Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Geçiyor aselim merak etme pozitif ol stres yapma darısı başınıza
Amin ya ben pek stresse giren bi insan degilim genelde böle soguk kanliyim ama bi okadarda tez canli olsun bitsin istiyorum ama bi yandanda tuhaf düsüncelere kapiliyorum insallah hersey güzelce olur biter bende su aynada görmeye tahammül edemedigim göbüsümden kurtulurum..

Y

Yok yok cnm benim sanirim lipo olmadığı için sadece çirtli korse bu gayet iy8 sadece kalin biraz yani pantolon falan giyemiyorum hala esofman ve tayt la dolaşıyorum
Uzun bir süre tayt ve eşofman giyicez belli oldu.alışveriş bile yapmıyorum valla,ameliyat olucam diye:)

R rubi Meryem hane kullandığınız korseler balenli mi? Ben bir türkü rahat edebileceğim bir korse bulamadım rahat ettiğimde balenli
Benim korse cok rahat
Doktorumun bana giydirdiği
Bana iki tane giydirdi biri
Kancalı digeri
Cırt cırtlı
Cırt cırtlıyı kullanmıyorum cok kaba duruyor
Elbise içinde
Ama diğer kancalıyı hiç çıkarmıyorum
Hatta beni zayıf gösteriyor
Resim atayım istersen sana özelden

Çok sevinirim eğer atarsan. Bana giydirdikleri kancalı bol gelmeye başladığı için onu artık giymiyorum.

Atmışsın tesim şimdi gördüm. Teşekkür ederim

Kızlar bu lipo yapıldığında asla lipo yerlerin tekrar yağlanmıyor gibi bir şeyler duyuyorym etraftan bu doğru mu?bana pek olanaklı gelmedi ama birde sizlere danışmak istedim.

Sk black korseyi sen mi aldın yoksa dr mu aldı?

Sk black korseyi sen mi aldın yoksa dr mu aldı?
Ben aldım tatlım medikal firma hazırlamış odaya çıktığımda korseliydim eşim sonra ödedi parasını 150 tl ben yedekte aldım çıkarken hastaneden pansuman larda benimki batmıştı firma kart bırakıyor zaten istiyor sun aynısından getiriyor

Dr ameliyat tan sonra takmış dr da hazır bulunuyor

Genelde bütüd dr lar da var.ameliyat çıkışında takıyorlar.sonra siz ödüyorsunuz.hatta benim görüştüğüm bazı doktorlarda fiyatın içindeydi bütün korseler.ama siz yinede danışın isterseniz.

Ya ben burda hep sordum ekstra ödicegim bisey varmi diye cünkü burdn tr ye giderken belirli bi para alicam yanima orda sonra su para bu para bunu ödicen sunu ödicen demezler insallah o yüzden sormustum korse giydircez dedi ma diyat ödicen demedi ay isterlermiki nekadar tutarki stress yaptim bak yine :)

Ameliyat fiyatına neler dahil tek tek sor bence. Ben doktorun sekreterine korseyi sorduğumda dahil değil dedi. Çok şaşırdım. Fiyatı da 350-400 müş üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…