10 gün ödem ve bitki çayı önermiyor yani.diğer herşey serbest herhalde?çay kahve yemek farketmiyor değil mi?Limonlu su tansiyonun sebebi çok tüketince düşürüyor sarsıyor birazsalar azalt ben 1 litre içiyorum daha iyi oldu 2 kupada yeşil çay benim doktorum 10günden sonra izin verdi yeşil çaya ve diğer bitkilere
Ne güzel sağlıkla kurtulursunuz inşallah:)Çok geçmiş olsun şimdiden cnm hayirli olsun benimde yarın sabah 8 de heyecanla bekliyorum uyku yok bubgexe :) :)
Çok saolasin cnm ıns ınsGeçmiş olsun şimdidenbaşarılı güzel kolay bir operasyon geçirirsiniz inşallah
Inş Inş çok sagolasinNe güzel sağlıkla kurtulursunuz inşallah:)
Benim de 4. Ayım olacak. Halen karın dikişlerimin olduğu bölgelerde ödem var. Kolay yok olmuyor. Ve birde kişisine göre de değişiklik gösteriyordur kesin.Ameliyat olan arkadaşlar benim 5. Haftam bitti. Tam ödemim inmeye başladı dedim yine iki gündür arttı. Kuaföre gitmiştim neredeyse 7 saat kaldım.çok oturunca şişiyo mu insanbirde gerçekten kötü ya da yapmurlu havalarda ağrı oluyor mu? İstnbul havasıyla ağrılarım denk mi geldi ne oldu anlamadım.
Dikişlerime bugün kantaron yağı aldım. Şişede sarı kantaron yapı yazıyor. Günde bir defa mı sürüyoruz. Ben pamukla sürdüm. Dikişe masaj mı yapmamız gerekiyor?
Son olarakta korselerinizi kaç hafta kullandınız ya da kullanöanız söylendi? Ben sanki karnımı bir şeyler sıkmadan günlük hayatıma devam edemeyecekmişim gibi geliyo
Inş ıns co
Inş Inş çok sagolasin
alinda yinede eskiye göre karnından memnunsun ama değil mi?ince bir belin düz bir karnın var yani?ödem diyince ondan soruyorum çok mu şişlik oluyor eskisi gibi şiş mi hissediyor insan kendini?benim şu anda şişkinlik şikayetim çok oluyor.Benim de 4. Ayım olacak. Halen karın dikişlerimin olduğu bölgelerde ödem var. Kolay yok olmuyor. Ve birde kişisine göre de değişiklik gösteriyordur kesin.
Ayrıca sabahları daha düz bir karnım oluyor gün içinde şişiyor. Metabolizmam hiç çalışmıyor benim onunla rolü çok. Ağrı olmadı bence , acı oluyor, daha da var acılarım. Öksürürsen hapşırınca, yataktan kalkarken filan...
Korseyi ben üç ay giydim. Çıkarmamın sebebiyse, ‘ granulom ‘ göğüs ve Karın dikişlerimin bazı bölgelerinde sertlikler oluştu bende korseyi giymeyi bıraktım. Haklısın ayrıca :) korse ile daha güvende hissediyor insan. Fakat alıştım artık, pamuklu body giymeye daha devam ediyorum. Onu ameliyat sonrasından sonra hep giydim, korse üstüne giyiyordum...
Kantoron yağını ben yaraların kabukları tam dökülünce başladım sürmeye, doktorum da öyle tavsiye etmişti. O sertliklere hafif masaj yaparaktan sürüyorum.
Teşekkür ederim cevabın için. Benimse enteresan bir biçimde sol leğen kemiğimin üzerinde yumurta kadar bir şişlik var. Sordum sıvı birikimi değilmiş. Sola doğru mu uyuyosun dediler ama ben hep sırt üstü yattım. Her kontrolde daha çok yeni 3 ayı bulur ödemin inmesi diyolar ama çok yavaş iniyor sanki.Benim de 4. Ayım olacak. Halen karın dikişlerimin olduğu bölgelerde ödem var. Kolay yok olmuyor. Ve birde kişisine göre de değişiklik gösteriyordur kesin.
Ayrıca sabahları daha düz bir karnım oluyor gün içinde şişiyor. Metabolizmam hiç çalışmıyor benim onunla rolü çok. Ağrı olmadı bence , acı oluyor, daha da var acılarım. Öksürürsen hapşırınca, yataktan kalkarken filan...
