gösteriyor
Resim atayım istersen sana özelden
Atmışsın tesim şimdi gördüm. Teşekkür ederimBenim korse cok rahat
Doktorumun bana giydirdiği
Bana iki tane giydirdi biri
Kancalı digeri
Cırt cırtlı
Cırt cırtlıyı kullanmıyorum cok kaba duruyor
Elbise içinde
Ama diğer kancalıyı hiç çıkarmıyorum
Hatta beni zayıf gösteriyor
Resim atayım istersen sana özelden
Sk black korseyi sen mi aldın yoksa dr mu aldı?İyiyim yazduru biraz belim ağırdı sürekli oturmaktan ve yatmaktan onun haricinde ağrım sızım yok çok şükür bir haftadır dikte yürüyorum Ozan bey iz için Hiçbir şey önermiyor zamanla çizgi şeklinde kalıp daha sonra silikleşecek zaten dedi Kremlerin veya başka şeyler in hiçbir etkisi olmuyor muş öyle söyledi kantaron yağını sordum sürebilirsin dedi lipo yapılan yerleri rahatlatır dedi Dikişlerede sürebilirsin dedidokununca biraz sızlıyıp geçiyordu
Ben aldım tatlım medikal firma hazırlamış odaya çıktığımda korseliydim eşim sonra ödedi parasını 150 tl ben yedekte aldım çıkarken hastaneden pansuman larda benimki batmıştı firma kart bırakıyor zaten istiyor sun aynısından getiriyorSk black korseyi sen mi aldın yoksa dr mu aldı?
Dr ameliyat tan sonra takmış dr da hazır bulunuyorBen aldım tatlım medikal firma hazırlamış odaya çıktığımda korseliydim eşim sonra ödedi parasını 150 tl ben yedekte aldım çıkarken hastaneden pansuman larda benimki batmıştı firma kart bırakıyor zaten istiyor sun aynısından getiriyor
Size yazmıştım cevabı:)alıntı yapmayı unutmuşum:)Korseyi hastanede vermiyolarmi
Bide ben yurtdisindan gidicem 6 günlügüne varmi yanima almam gereken olmazsa olmaz bisey?
Sk black foto eklicekmisin cnm.Teşekkür ederim başladım banada iyi gelir inşallah
Ameliyat fiyatına neler dahil tek tek sor bence. Ben doktorun sekreterine korseyi sorduğumda dahil değil dedi. Çok şaşırdım. Fiyatı da 350-400 müş üstelik.Ya ben burda hep sordum ekstra ödicegim bisey varmi diye cünkü burdn tr ye giderken belirli bi para alicam yanima orda sonra su para bu para bunu ödicen sunu ödicen demezler insallah o yüzden sormustum korse giydircez dedi ma diyat ödicen demedi ay isterlermiki nekadar tutarki stress yaptim bak yine :)
Aselim beni izlemeye al cnm bak resimeBana da gösterin before after fotolarinizi ya lütfen bende görim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?