Arkadaşlar 1 martta orduda dr omer ekin e meme silikon ve karın germe olucam buralarda onu tanıyan ve ameliyat olan varmı çok korkuyorum lütfen yardımcı olun
Evet doğru söylüyorsun. Yok karar verdim karın germe olucam. Ankara'da son gittiğim doktor smart lipo ile toparlarız dedi germesiz yani. Ama germe gibi olmiycak tabi. Söylediği smart triplex cihaziymiş. Sirttan vs yağ alacağı için deriyi de toparlama özelliği varmiş ben karin germe ile yapalim dedim olur ama kesi olucak genital yukari çikacak bu yüzden hicbir zaman kesiyi aşagida yapmam dedi. Baktim resimlerine hepsinde kesi çamaşırın üstünde adamin tekniği buymuş. Hem sırt kol vs derisini cihazla gerecek hem de karin germe kesisini aşagıda yapacak bir doktor bulmam lazım. Ankara tercihim tabiki
canım fiyat kişiye göre ve yapilacak işleme göre değişiyor istanbuldaki doktorlar çok istiyor ben adana özel epc hastanesinde olacam lipo ve tam karin germe yapilacqkSize fiyat ne verdiler?
Ayyy çok merak ettim beni de izler misin canımArkadaşlar dün kontrolüm vardı. Gelişmeleri detayıyla yazmak istiyorum umarım sıkılmazsınız. Her şey yolundaymış benim problemim tahmin ettiğim gibi karın duvarımdaki büyük dedormasyon ve göbek deliğim. Karın germe ameliyatlarında çoğunlakla problem derinin sarkıyo olması, çatlaklar ve kaslardaki açıklık. Bendeki fak ise deride çok fazla çatlak, sarkıklık olmadığı halde kaslardaki anormal açıklık. Karın duvarı çok gevşek olunca bağırsaklar o açıklıktan öne doğru çıkıyordu dolayısıyla kilolu olmamama rağmen gergin ve şişik bir karnım vardı. Bağırsakların baskısı nedeniylede zaten doğumsal olarak büyük olan göbek deliğim iyice büyüyüp dışarı fırlamıştı. İyileşme sürecimin diğer arkadaşlara göre bir tık yavaş olmasının nedeni benim kaslarımdaki deformasyonun diğer arkadaşlardan çok daha fazla olması. Benim durumuma fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla @tatlialirim benziyor bir tek.
Dik yürüyemediğimi yazmıştım iki gün önce. Ben paçalı korse kullanıyprdum. Cırt cırtlı korse dikiş yerime denk geldiği ve kalça yanlarına yağ enjeksiyonu yapıldığı için kullanışlı olmamıştı. Artık ilk korsem beni sıkmıyordu. Dün pentiden s beden elbise korseden aldım. Korse karnımı oldukça sıktığı için bir anda dik yürümeye başladımAlbüme korseli resim atıcam birazdan. Benim mide kısmım normaldede çok geniş değildi eski korsemde orası body gibiydi sıkmıyordu. Meğer keramet sıkı korsedeymiş. Onu giydiğimden beri gayet iyi yürüyorum. 5 derece falan eğik yürüyorumdur en fazla. E nediyoruz bugünden itibaren giyilsin daracık minicik elbiseler...
Benimde aynı gibi sanki. Zaten benim göbek deliğim normalde de yukarıdaymış gibi.Arkadaşlar benim yeni göbek deliğim eskisine görenbiraz daha üstte, sizlerin durumu nasıl??
İzliyorum sizi ama fotoları göremiyorumBenimde aynı gibi sanki. Zaten benim göbek deliğim normalde de yukarıdaymış gibi.
Benim bel oyuntum da yukarda ona uygun olmuş sanki beni izlersen bakabilirsin fotoma
İzlemeye almayı unutmuşum. Bakabilirsin. Bu arada dikişlerin çok güzel ıncecik. Bende yeni foto aticam kontrole gidicem haftayaİzliyorum sizi ama fotoları göremiyorum
Ameliyattan hemen sonra içebiliyormusunuz bu çayları,yoksa bir süre geçmesimi gerekiyor?Çayı günde kaç defa içmenizi önerdiler?
Bana limonlu su 2.5 lt ve koyu yeşil yeşillik tüketmemi önerdiler. Yeşil çay günde 3 defa içiyorum ama tansiyonumu etkiliyo galiba
Kinfe oluyorsun canımKızlar ben ameliyatımı 1 hafta öne çektirttim.11 ocak yerine 4 ocakta olacağım.hem heyecanlı hem sevinçliyim.hakkımda hayırlısı inşallah:)
Çok geçmiş olsun şimdiden cnm hayirli olsun benimde yarın sabah 8 de heyecanla bekliyorum uyku yok bubgexe :) :)Kızlar ben ameliyatımı 1 hafta öne çektirttim.11 ocak yerine 4 ocakta olacağım.hem heyecanlı hem sevinçliyim.hakkımda hayırlısı inşallah:)
İzliyorumAyyy çok merak ettim beni de izler misin canım
3 gün sonra bitki çayı içebileceğimi söylemişlerdiAmeliyattan hemen sonra içebiliyormusunuz bu çayları,yoksa bir süre geçmesimi gerekiyor?
Geçmiş olsun şimdidenÇok geçmiş olsun şimdiden cnm hayirli olsun benimde yarın sabah 8 de heyecanla bekliyorum uyku yok bubgexe :) :)
Ben ankara da dr.ozan bitik e olucam inşallah canım.Kinfe oluyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?