Korseyi ben üç ay giydim. Çıkarmamın sebebiyse, ‘ granulom ‘ göğüs ve Karın dikişlerimin bazı bölgelerinde sertlikler oluştu bende korseyi giymeyi bıraktım. Haklısın ayrıca :) korse ile daha güvende hissediyor insan. Fakat alıştım artık, pamuklu body giymeye daha devam ediyorum. Onu ameliyat sonrasından sonra hep giydim, korse üstüne giyiyordum...
Kantoron yağını ben yaraların kabukları tam dökülünce başladım sürmeye, doktorum da öyle tavsiye etmişti. O sertliklere hafif masaj yaparaktan sürüyorum.
Elbette memnunum :) göbeğimde benim en büyük sorunum. Kurtuldum. Eskiye göre belim belirginleşti. Ben yiyince şişiyorum şişkinlik oluyor çok. Gaz problemi yaşayanlardan iyi . Laktoz da var. Hiç yemezsem süper. Oda imkansız... biraz dikkat etmem şart artık. Karın egzersizi de yapamıyorum, en büyük sıkıntım benim, acıyor.alinda yinede eskiye göre karnından memnunsun ama değil mi?ince bir belin düz bir karnın var yani?ödem diyince ondan soruyorum çok mu şişlik oluyor eskisi gibi şiş mi hissediyor insan kendini?benim şu anda şişkinlik şikayetim çok oluyor.
Benimde kalçalar bombeli. Fotoğraf çekip sordum doktoruma, hem germe hem lipo yapıldığı için iyileşme sürecinde değişiklik olacak dedi. Bende birde yara gibi acıyorlar yan kısımlar... fazla uzun uzun yan yatamıyorum maalesef daha. Sık sık pozisyon değiştiriyorum.Teşekkür ederim cevabın için. Benimse enteresan bir biçimde sol leğen kemiğimin üzerinde yumurta kadar bir şişlik var. Sordum sıvı birikimi değilmiş. Sola doğru mu uyuyosun dediler ama ben hep sırt üstü yattım. Her kontrolde daha çok yeni 3 ayı bulur ödemin inmesi diyolar ama çok yavaş iniyor sanki.
Göbek deliğimde iyileşmedi. Karnım eskiye oranla daha yumuşak.
Senin uzun zaman olmuş R ruzgareseri ninde ödemi vardı hala. Bende size katılıcam sanırım :) özellikle göbek deliğimin altındaki dikiş yerimin üstünde ödemim bombe gibi duruyor.
Şunu farkettim biraz hızlı ve uzun yürüyünce karnım kaskatı oluyor. İç dikişlerde gerginlik ve sertlik hissettim. Gerçekten iyileşme süreci çok öeşakatliymiş. Hiç keyfe keder olunacak bir operasyon değilmiş
Benim 6.haftam doluyor bu haftaTeşekkür ederim cevabın için. Benimse enteresan bir biçimde sol leğen kemiğimin üzerinde yumurta kadar bir şişlik var. Sordum sıvı birikimi değilmiş. Sola doğru mu uyuyosun dediler ama ben hep sırt üstü yattım. Her kontrolde daha çok yeni 3 ayı bulur ödemin inmesi diyolar ama çok yavaş iniyor sanki.
Göbek deliğimde iyileşmedi. Karnım eskiye oranla daha yumuşak.
Senin uzun zaman olmuş R ruzgareseri ninde ödemi vardı hala. Bende size katılıcam sanırım :) özellikle göbek deliğimin altındaki dikiş yerimin üstünde ödemim bombe gibi duruyor.
Şunu farkettim biraz hızlı ve uzun yürüyünce karnım kaskatı oluyor. İç dikişlerde gerginlik ve sertlik hissettim. Gerçekten iyileşme süreci çok öeşakatliymiş. Hiç keyfe keder olunacak bir operasyon değilmiş
Benim 6.haftam doluyor bu hafta
Doktorum Korseyi çıkaracaksın dedi bu hafta
Dedim ben duramam gibi geliyor korsesiz
Uzun süre korse kullanımı kasları eritiyormuş
Zararlı dedi korktum alışacaksın dedi
Cok yemek yediğimde karnım taş gibi şişiyor
Yemek yemeyeyim benden iyisi yok
Dikişlerim geçti Ondan sıkıntım yok ama karnımın içinde bi sertlik var agrı var yinede
Sana çok katılıyorum
Keyfe keder çekilecek çile degil
Ameliyat olan arkadaşlar benim 5. Haftam bitti. Tam ödemim inmeye başladı dedim yine iki gündür arttı. Kuaföre gitmiştim neredeyse 7 saat kaldım.çok oturunca şişiyo mu insanbirde gerçekten kötü ya da yapmurlu havalarda ağrı oluyor mu? İstnbul havasıyla ağrılarım denk mi geldi ne oldu anlamadım.
