Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende de yanma gibi sızı gibi bir şeyler oluyor. Lipo yapılan yerler alinda nın dediği gibi hala acıyor. Ben göbek deliğime hala batikon tiosilin pansuman yapıyorum. İyileşmedi hala. Yarın bir aksilik olmazsa kontrole gidicem korse konusunda ne diyecekler bakalım. Hala gülerken öksürüp hapşururken acı duyuyorum. Bian uyuşuyo sanki kaslar ardından sertleşiyor. Hareketlerim çok rahatladı. Çocuğumun tüm bakımını çok rahat yapıyorum. Bugün uzun bir yürüyüş yaptım daha rahattım ama yine şiştim. Haftaya daha da rahatlatız inşallah

Hepimizin aynı şeyi yaşıyor olması işlerin yolunda gittiğini gösteriyor. Buna sevindim. Dr mu söyledi gece çıkar diye? Korse çıkınca ödem artıyor mu? Bende nedense böyle bir algı var.
Morluklara takılma zamanla geçer. Benim lipo yapılan yerlerimde bile hala morluklar var.
Senin göbek deliğin ne durumda. Hiç pansuman yaptın mı, orda da dikiş var mıydı? Bende var ve tam olarak göbek deliğim iyileşmedi. Duş alırken hala kapatıyorum ve her gün pansuman yapıyorum.
Dün jean pantolon denedim. Karnım taş gibi olduğu için zorlayamadım kapatmaya. Bir süre daha tayt ve elbiseye devam edecek gibi görünüyorum. İz kremine başladın mı? Galiba ben bu hafta başlıcam

Evet benim gece çıkar diye doktorum söyledi. Gece hiç şişmiyor karnım sabah kalkar kalkmaz takıyorum zaten.
Ben göbek deliğinden hiç problem yaşamadım sukur. Memenin dikisleri alınırken göbekten de aldılar ama ben hiç pansuman falan yapmadım.
Yap denedikleri için.
Birde ben özellikle küçük göbek deliği istemiştim o kadar minik olmuş ki serçe parmagim bile girmiyo içine))
Iz kremi için pazartesi kontrole gittiğimde soylicekler.su an kantarin yagi sürüyorum.
Son günlerde kot falan denemedim valla. Evdeyim zaten tayt pijama esofman takiliyorum.
Ben artık baya normalim. Sabah kızım o okula gönderip yürüyüşe çıkıyorum 1 a
Saat kadar sonra evde temizlik falan yapmasam da ufak tefek yemek derle topla arada ütü çamaşır falan hallediyorum çok sukur

4. ayim olmasina ragmen Ben halen pantolon türü sıkı kiyafetler giyemiyorum. Hic rahat edemiyorum.
Oooo işte bu benim için kötü bir haber ben ise kot pantolonla falan gidiyorum hep fazla geniş bolus rahat kıyafetimde yok hep dar pantolonlar. Dur bakalım ben ne yapicam ise baslayinca

Oooo işte bu benim için kötü bir haber ben ise kot pantolonla falan gidiyorum hep fazla geniş bolus rahat kıyafetimde yok hep dar pantolonlar. Dur bakalım ben ne yapicam ise baslayinca
Tayt pantolon tarzı giyin,en rahatı onlar
Hatta ben şimdi Ten marka nın korse tayt larından aldım. Komple bacak,karın,basen,mide heryeri korse olan taytlarından giyiniyorum. Sımsıkı tutuyor ve çokta güzel gösteriyor vücudu,onlardan kullanıyorum. Süper birşey tavsiye ederim

4. ayim olmasina ragmen Ben halen pantolon türü sıkı kiyafetler giyemiyorum. Hic rahat edemiyorum.
Benim şu andaki en büyük sorunum şişlik hissi ve pantolonların belimi çok sıkması,böyle kotlarımın beli bol gelsin o hissi yaşıyayım istiyorum,ama herhalde ameliyattan sonrada bir süre bu hissi yaşıyamıcam,ama bildiğim iyi oldu bunu.

Hımm bende alırım hemen ondan:)

Belini sıkan şeylerden uzak dur,sürekli bu tarz şeyler giyersen iz yapar hem o bölgeyi. Beli yüksek tarzlar tercih et,daha yumuşak kumaşlar tercih et.. Dediğim korse taytlar seni çok rahat ettirecek kullan bak,bana dua edeceksin

Bakıcam hemen tesekkurler

Kizlar pazartesi oldum cok sükür ameliyatimi düsündügüm kadar agir olmadi lipo ve karin gerdirme oldum bugün gayet güzel geziniyorum biraz agrim var ama katlanilmicak bisey degil karnimi simdiden dümdüz hissediyorum daha acip bakilmadi ama cok merak ediyorum ne durumdayim dr bey anlatti cok güzel oldu dedi heycanla görecegim ani bekliyorum

Geçmiş olsun Aselim, iyi günlerde kullan

Çok geçmiş olsun,sizde zoru atlattınız,darısı bana:)

Geçmiş olsunn çok sevindim iyi olduğuna

Merhaba bayanlar bende 25 şubatta gogusdiklestitme+silokon+lipoşaksin ve karin germe olacagim inşallah. Bu ikisi birlikte yapilirsa cok dayanilmicak agrilarim olurmu???kafamda deli syorular birde böyle kombine ameliyat yaptiranlar biraz bilgi verebilirmi acaba. Doktorum ankarada dr.ferruh bingul
ameliyat olan varsa yorumlerinizi bekliyorum

Çok geçmiş olsun Sorunsuz süreçler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…