Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ameliyat fiyatına neler dahil tek tek sor bence. Ben doktorun sekreterine korseyi sorduğumda dahil değil dedi. Çok şaşırdım. Fiyatı da 350-400 müş üstelik.

Nasi bi korseymis o öyle amaniin :) kendim götürürüm ev korse dolu ben yinede tekrar bi sorim ya icime dert oldu simdi uff yarin gece ucuyor olucam pazar sabah otelde pazartesi hastanede :/

Rubi saol cnm aldim izlemeye baktim fotona biraz korktum yaa nekadar büyük bi kesim tirstim :/ ama sonuc harika görünüyo nekadar olmustz senin ameliyat olali bide kesim niye yamuk gibi görünüyo siskinlikmi var
Senin de tam karin germe ise bu şekilde kesi olacak. Mini karin germe ise daha küçük kesi olacak
Benim bugün 1 ay oldu ameliyat olalı. Artık iyiyim çok sukur. Normal hayatıma döndüm. Sadece karnımdaki bantlar hala düşmedi kendi düşsün defi doktor.bantlar çıkınca foto aticam insallah.
Dikişlerime gelince evet bir tarafta şişlik var ama yamuklukta var. Onu da kontrolde sorucam. Yeni foto atınca hep beraber değerlendiririz tekrar insallah. Ama inan dikişlerim o kadar ince ki böyle yamuk bile kalsa beni rahatsız etmicek

Benimde tam olcak ama eski haline bakaraktan harika görünüyo tabiki canm .. benim bide bacaklarada lipo yapilcak fazlami olcak hepsi birden bilemiyorum.. peki cok agri yasadinmi ameliyat sonrasi.. kimisi dio sezeryan kadar agri olmadi kimisi dio cok agrim oldu

Ben ilk iki gün zorlandım çok ağrı olmuyor.ama normale dönemiyorsun hemen. Yani hep dikkatli olman gerekiyor.benim karin germe ve meme dikleştirme protez konuldu. Lipo yapılmadı. Ya inan herşeye değiyor. Boşver acı çeksen bile sonuç güzel ol kurtul Allahın izniyle

Rubicim neden lipo yapılmadı sana ,zayıfsın herhalde ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…