Dikişlerime bugün kantaron yağı aldım. Şişede sarı kantaron yapı yazıyor. Günde bir defa mı sürüyoruz. Ben pamukla sürdüm. Dikişe masaj mı yapmamız gerekiyor?
Son olarakta korselerinizi kaç hafta kullandınız ya da kullanöanız söylendi? Ben sanki karnımı bir şeyler sıkmadan günlük hayatıma devam edemeyecekmişim gibi geliyo
Benim 6.haftam doluyor bu hafta
Doktorum Korseyi çıkaracaksın dedi bu hafta
Dedim ben duramam gibi geliyor korsesiz
Uzun süre korse kullanımı kasları eritiyormuş
Zararlı dedi korktum alışacaksın dedi
Cok yemek yediğimde karnım taş gibi şişiyor
Yemek yemeyeyim benden iyisi yok
Dikişlerim geçti Ondan sıkıntım yok ama karnımın içinde bi sertlik var agrı var yinede
Sana çok katılıyorum
Keyfe keder çekilecek çile degil
Farketmez serbest tatlım10 gün ödem ve bitki çayı önermiyor yani.diğer herşey serbest herhalde?çay kahve yemek farketmiyor değil mi?
Bence o bantlar hava almasını engelliyor ve iyileşmiyorGunaydinn. Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz yaa. Öncelikle ben 10 günden sonra memeye masaja başladığım için karnımda da kuruyan yerlere kantaron yağını elimle yumuşak bir şekilde sürdüm hep.
Bendede soğuk havada hareketlerimde kısıtlılık ve sizi oluyor. Korse 4 gün önce geceleri çıkarmaya başladım.ama derin uyuyamiyorum bisey olacakmış gibi. Sabah gözümü acar açmaz korseyi takıyorum.
Benim dikişlerdeki bantlar düştü baya ama altları hep mosmor ona moralim bozuk. Tahriş etmiş baya bantlar. Inanın dikişlerim ıncecik ama etrafındaki morluklar kötü gösteriyor genel olarak.
Sertlik göbek deliği altındaki bölgede var çoğunlukla.
Bende sabahları gayet dik enerjik karnım içe gömük bir haldeyim ama gün ilerledikçe yamulmaya şişmeye başlıyorum
Bende de durum bu
Seninde korse çıkarma vaktin geldimi cnm yaa ben 1 ay daha gündüz yapicam gece cikaricamPentinin Beli uzun korseli kilotlarından aldım
Bugün giydim korse gibi olmasada yine tutuyor karnımı bakalım bugün ilk günüm
Insallah alışırım
Dün doktor biraz korkuttu beniSeninde korse çıkarma vaktin geldimi cnm yaa ben 1 ay daha gündüz yapicam gece cikaricam
Ya ben artık korseleri çıkarıp normal iç çamaşırlarını giymek istiyorum artık. Hafta sonu penti alışverişi yaptım biraz. Giymek istiyorum. ))Dün doktor biraz korkuttu beni
Ara ara çıkar dedi kasların iyileşmesi icin
Bende bugün çıkardım eve geldigimde
Giyerim ınsallah
Aynı duygular içindeyimYa ben artık korseleri çıkarıp normal iç çamaşırlarını giymek istiyorum artık. Hafta sonu penti alışverişi yaptım biraz. Giymek istiyorum. ))
Benimde yanşar ve sırtım hala sızlıyo. Lipo bukadar zormuymuş okadar kolay anlatılıyo ki. İlk zamanlar sırtımı yaslayamıyodum bile buna bin şükür tabi. Dediğin gibi sabretmek düşüyor bizeBenimde kalçalar bombeli. Fotoğraf çekip sordum doktoruma, hem germe hem lipo yapıldığı için iyileşme sürecinde değişiklik olacak dedi. Bende birde yara gibi acıyorlar yan kısımlar... fazla uzun uzun yan yatamıyorum maalesef daha. Sık sık pozisyon değiştiriyorum.
Göbek deliğimin cevresi çok gergin deliğimde öyle...evet deliğin tam alt kısımları dikişler sert, bu normal durummuş işte. Panik olma. Sende erken oluşmuş. İlk benim meme altında oluşmuştu korkmuştum..
Öyle valla iyileşme süreci uzun, bize de sabretmek düşüyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?