Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba ankaradayim bende dr tercihiniz olustumu bende hakan bulam ve tarik cavusoglu omer ekin arasinda kararsiz kaldim

Adana da 2 dr la bende görüştüm ama ameliyat konusunda ikna olamadım.fiyat hemen hemen aynıydı.

Ayyy çok merak ettim beni de izler misin canım

Arkadaşlar benim yeni göbek deliğim eskisine görenbiraz daha üstte, sizlerin durumu nasıl??
Benimde aynı gibi sanki. Zaten benim göbek deliğim normalde de yukarıdaymış gibi.
Benim bel oyuntum da yukarda ona uygun olmuş sanki beni izlersen bakabilirsin fotoma

Çayı günde kaç defa içmenizi önerdiler?
Bana limonlu su 2.5 lt ve koyu yeşil yeşillik tüketmemi önerdiler. Yeşil çay günde 3 defa içiyorum ama tansiyonumu etkiliyo galiba
Ameliyattan hemen sonra içebiliyormusunuz bu çayları,yoksa bir süre geçmesimi gerekiyor?

Limonlu su tansiyonun sebebi çok tüketince düşürüyor sarsıyor birazsalar azalt ben 1 litre içiyorum daha iyi oldu 2 kupada yeşil çay benim doktorum 10günden sonra izin verdi yeşil çaya ve diğer bitkilere

Ameliyat olan arkadaşlar benim 5. Haftam bitti. Tam ödemim inmeye başladı dedim yine iki gündür arttı. Kuaföre gitmiştim neredeyse 7 saat kaldım.çok oturunca şişiyo mu insan birde gerçekten kötü ya da yapmurlu havalarda ağrı oluyor mu? İstnbul havasıyla ağrılarım denk mi geldi ne oldu anlamadım.
Dikişlerime bugün kantaron yağı aldım. Şişede sarı kantaron yapı yazıyor. Günde bir defa mı sürüyoruz. Ben pamukla sürdüm. Dikişe masaj mı yapmamız gerekiyor?
Son olarakta korselerinizi kaç hafta kullandınız ya da kullanöanız söylendi? Ben sanki karnımı bir şeyler sıkmadan günlük hayatıma devam edemeyecekmişim gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…